УЕФА извади Литекс от Младежката Шампионска лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: УЕФА извади Литекс от Младежката Шампионска лига

Мнениеот krumeto » 28 юли 2016 11:09

bellamy_99 написа:
koisa написа:
bellamy_99 написа:"....Феновете на Левски в Търговище опънаха благодарствен транспарант към Премиера на България Бойко Борисов. На двубоя срещу Светкавица, спечелен трудно от „сините” с 1:0, гостуващите запалянковци опънаха плакат с надпис: „Г-н Борисов, благодарим за подкрепата!”. Както е известно, Борисов обяви официално преди 20 дни, че търси усърдно спонсор за 26-кратните шампиони..."

Ръководството на ЦСКА желае да поднесе специални благодарности на премиера г-н Бойко Борисов, както и на министъра на спорта г-н Красен Кралев. Със своите точни и навременни действия, те помогнаха за спасението на хегемона на българския спорт. Благодарим ви, господа!

Надрусан ли си? И какво излезе сега? На едните е търсил официално спонсор, а за другите е следвал закона? :oops:

Да, човека си следва законите на Джунглата! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2016 11:14

Заклет Левскар написа:Колеги, имаше един ПРИПОЗНАВАЧ - Конана. Рядко тъпо парче. Сега тоя Белами го бие по всички показатели. Залагам пенсията на баба ми, че тези двамата са един и същ човек.
Конане, по-добре загуба във втори кръг на ЛЕ, отколкото да викам за Литекс.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Този потребител bellamy_99 не съм аз, а рядкото :lol: и тъпо парче си ти! Сега за футбол ли ще си говорим, или за крави?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 28 юли 2016 11:18

krumeto написа:
bellamy_99 написа:
koisa написа:
bellamy_99 написа:"....Феновете на Левски в Търговище опънаха благодарствен транспарант към Премиера на България Бойко Борисов. На двубоя срещу Светкавица, спечелен трудно от „сините” с 1:0, гостуващите запалянковци опънаха плакат с надпис: „Г-н Борисов, благодарим за подкрепата!”. Както е известно, Борисов обяви официално преди 20 дни, че търси усърдно спонсор за 26-кратните шампиони..."

Ръководството на ЦСКА желае да поднесе специални благодарности на премиера г-н Бойко Борисов, както и на министъра на спорта г-н Красен Кралев. Със своите точни и навременни действия, те помогнаха за спасението на хегемона на българския спорт. Благодарим ви, господа!

Надрусан ли си? И какво излезе сега? На едните е търсил официално спонсор, а за другите е следвал закона? :oops:

Да, човека си следва законите на Джунглата! :)

ЧовекЪТ си следва законите на РБ, колкото и да не се иска на лепилари като теб, озеленители, вечно 2ри и т.н и т.н... Когато спонсори биха пращани край София да дават пари, за да получат държавни поръчки, всичко беше наред нали?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2016 11:21

bellamy_99 написа:Надрусан ли си? И какво излезе сега? На едните е търсил официално спонсор, а за другите е следвал закона? :oops:

Ако събраните на масичка Боко, Кралев, Перуката и Лилипута за да нищят възможните начини за заобиколки на законите и правилата се нарича спазване на закона значи надрусания определено си ти. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 юли 2016 11:30

Не знам етрополци защо са толкова радостни че УЕФА е отхвърлила участието на юношите, след като те подадоха заявка под името Цска-София U19 и ония им казаха, сори пичове - нов клуб сте - пауза 2-3 години и тогава пробвайте пак - явно не осъзнават че същото ще стане и като Тирето подаде заявка за ЕКТ напролет :lol: :mrgreen:

А те нека да си броят титлите на Цска, Литекс, че и на Тича Владислав ако искат да си ги броят :lol:

От БФС им казаха че това дали ще бъде допуснат U19 отбора в ШЛ ще е показателно какво ще се случи и с Тирето догодина и с тяхната "приемственост", ама сигурно сега вече след Шиши, Говедото Божков, 2.2.16.16., Домуса и от БФС (това дето им създаде лига заради тях) са против хибрида :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2016 11:40

JackPackage написа:Не знам етрополци защо са толкова радостни че УЕФА е отхвърлила участието на юношите, след като те подадоха заявка под името Цска-София U19 и :

Пич, заявката е от името на Литекс, та нещо си се объркал! Но не съм и очаквал друго от подуенец! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 28 юли 2016 11:44

CSKA 78 написа:
JackPackage написа:Не знам етрополци защо са толкова радостни че УЕФА е отхвърлила участието на юношите, след като те подадоха заявка под името Цска-София U19 и :

Пич, заявката е от името на Литекс, та нещо си се объркал! Но не съм и очаквал друго от подуенец! :lol: :lol:

Свършило му е калето снощи и днес не е на себе си...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 юли 2016 11:44

CSKA 78 написа:

С която и регистрация да пишеш, все ставаш за резил.

http://www.novsport.com/news2009501_1.html

Запитването е от ЦСКА-София
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
galina4

Мнениеот galina4 » 28 юли 2016 11:49

CSKA 78 написа:

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов обяви, че новото дружество ПФК ЦСКА София, което ще участва в обновената Първа професионална лига, е пряк наследник на Литекс, а не на старото дружество на ПФК ЦСКА АД, което е в производство по несъстоятелност. По този начин новият клуб ще има само 4 шампионски титли на сметката си, а на всичкото отгоре ще трябва да мисли и за нова емблема, тъй като старата е под запор.
"Юношеският тим на Литекс до 19 години е добил право на участие в Младежката шампионската лига. Утре ще изпратим писмо до УЕФА, в което да ги уведомим за смяната на клубното наименование. После те трябва да се произнесат. Това ще е големият тест дали ЦСКА София ще има правото да участва в евротурнирите."
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юли 2016 11:50

Заклет Левскар написа:
CSKA 78 написа:Пич, заявката е от името на Литекс, та нещо си се объркал! Но не съм и очаквал друго от подуенец! :lol: :lol:

С която и регистрация да пишеш, все ставаш за резил.

http://www.novsport.com/news2009501_1.html

Запитването е от ЦСКА-София

Ми...нали за същото пиша, ве! Дори според правилниците на УЕФА - не е незаконно да си смениш името! Но явно от УЕФА приемат, че ЦСКА София не е Литекс! И още нещо е много явно, много ти се насъбра напоследък, затова вече дори с 2-те си мозъчни клетки не мислиш!

ПП Утре ще гледаш ли ЦСКА по телевизията? :mrgreen:

Върни се в “Литекс”