Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот CTAHKO » 11 май 2016 13:35

джони написа:продадохте се на Пеевски и ДПС ,ето там ви е проблема,много добре го знаете това нещо и няма нужда да плачете!!!

Пък той прецака Цветан Василев 8-) Май там ви е проблема пък на вас 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 11 май 2016 13:35

Да не ви се меся много,но според мен изчакайте евротурнирите и тогава правете изводи :?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 май 2016 13:52

Tatone
Татоне, ако изповедта ти беше искрена, ако жалиш, защото обичаш, ще простиш пак от обич и няма да допуснеш думи като тези, които си отправил към ico49. Защото ако страдаш по Наско, не по-малко страдаха левскарите заради Наско, когато тръгна за Пловдив, после отиде в Славия ...
Така че болката ти е разбираема и приемлива, но яростта да се нахвърляш срещу левскар – не съвсем ...
Аз също не смятам Гонзо за най-добрия спортен директор, нито пъ Стоев - за най-подходящият треньор. Но нямам аргументи срещу смяна в края на сезона пред евротурнирите. Такава смяна според мене само ще е извинение за следващия, който ще се провали. Докато за сегашните ще е провал без извинение. Така стоят според мене нещата. Все пак в края на годината не сме по-зле, отколкото в края на миналата - става дума за спортната ...И ако тогава не сменихме Стоев и Гонзо за загубения финал, сега - преди евротурнирите, според мене аргументи за тази смяна няма много.
Кокото за миналото - има и друга гледна точка - и тя е празния нов сектор снощи. Но и тя не е всеобхватна - нещата са доста "системни", за да мислим, че промяната може да е частична ...
Последна промяна от Странджата на 11 май 2016 13:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 май 2016 13:54

Затова най-честния и най-добрия старши треньор в България Димитър Димитров -Херо не искаше да работи с Георги Иванов-Гонзо !
Най-моралния начин е веднага Гонзо да си подаде оставката защото той лично доведе послушното мишле Стойчо Стоев !
От както Гонзо е в Левски само негативи носи и като старши треньор и като трансфери и като спортен директор !
Гонзо колко години още да те чакаме Левски да стане отбор ?
Гонзо не се ли срамуваш на стадиона да има 1 000 -2 000 фена на Левски и както си го подкарал ще заприличаме на Славия .........
Последна промяна от balef на 11 май 2016 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 13:54

ico49 написа:абе ви е кво искате бе ,казаха ли че целта е евротурнирите каза ха ,изпълниха ли ,изпълниха tака че кво само с глупости се занимавате ,като искате шампиони намерете пари и купете играчи бе ,и кво като дойде друг тренер кво ще станем шампиони ли бе ,и веднага ще наравите теми че и той не става аре стига вече ,засега това е положението аз съм левскар и ще подържам отбор и да изпаднем в в група ,а няма да пиша тъпи теми винаги след загуба.

Ето това е най-точното мнение. Повече от ясно се видя, че като сменяме треньора след всеки 2-3 загуби нещата съвсем няма как да се получат. Не знам защо си мислят някои хора, че като сменим треньор и ще цъфне и ще вържем. Ще дойдат следващите няколко загуби и пак ще се запее старата песен на нов глас "тоя не става за Левски, да се маха, с него нищо няма да постигнем". Точно тези думи съм чувал за почти всеки един треньор минал през Левски. Освен това Стойчо изпълни целите които му бяха поставени преди началото на сезона.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 май 2016 13:59

Пука им на собствениците за Левски. Взели са отбора, за да си правят далаверите, да играят черното тото и да се възползват от платените "фенове". С такова ръководство, едва ли ще имаме успехи.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 май 2016 14:04

На мен ми тежи повече от някои срамни отпадания от ЕКТ. Поне там имаше липса на късмет, неумение или фатални грешки на терена. Яд ме е било, но това сега е предателство и изневяра. Такива неща не се прощават. Ако фенове на други тото отбори нямат проблем с това, при левскарите не е така. Или поне при повечето. Това снощи беше, все едно да изнасилят някой много скъп човек за теб човек пред теб и да ти казват, така е редно трай си, за добро е.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2016 14:11

джони написа:продадохте се на Пеевски и ДПС ,ето там ви е проблема,много добре го знаете това нещо и няма нужда да плачете!!!

Щото вие не се продавахте на който ви хване да ви е*е и немате никакви проблеми :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Player

Мнениеот Странджата » 11 май 2016 14:17

Е ми на други отбори това се случи не само с отбора, но и с клуба, Но те пак повтарят – най-велики сме, даже и когато сме изнасилени .
Колкото до сравнението – то като либидно казва много, но видимото е това, че за този отстрани то е така, както му се иска да е.

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 11 май 2016 14:20

хора стига сме се джафкали за глупости ,който е левскар истински разбира и търпи ,който не е само пуска теми или бологове по фейса и плюе ,нека си обичаме отборът това е в момента и не забравяйте миналата година бяхме 7 ми ,.само левски

Върни се в “Левски”