Спас Русев ли стои зад Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Спас Русев ли стои зад Левски?

Мнениеот bobo_13 » 21 ное 2015 18:41

То тоя Русев беше известен още преди т.нар. "търг".......срамно е това което става и в Левски и в ЦСКА. Всичките тези задкулисия, интриги и далавери на дребно. Как хората в цяла Европа си знаят кой им е собственик, в Испания си избират президент след ожесточени избори, в Германия собственици са фениовете, в Англия кандидат собствениците минават тест за надеждност, а тук само някакви интриги и слухове......
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 ное 2015 18:42

Кировец написа:
W84me написа:
Кировец написа:Аз спирам да пиша по въпроса с провинцията. Няма да споря.
Темата е друга. КОЙ аджеба стои зад Левски?
Не е Русев - има няколко сигурни - Тотомилионера, Адвоката на Пеевски и БизнесмЯна от Пловдив.

Не е Русев, сигурен си? :mrgreen:

Сигурен съм за Пеевски.

Абе да не вземе да ви цъфне лафката на екипите, че тогава ще стане ебаси сеира...сигурен бил за Пеевски. Пълен ташак. Сигурно е, че в ЦСКА има акционер от ДПС, ето това е сигурно.
А кой стои зад Левски, не е ваша работа. Като почнете да си плащате данъци, осигуровки, заплати и дългове, тогава ще задавате въпроси. И ако някой е на кеф, може да реши да ви отговори. Щото не се сещам кои точно бяхте вие, че да питате кой и как финансира Левски?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 21 ное 2015 18:55

@damyanov1963

Абе ти чуваш ли се какво пишеш? Добре, че е Лц, че и Левски и ЦСКА да видят 12-13 000 човека на стадиона си. А т.нар. 'вечно дерби" събираше едва 7-8 000...... Половината ми колеги викат " Аз съм от Левски/ЦСКА", питам ги ходиш ли на мач? те викат, а ще ходя бе......най-много на 1 в годината. Егати и феновете :lol: Не отричам за многото фенове...все пак София е 1/4 от България, нормално е 2-та любими отбора на властта(все пак всяка партия иска да спечели изборите) да имат и най-много фенове като маса. Странно ама всички чорбари и левскари говорите в минало време ....БИЛИ СМЕ. Още повече, че все ми давате за пример онова време когато в България имаше 2 отбора Левски и ЦСКА. Всички останали бяха подтискани и удушавани да не гъкват и да не вдигат ръка с/у НАРОДНАТА ВЛАСТ И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ, постоянно обезкървявани откъм футболисти и т.н. Някой осмеляваше ли се да надигне глава и следваха доживотни наказания.....Нормално е след като 45 години по телевизията се даваха само Левски и ЦСКА, само тези 2 отбора се бореха за титлата, трябваше да си от ЦСКА за да си намериш работа или да ти разпишат отпуска, нормално е да натрупат и многобройна маса фенове.
Само, че е смешно да твърдите, че сте отбора на Народа и да се хвалите с 8 000 човека веднъж на 2 месец :) Че Етър( при положение, че вече 20 години се лутаме в Б и В група), миналата година събрахме над 7 000 човека на мач от В група.........а ние сме по население колкото Люлин 1 и 2......
Последна промяна от bobo_13 на 21 ное 2015 19:14, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 ное 2015 19:51

bobo_13 написа:@damyanov1963

Абе ти чуваш ли се какво пишеш? Добре, че е Лц, че и Левски и ЦСКА да видят 12-13 000 човека на стадиона си. А т.нар. 'вечно дерби" събираше едва 7-8 000...... Половината ми колеги викат " Аз съм от Левски/ЦСКА", питам ги ходиш ли на мач? те викат, а ще ходя бе......най-много на 1 в годината. Егати и феновете :lol: Не отричам за многото фенове...все пак София е 1/4 от България, нормално е 2-та любими отбора на властта(все пак всяка партия иска да спечели изборите) да имат и най-много фенове като маса. Странно ама всички чорбари и левскари говорите в минало време ....БИЛИ СМЕ. Още повече, че все ми давате за пример онова време когато в България имаше 2 отбора Левски и ЦСКА. Всички останали бяха подтискани и удушавани да не гъкват и да не вдигат ръка с/у НАРОДНАТА ВЛАСТ И НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ, постоянно обезкървявани откъм футболисти и т.н. Някой осмеляваше ли се да надигне глава и следваха доживотни наказания.....Нормално е след като 45 години по телевизията се даваха само Левски и ЦСКА, само тези 2 отбора се бореха за титлата, трябваше да си от ЦСКА за да си намериш работа или да ти разпишат отпуска, нормално е да натрупат и многобройна маса фенове.
Само, че е смешно да твърдите, че сте отбора на Народа и да се хвалите с 8 000 човека веднъж на 2 месец :) Че Етър( при положение, че вече 20 години се лутаме в Б и В група), миналата година събрахме над 7 000 човека на мач от В група.........а ние сме по население колкото Люлин 1 и 2......

