АК потвърди:Литекс е аут от А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АК потвърди:Литекс е аут от А група
5 точки разлика не са нищо за Левски. Ще ги стопят с 2 мача! 

-
- Контакти:
PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Магаренцето Йори го няма още, но като се появи ще ти обясни

BurnX написа:5 точки разлика не са нищо за Левски. Ще ги стопят с 2 мача!
Лудогорец и Левски са с равен брой точки.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
Tommi написа:pampi написа:Изпълкомът може да промени правилника със задна дата и да върне случката за ново преразглеждане от ДК. Сезонът не е свършил и има юридически вратички за това.
То това остана.
А може ли да променят правилника със задна дата и да напишат, че 1/4 финалите за купата се играят в два мача, т.е. да чакаме реванш Левски - Литекс при резултат от първия мач 0:0?Или да не се надявам.
Да, но първо ще изтеглят жребия за полуфиналите и тогава ще се играе реванша, Купата на България ще стане като ШЛ, теглят жребий между двата мача от един кръг

седемнамалко написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Магаренцето Йори го няма още, но като се появи ще ти обясниМеста (Хаджидимово) се състезава този сезон в по-долната група, след като бяха ихвърлени от В през пролетта. Голям човек си, можеш да си направиш сам сметката къде ще играете от наесен.
Това трябва да е изрично описано в правилниците на футбола ни, та все още чакам някой да ми покаже за да прочета, какво казва закона, къде играе Места Хаджидимово няма никакво значение, тъй като по-долно ниво от А областна няма.

-
- Контакти:
PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Магаренцето Йори го няма още, но като се появи ще ти обясниМеста (Хаджидимово) се състезава този сезон в по-долната група, след като бяха ихвърлени от В през пролетта. Голям човек си, можеш да си направиш сам сметката къде ще играете от наесен.
Това трябва да е изрично описано в правилниците на футбола ни, та все още чакам някой да ми показа за да прочета, какво казва закона.
Не съм много сигурен къде го пише, но четох някъде, че изваден от състава на групата отбор се брои за служебно изпаднал, и вече ти дадох примера с Места, 100% аналогичен с вашия, не виждам причина сега да постъпят по друг начин, а правилниците си плачат за пълна промяна. Единственото усложнение на казуса идва от дублиращия отбор, който е към момента в Б група, заради на Домус-ага егото, но е в зоната на изпадащите и този проблем може да се реши от само себе си

Места Хаджидимово няма право тази година да влиза във В група.И за Литекс ще важи същото - догодина ще играят в Б група без право на качване за една година в А група.PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Това трябва да е изрично описано в правилниците на футбола ни, та все още чакам някой да ми покаже за да прочета, какво казва закона, къде играе Места Хаджидимово няма никакво значение, тъй като по-долно ниво от А областна няма.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Аз също съм любопитен да узная в коя дивизия ще се се състезава Литекс.
За разлика от ситуацията с ония, правилникът в случая не е категоричен по този въпрос.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

За бавно загряващите с албански реотани:Литекс се води изпаднал и догодина почва в Б /Бе/група!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
PFC Litex написа:седемнамалко написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Написано е, че решението е по преценка на БФС в случая.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!