Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Зима 2015 ( Спекулации,Слухове,Трансфери и т.н
За мен лично ако няма да е "уърлд клас" нападателя/крилото, което купим, просто няма смисъл да го купуваме. Както Жиру каза, имаме достатъчно опции в нападение, макар, че определено страдаме от тяхната класа :D
YA GUNNERS YA
Уърлд клас - кой по дяволите да е той?Обемеянг или Томас Мюлер?Един толкова скъп трансфер направихме в последните години - Йозил и му трябваше страшно много време да се реализира.А да се дават много пари за вечен талант като Лаказет няма смисъл.
Именно, и аз това казвам, нямаме нужда от още един Уолкотт (нищо против него, но е изключително непостоянен и в много от мачовете просто остава незабележим, добре, че подобри играта си в дефанзивен план) в отбора. А при Озил проблемите очевидно бяха други, все пак да не забравяме, че му се наложи да напусне Реал Мадрид, едва ли му е било особено приятно. А днес имаме и Алексис Санчес и Петр Чех, тоест, заявката за качество е повече от сериозна и привличането на доказани футболисти би следвало да е по-лесно. Освен това Венгер се е доказал многократно като търпелив треньор, който дава достатъчно време, свобода и поле за изява на всички свои играчи, а това не е никак малко. 
YA GUNNERS YA
Crap, Гнабри какво общо има с дясната зона на защитата
Човека си е крило, доста офанзивно даже 
Леевски, оле
Всъщност като се замисля май сега е момента да вземем Лаказет на половин цена.10 - 15 милиона евро и да му спасим кариерата.целия клуб Лион е в регрес и това се отразява на Лаказет.Ситуацията отпреди 12 месеца когато го искаха почти всички топклубове от Европа за сума от порядъка та 25 - 30 милиона евро /че и повече/ е безнадеждно отминала.Лаказет престоя прекалено дълго време в Лига 1 с нейното неособено високо ниво и това може да се окаже фатално за него.Същия определено е демотивиран в Лион и има нужда от рестарт.
Гнабри започна като десен бек. Както Гиббс беше ляв. 
YA GUNNERS YA
Еба го, това и аз не го помня
Днеска слухове за някакъв Софиан Буфал
и Симоне Дзадза
Плешивеца да не съм го видял ...
Леевски, оле
Изтръпнах, като прочетох това за Дийни, тия хора определено не са адекватни! Бас ловя, че това е докарало доста кликове в сайтовете - тая журналистика е пълна пародия вече. Не виждам как трезвен ум като този на Венгер ще даде 20 мильона за тая кирка Трой Дийни, че той издъхва на 60-тата минута. Освен това вероятно е най-грозният футболист на света след Рууни...
YA GUNNERS YA
Буфал от Лил има шанс да играе в Арсенал само ако някой от титулярите умре.
- Udoji90
- Контакти:
Това за Дийни няма как да е истина. Иначе по грозота наш Габриел Паулища бие и него, и Рууни според мен. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...