Мнениеот MJ23 » 13 дек 2016 15:22
Аз, като един левскар, роден в Русе, смятам се сещате колко много се надявам на изненада и победа за Дунав. Но! Играем (за Дунав имам предвид) срещу отбор, с който се съобразяват всички фактори в БФС и за който се преформатира за пореден път (срещу доста солидна сума) форматът на измисленото ни първенство. Никога джуджето не би оставило такъв огромен празник на армията, ядене и пиене, кибебчета и кИфтета, без победа на червените (не знам червени ли са все още?).
Другият по-важен според мен въпрос е, защо мамка му, отбора на Дунав е порязван последните няколко кръга ТОЛКОВА ОЧЕВАДНО? Замисляте ли се? Да не би шефовете на БФС-то да се стреснаха, че един изцяло български проект с млад треньот може да даде пример за останалите отбори, че може да се работи правилно само и на местно ниво? Без мощен спонсор (на БФС), но с фенска маса Дунав успя да впечатли. Много добър млад амбициран треньор, добър колектив. И накрая какво - отбора играе домакинствата си в Разград, в толкова много важни срещи е ЗВЕРСКИ порязан от съдията. Какви ли са причините? Аз не знам, но по-страшното е, че вече и ние феновете се примирихме, че нещата във футбола са така. Контролирани от Спасчовци, Домосчиевци, Ганчовци и всякакви други "радетели" за българския спорт.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!