С болни от завист и злоба хора не споря. Все едно пиян да черпиш и на глух да свириш.
Станете и вие отбор на народа
(не знам от кой си, пък и ми е през оная работа) и ще видиш как властта сама ще ви търси.
п.п. Обясни ми как да чуя какво пиша, ако обичаш :)
Това разклатените нерви от злоба и завист не прощават, айде лека нощ, че утре съм на работа.
И още нещо, за Етър е нормално да ходят по 8 000 души на мач от Б и В група, защото те са от 20 години там и за тях тези мачове са, като от ШЛ :)
Ние сме претенциозна публика и пълним стадиона само когато си заслужава, а когато Етър събере толкова публика на мач, колкото е събирал Левски, тогава ми пиши!
ЧАО!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 ное 2015 20:36

Teo написа:Щом са на първо място сега и всичко върви е господин Пеевски, след като затънат след паузата ще стане от г-н във вън турските мекерета от Левски :lol:
@ Нз, защо си мислят, че ще станат шампиони... това е абсурдно просто... те 2013 изтърваха питомното в 73-тата минута, та сега ли? :lol:

нали се сещаш че ако Пеевски е собственик на Левски никой в тая държава не може да ни спре братле.
LEVSKI_FOREVER

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 ное 2015 20:38

bobo_13 написа:Всички левскари много лаят, че Берое била на държавна издръжка. Само, че Берое се издържа от държавно НЕбюджетно предприятие. Т.е. в Берое не се наливат пари от ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ (т.е. от нашите данъци). ТЕЦ=а е едно предприятие, което произвежда и продава стока и се издържа с парите от продажбата на ел.енергия. Парите си идват на пазарен принцип.
Не знам колко от Вас знаят, но от около година всички държавни учреждения си прехвърлиха служебните мобилни телефони на Виваком(защо ли?), а както знаете тези държавни институции се издържат от ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, следователно плащат телефоните си с нашите пари, които после уж работещия н а огромна загуба и затънал в дългове Виваком храни някакви чужденци в Левски..........а повярвайте ми 1 млн държавна администрация...50% да са със служебни телефони = доста серизен разход от държавния бюджет.....така беше и когато на гърдите беше Мтел(предния телеком на държавната администраци)

Първо моето момче, тази небюджетна държавна компания , която е спонсор на Берое , всяка година завършва със загуби,които се измерват в милиарди. Та от кого се поемат тези милиарди.?
Второ това ,че е небюджетна компания не значи ,че директора на ТЕЦ-а има право да оперира и харчи седствата на ТЕЦ-а без разрешение на началниците си - БЕХ респеткивно министъра.
Трето : По какви показатели беше решено ,че трябва да бъде спонсориран Берое,след като Стара Загора дори не е между 5-те най-засегнати от функционирането на ТЕЦ а в екологично отношение градове. Най-вероятно защото е най-големия град в района.
Относно Виваком- малка поправка : всички държавни учреждения се прехвърлиха към "Виваком" преди около 2 години(когато на власт бяха БСП-ДПС) ,когато собственик на оператора беше небезизвестния Цв.Василев,(това беше една от причините тогавашното правителство да бъде наречено правителство на Цв.Василев).Съвсем случайно тогава "Виваком" беше спонсор на един друг футболен клуб в онзи момент.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 21 ное 2015 21:04

bobo_13 написа:То тоя Русев беше известен още преди т.нар. "търг".......срамно е това което става и в Левски и в ЦСКА. Всичките тези задкулисия, интриги и далавери на дребно. Как хората в цяла Европа си знаят кой им е собственик, в Испания си избират президент след ожесточени избори, в Германия собственици са фениовете, в Англия кандидат собствениците минават тест за надеждност, а тук само някакви интриги и слухове......

на вас кой ви е собственика? :roll: и какъв тест за надежност е дал? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 ное 2015 21:58

bobo_13 написа:Всички левскари много лаят, че Берое била на държавна издръжка. Само, че Берое се издържа от държавно НЕбюджетно предприятие. Т.е. в Берое не се наливат пари от ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ (т.е. от нашите данъци). ТЕЦ=а е едно предприятие, което произвежда и продава стока и се издържа с парите от продажбата на ел.енергия. Парите си идват на пазарен принцип.
Не знам колко от Вас знаят, но от около година всички държавни учреждения си прехвърлиха служебните мобилни телефони на Виваком(защо ли?), а както знаете тези държавни институции се издържат от ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, следователно плащат телефоните си с нашите пари, които после уж работещия н а огромна загуба и затънал в дългове Виваком храни някакви чужденци в Левски..........а повярвайте ми 1 млн държавна администрация...50% да са със служебни телефони = доста серизен разход от държавния бюджет.....така беше и когато на гърдите беше Мтел(предния телеком на държавната администраци)

Споменаваш за пазарен принцип, ама при Виваком не допускаш пазарен принцип, много си обективен. :mrgreen:
Последна промяна от Tommi на 21 ное 2015 23:17, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Мнениеот borimir3 » 21 ное 2015 22:05

W84me написа:
Onze_dOr написа:Хайр да ви е и този комунистически "бизнесмен", поредният! О, Вий борци анти комунисти, още 10 такива като тоя ви пожелавам, колкото повече крадци в Подуене, толкова по- голяма част от българите ви намразват. Сега ви пожелавам и 5 поредни шампионски титли, придружени с 0 участия в групите на ШЛ!!!! Досущ се повтаря историята вече 25 години! От пълни стадиони я докарахте до по 200-300 човека на мач..... и по- зле ще е! :)

Това ли е новата мантра?

Незнам какви са новите мантри :!: :?: Обаче човека правилно се изрази с последното изречение,такова пошло спасяване на синия клуб на цялата картинка в България-обедняване и беззакония, само ще ви навреди :!:
Последна промяна от borimir3 на 23 ное 2015 23:36, променено общо 2 пъти.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 21 ное 2015 23:14

Не, не е Спас Русев.
Джордж Сорос е.

Върни се в “Левски”