Аферата "Чайка"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

neva

Re: Аферата "Чайка"

Мнениеот neva » 12 дек 2015 11:54

fcb_bg написа:Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн. :lol:

В безсмислена тема, това е лесно занимание!Факт! 8-)

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 11:54

валкареджио написа:
kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде" ;)
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...

Дали не пропускаш най мракобесните аферисти,тези от червения лагер?
Нора А. ,
Гр.Га. ,
Р.Овч.,Гоце,Лупи,Сер-гей,Мес-тан,До-ган,Черепухин,Митьо-гестапото,Болен...

Е тях сме ги изпуснали, а не пропуснали, та те родиха целия червен лагер на ГЕРБ, начело с другаряТ Първи - Бойко Борисов! - питай Гоце ;)
Но докато ония бяха политическа мафия, дето...ма направо да ти е кеф да те оберат :lol: , то тия, от "тефтерчето" са си жива криминална мафия и ако те спипат да те оберат, може и жив да не останеш!!! - случайно ли френски бивш аташе у нас, се изказа, че "България е държава, където мафията си има държава"?....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

neva

Мнениеот neva » 12 дек 2015 11:55

kiril.a.d написа:
валкареджио написа:
kiril.a.d написа:Глупава и безсмислена тема...Предполагам, дори платена от "някъде" ;)
Човеко от ДАНС, какво ме интересува Русия и техните афери? - дай тука за аферата "ББ, ЦЦ, ИФ, ДП, РП..." !
Хайде де? - там в ДАНС трябва да имате достатъчно сведения, кой-кого "оправил" и кого "опраскал"...

Дали не пропускаш най мракобесните аферисти,тези от червения лагер?
Нора А. ,
Гр.Га. ,
Р.Овч.,Гоце,Лупи,Сер-гей,Мес-тан,До-ган,Черепухин,Митьо-гестапото,Болен...

Е тях сме ги изпуснали, а не пропуснали, та те родиха целия червен лагер на ГЕРБ, начело с другаряТ Първи - Бойко Борисов! - питай Гоце ;)
Но докато ония бяха политическа мафия, дето...ма направо да ти е кеф да те оберат :lol: , то тия, от "тефтерчето" са си жива криминална мафия и ако те спипат да те оберат, може и жив да не останеш!!! - случайно ли френски бивш аташе у нас, се изказа, че "България е държава, където мафията си има държава"?....

И аз това питам??

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 дек 2015 12:34

Браво за темата! Темата е много актуална и ни засяга директно! Руския олигархичен модел се прилага едно към едно от нашите бандюги, нека разберем как го правят кагебейците, все пак от тях идва всичко! Би било добре да мине някой мод да разчисти платените руски тролове, за да може да се получи дискусия ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2015 12:58

neva написа:
fcb_bg написа:Стана както обикновено - денсито го набиха с 2-3 поста по главата и изгаси лентата Онлайн. :lol:

В безсмислена тема, това е лесно занимание!Факт! 8-)

В момента страната има огромен проблем със съседна нам държава, която е регионалната сила и започва да предявява открито апетити за чужди територии. Но докато чувах за зелени човечета, в момента е свенливо тихо за турския аскер нахлул в чужда държава за да си пази петролния алъш-вериш с иракските кюрди, няма и помен за международна реакция ,нашият президент мълчи, както и цялото правителство. Няма и помен от всичките изказвания за погазването на международното право, зачитане на държавни граници и т.н. Това не мога да го осъзная. Мълчат всички за турския интерес погазващ всякакви правила, а утре ако това се случи тук? Към кого ще се обърнем за помощ? Плевнелиев? Борисов? Към кого? Дано във вторник да се озъбите достатъчно на везир Давутоглу за да му станат яснио тези неща.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 12 дек 2015 13:25

kiril.a.d написа:
fakhir написа:
fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

"А Вие, защо биете негрите?" :mrgreen: повсеместната рубладжийска упорна точка :lol:
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!" :P

Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???

Банго, нещо си пресолил сланината и си прекалил с ракията и цигарите! Аз със съдебната система, слава на Бога, общо не съм имал пряко, въпреки че косвено съм потърпевш, както всички, от липсата на Законност, Институционалност и от Свинско-тикварската подмяна, плюс липсата на лустрация, толкова години вече... Незнам как ме нарочи за поборник и защитник на бг политическата и съдебна система :lol: , но е видно, че си махнал тотално керемидите и си оставил течението да развява пролетарския байрак между ушите ти! :mrgreen:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 дек 2015 13:36

Темата е интересна дотолкова ,че показва, че навсякъде е едно и също. И в България и в Русия и в САЩ и къде ли не. Същата тема, мога да ти направя и за Ботевград. Как до миналия месец имахме кмет - Георги Георгиев, за 12 години, чиято заплата се движеше между 1500 и 2000лв на месец и за тези 12 години, човека успя да си построи вила-палат, къща в града, няколко апартамента, сигурно 10 коли смениха той и семейството му, а колко има в сметка в банката никой не знае, само се предполага че е над милион със сигурност. И на никой не му прави впечатление от прокуратура, съд и полиция.
Общо взето доказването на приходите усложливо се пропуска навсякъде по света.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 14:56

HardWork написа:Браво за темата! Темата е много актуална и ни засяга директно! Руския олигархичен модел се прилага едно към едно от нашите бандюги, нека разберем как го правят кагебейците, все пак от тях идва всичко! Би било добре да мине някой мод да разчисти платените руски тролове, за да може да се получи дискусия ;)

хахахахахахахахааааааа, не думай бе човек! - ти как преодоляваш времевия континиум и ни пишеш от преди около 30 години? Щото днес, всичко ни зависи от....цереуйците ;) :):):) И от ЕСуйците!
Маани бе човек - ти у ред ли си?.....бе чел съм тук-там разни нещастни създания с глави пълни с кгб-хлебарки, ама как да обръщаш внимание на същества, с глави пълни с бръмбари....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 дек 2015 14:59

fakhir написа:
kiril.a.d написа:
fakhir написа:
fyodor_dostoevski написа:Напълно глупава и безсмислена тема! Обаче за аферата "Енрон" няма нито дума!Тази афера доказа профала на държавата САЩ!

"А Вие, защо биете негрите?" :mrgreen: повсеместната рубладжийска упорна точка :lol:
за Вашето тъпоглаво упорство има една много хубава българска приказка: Ти му викаш бай Иване, оно търчи за К**о да те фане!" :P

Мен негрите ме интересуват, колкото руските прокурори. Но ти ми отговори, "защо биете българите", с българската съдебна и политическа система???
Защо циганизирате българското население и то съвсем насочено? Кога ще "оправите" българите, вместо да ги "опрасквате"???

Банго, нещо си пресолил сланината и си прекалил с ракията и цигарите! Аз със съдебната система, слава на Бога, общо не съм имал пряко, въпреки че косвено съм потърпевш, както всички, от липсата на Законност, Институционалност и от Свинско-тикварската подмяна, плюс липсата на лустрация, толкова години вече... Незнам как ме нарочи за поборник и защитник на бг политическата и съдебна система :lol: , но е видно, че си махнал тотално керемидите и си оставил течението да развява пролетарския байрак между ушите ти! :mrgreen:

Може би, защото си пиша с "Банго"...и то извънземен Банго? ;) - ти от коя планета ни пишеш бе...Банго? - нали това ви е официалното обръщение там? ;)
Та друг път, не ми пиши глупости, а след като си написал една глупост, по-добре млъкни, след като не можеш да се обосновеш, защо си написал глупост!!!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 12 дек 2015 15:51

Ние ли имитираме руснаците или те нас?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”