XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Мнениеот greenlandia » 27 ное 2015 08:23

Стига сте се мерили с нас, неразбра ли че не ставате!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 27 ное 2015 11:27

mozart написа:
Jeni написа: Искам само да ти уточня, че на мачовете на БЕРОЕ хората сами отиват на стадиона и си плащат билетите.Не съм чула досега някой да е раздавал безплатни билети.Уточни ако обичаш на кой мач събрахте повече хора от нас като капацитета ви е 8800 и дори и на откриването на прословутата ви нова трибуна се видя, че има празни места.И на двата ни мача в ЛЕ присъствах в Стара Загора и не останах с впечатлението, че сме под девет хиляди и пак повтарям без да се раздават безплатни билети.Не знам каква история пишете , но в съзнанието ни винаги ще си останете със съмнителните мачове, грандоманското си държание и комплексарщина.За 5 години успяхте да настроите футболната общественост срещу вас.Това може да ви се признае.Само се замислете през лятото след като отпаднахте от Милсами колко хора се радваха на това и ще си дадете ясна сметка колко сте обичани.Относно този мач виждам, че пак сте се подсигурили с двама допълнителни играча в лицето на Николай Йорданов и С.Ставров но нищо така ще е по-сладко като ви бием.Прогнозата ми е 1-2.

Да доуточня и аз! Билетите с номинал 0,00лв са част от семейните билети, като цялата сума се начислява на основния (ако може така да се каже) билет. След последните глупости от ръководството смениха политиката и на семейните билети пише покана, а цялаа сума отново се начислява на основния. Ползвал съм такива билети, като съм водил синът ми на мач. Относно посещаемостта, разгледай темата от вашия форум и ще разбереш за какво говоря. Посещаемостта ви срещу Брьонди е около 6000 зрители, ако цената не беше 20 лева щяхте да сте 7000, хайде 8000, е и? 9000 събира голямата ви трибуна, а тя беше с много празни места. Това са фактите, а на теб може и 30 000 да ти се струват. Веднага ти казвам, че в прословутия мач на откриването на сектор В, в който мач станахме и шампиони имаше ~6500. Сега ще направиш сравнение и ще кажеш, че билетите ви са били по 20 лева, нали? Да, но на този прословут мач след който имаше и скандали билетите струваха по 25лв заради концерт, на който останаха 1000 човека и заради който аз пропуснах този мач! Пънете се сякаш сте някой гранд, а всъщност сте си чисто и просто един обикновен български отбор! Пожелавам ви да не се ядосвате след рагромната загуба, която ви очаква!

Да ти покажа, че и аз пиша с факти.И публиката е без "семейни" /безплатни/ билети.Даже и в нета доста време се въртяха уж платените ви билети не ме карай да ги търся и да ти ги пускам. Естествено, че сме български отбор с много българи в състава.Какво лошо има в това.
http://stz24.com/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1% ... %D1%81-31/
http://ultras-bulgaria.net/beroe-brondb ... more-fcdm/

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 27 ное 2015 12:25

да сравенявате Стара Загора с Разград е смешно и говори зле за вас
Сравнявайте се с Пловдив, Бургас и Варна

на фона на работещите бедни в Североизточна България и цената на билетите, нашата посещаемост е повече от голяма спрямо мащаба и възможностите ни

билетите по 0лв са за децата а родителя плаща с 2лв повече към своя билет. Ела и провери.При вас мисля че децата са без пари до определена възраст.

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 27 ное 2015 12:46

dickinson написа:да сравенявате Стара Загора с Разград е смешно и говори зле за вас

на фона на работещите бедни в Североизточна България и цената на билетите, нашата посещаемост е повече от голяма спрямо мащаба и възможностите ни

билетите по 0лв са за децата а родителя плаща с 2лв повече към своя билет. Ела и провери.При вас мисля че децата са без пари до определена възраст.

Ние и не искаме да се сравняваме с вас .Разликата е очевидна.Просто ме дразнят изказванията на някои хора.Ако всичко беше в добрия тон може би нямаше и да пиша.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 27 ное 2015 15:15

2 - 1

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 27 ное 2015 15:51

Успех за ЛУДОГОРЕЦ срещу отборчето на ТЕЦ -а !
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 27 ное 2015 17:15

Отговор за НЕтрезво мислещите: Да спечелиш първо място в групи на ЛЕ(без загуба) и точка-та дори и победа в ШЛ= 4 поредни пъти шампион на България! ТА КОЙ-КОГО ДА ГОНИ БЕ ХОРА?!

прогноза 3:1

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 27 ное 2015 17:15

Jeni написа:
dickinson написа:да сравенявате Стара Загора с Разград е смешно и говори зле за вас

Ние и не искаме да се сравняваме с вас .Разликата е очевидна.Просто ме дразнят изказванията на някои хора.Ако всичко беше в добрия тон може би нямаше и да пиша.

Жени, няма място и за сравнение, вярно е! Играете срещу 4 кратен шампион, играете срещу отбор, който прави фурор последните години! Добрият тон е нарушен от вашите фенове, попрочети и ще разбереш. Би ли ми казала, разбра ли в кой мач точно сме били повече отколкото вие в най-важният ви мач? А сети ли се в миналогодишните плейофи кой беше шампион и по посещение?
Вярно е, че няма място за сравнение, от всичките тези факти се разбира отлично кой град е по-футболен, вижда се как 35 000 град е с най-много публика, факт е, че ако трябваше да се сравнявате с нас, трябваше да сте поне 20 000, ама май не е така! Със здраве, мачът почва, очаквам разгром!
Аз съм от Микре Юнайтед

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 ное 2015 17:35

Здраво ни нагънаха още от 1-вата минута :oops: :? което е повече от логично и очаквано.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 ное 2015 17:40

До 9-тата минута Лудогорец направиха 3 фрапантни пропуска. :idea: :!:

Върни се в “Берое”