Време е за тотална чистка в БЕРОЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Време е за тотална чистка в БЕРОЕ

Мнениеот miro_rz » 25 сеп 2016 20:01

Голяма чистка трябва , първо треньора !
Изображение

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 25 сеп 2016 21:21

Според мен играчите които тря си тръгнат : илия миланов,ерик почанския,станислав дрянов,васил панайотов и александър колев . Оставащи пенев,иво иванов,венци василев,ал.василев,р.кирилов,манга,охене,маркитос,зехиров,неманя,том,педрито,м михайлов,динков,хубчев това са може и да има още !! горе изброение вън вън !! със треньора също 1-во той тази вечер ще гобият както и ръковоството илко русев сам кза че не иска да управлява берое еми чао му .Боян боев добре се справяше спонсори търси той трябва да е президент.Нов треньор не знам ще се търси само да не е пак някой като този ал.димитров !! и да беше бил цска никво значение,черно море трудна работа !!!

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 25 сеп 2016 22:32

Да връщат Хубчев, и да не се обаждат повече за футбол, че станахме за смях.
И аз в началото бях оптимист с новия треньор, но така явно няма да стане. Александров сигурно има добри идеи, но на този етап не се получава.
Ето в Лудогорец направиха тази стъпка, и отново са в шампионска лига.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 26 сеп 2016 07:43

Време е за обединение с Калояновец и рестарт. Секна хранилката от Теца и скакалците я закъсаха. А иначе ,се превърнахте в една продажна подлога на който даде. Жалка работа. Щом на селския Хибрид полегнахте нямате място в А група!
Членестоногите са примитивни създания

bm16

Мнениеот bm16 » 26 сеп 2016 07:49

nature написа:Да връщат Хубчев, и да не се обаждат повече за футбол, че станахме за смях.
И аз в началото бях оптимист с новия треньор, но така явно няма да стане. Александров сигурно има добри идеи, но на този етап не се получава.
Ето в Лудогорец направиха тази стъпка, и отново са в шампионска лига.

Хубчев едва ли ще се върне , докато начело е това ПРОДАЖНО РЪКОВОДСТВО . Чистката в Берое наистина трябва да е ТОТАЛНА . Интересно е дали собствениците ( ТЕЦ " Марица исток -2 ) знаят какви ги вършат тия , на които са поверили собственноста си . И каква работа имат 2 псевдофена , и една бивша лекоатлетка ( сега зам.кмет ) в съвета на Директорите на Берое . Излиза че СОБСТВЕНИКА дори няма мнозинство в съвета който управлява собственноста му .

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 26 сеп 2016 11:46

bsz1916 написа:
Shadow_570 написа:
kambata написа:Липенски и Петьо Тъпото Хубчев все едно не бяха некадърници като треньори ама айде. Щом биройци са решили че преди два месеца са били Барселона пък сега са Долно Нанагорнище - ОК. Проблема си е изцяло техен. За мен Бироя са си все толкова некадърни. Те никога не са играели нещо, че да се очаква каквото и да било от тях.

Точно ей такива като теб да не пишат тука да не коменатират 1-во да си видят големите усти и о****и задници и тогава да коментират,гледайте си в канчето !! че сте по смешни и жалки от нас като почнете да се надувате ако има статистика от края на 2012 до сега вие сте капка в морето !! а ние сме морето !! и сега си мисля че не ни превъзхождате с нищо !!. Мхм !!
да мине мача с вас и цска днес да видим !!!

Какво е постигнал Левски през 2012 год.? Според мен доста повече време мина от последния им успех . Все пак Лудогорец вече 5 години е шампион , а преди това беше Литекс . Освен съдиите да са им подарили някаква купа , но те това не го броят . А освен това преди бившят ЦСКА да спечели купата , около 10 поредни трофея бяха печелени все от отбори със зелени екипи - Берое и Черно море по два и останалите- Лудогорец .

Последната им купа на България - 2007 г. :lol:
Последната титла на България - 2009 г. :lol: :oops:

И още дълги години ще чакат, най-вече за титлата. ;)

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 26 сеп 2016 12:08

Shadow_570 написа:Според мен играчите които тря си тръгнат : илия миланов,ерик почанския,станислав дрянов,васил панайотов и александър колев . Оставащи пенев,иво иванов,венци василев,ал.василев,р.кирилов,манга,охене,маркитос,зехиров,неманя,том,педрито,м михайлов,динков,хубчев това са може и да има още !! горе изброение вън вън !! със треньора също 1-во той тази вечер ще гобият както и ръковоството илко русев сам кза че не иска да управлява берое еми чао му .Боян боев добре се справяше спонсори търси той трябва да е президент.Нов треньор не знам ще се търси само да не е пак някой като този ал.димитров !! и да беше бил цска никво значение,черно море трудна работа !!!

Радвам се че си прогледнал и вече не защитаваш некадърния треньор и продажното ръководство . Не е проблем да грешиш , важното е да можеш да се поправиш . ДОБРЕ ДОШЪЛ сред ИСТИНСКИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на Берое . И извинявай за критиките , ако някога са биле по -остри и нецензурни . Сега е важно всички да сме обединени и САШКО ЕТАПА незабавно ВЪН ОТ БЕРОЕ , докато все още има нещо за спасяване от отбора .

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 26 сеп 2016 17:37

bsz1916 написа:
Shadow_570 написа:Според мен играчите които тря си тръгнат : илия миланов,ерик почанския,станислав дрянов,васил панайотов и александър колев . Оставащи пенев,иво иванов,венци василев,ал.василев,р.кирилов,манга,охене,маркитос,зехиров,неманя,том,педрито,м михайлов,динков,хубчев това са може и да има още !! горе изброение вън вън !! със треньора също 1-во той тази вечер ще гобият както и ръковоството илко русев сам кза че не иска да управлява берое еми чао му .Боян боев добре се справяше спонсори търси той трябва да е президент.Нов треньор не знам ще се търси само да не е пак някой като този ал.димитров !! и да беше бил цска никво значение,черно море трудна работа !!!

Радвам се че си прогледнал и вече не защитаваш некадърния треньор и продажното ръководство . Не е проблем да грешиш , важното е да можеш да се поправиш . ДОБРЕ ДОШЪЛ сред ИСТИНСКИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ на Берое . И извинявай за критиките , ако някога са биле по -остри и нецензурни . Сега е важно всички да сме обединени и САШКО ЕТАПА незабавно ВЪН ОТ БЕРОЕ , докато все още има нещо за спасяване от отбора .

проблемае че май скоро няма да сменим треньора за съжаление и ще видим какво ще стане идват трудни и мътни времена и става много сложно до коледа не знам как ще я акраме с покривне на късмета доакто свърши или не знам !! лудогорец според мен е мерилото за берое !! Така аз казах кои тря си тръгнат илия миналнов не го харесвам мислех че ще е качествен но се оказа издънка, зехиров и той иска да бяга зимата ще видим какво ще стане !! теца те не знаят какво става тук държавата дава парите !! Директорите в тец 2 са сменят на 1 г и по малко даже !!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 26 сеп 2016 20:13

Този състав изглежда добре.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 27 сеп 2016 11:44

Вал написа:

Този състав изглежда добре.

Така е , но може още малко да се изчисти . На този ЕТАП най - важното е да се отървем от това недоразумение назначено за треньор и щаба който си доведе , а за останалото нека да мисли новият спортно-технически щаб - дай боже скоро да има такъв .

Върни се в “Берое”