Медиите на Пеевски в шах ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Медиите на Пеевски в шах ?

Мнениеот plamenst7 » 08 окт 2015 16:51

petko.h.markov написа:
plamenst7 написа:Аз до тук не видях някой да защитава Пеевски, но то болните мозъци затова са болни, защото им се привиждат разни неща и се опитват да убедят нормалните хора в неща които не съществуват. Само празни приказки и нищо друго. Нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо в Левски. Ами щом живеенето в заблуда ви кара да се чувствате по-добре, продължавайте да си живеете в заблуда.

А ти какви доказателства искаш?Как ще издържат Левски,като декларираните доходи са малки.

Ами все някакви. Ама няма никакви.
Цялата работа е да има фенски заяждания и да се сипе омраза и злоба срещу даден клуб(в случая Левски). Лично моето мнение е, че всъщност няма значение кой ще дава пари в даден клуб, при положение, че това са пари за нещо хубаво, нещо което има обществена полза и значимост. Само си задайте сами на себе си въпроса колко от вас биха отказали ако примерно Пеевски или Доган им предложат значителна сума пари(100 хил. лв.+) или да им построят къща? Дали тогава за вас ще има значение, че това са мръсни пари и ще ги откажете без да се замисляте? Сигурен съм, че и един няма да го направи, но сте първи в бълването на помия. Нима подъдимия ГГ е по-малко компроментиран?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 16:52

В много скоро време другарят Пеевски ще изкара целия си бизнес на светло под надслова на Кире и чак тогава всичките му предприятия ще го "признаят" за легитимен собственик с "честно" изкарани парички. ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 16:53

plamenst7 написа:
petko.h.markov написа:
plamenst7 написа:Аз до тук не видях някой да защитава Пеевски, но то болните мозъци затова са болни, защото им се привиждат разни неща и се опитват да убедят нормалните хора в неща които не съществуват. Само празни приказки и нищо друго. Нито едно доказателство, че Пеевски има нещо общо в Левски. Ами щом живеенето в заблуда ви кара да се чувствате по-добре, продължавайте да си живеете в заблуда.

А ти какви доказателства искаш?Как ще издържат Левски,като декларираните доходи са малки.

Цялата работа е да има фенски заяждания и да се сипе омраза и злоба срещу даден клуб(в случая Левски). Лично моето мнение е, че всъщност няма значение кой ще дава пари в даден клуб, при положение, че това са пари за нещо хубаво, нещо което има обществена полза и значимост. Само си задайте сами на себе си въпроса колко от вас биха отказали ако примерно Пеевски или Доган им предложат значителна сума пари(100 хил. лв.+) или да им построят къща? Дали тогава за вас ще има значение, че това са мръсни пари и ще ги откажете без да се замисляте? Сигурен съм, че и един няма да го направи, но сте първи в бълването на помия. Нима подъдимия ГГ е по-малко компроментиран?

:lol: :lol: :lol:

Като ти дадат 100 бона ей така и ти ги вземеш, ставаш техен роб, без значение дали го желаеш или не. Но в днешния свят явно наистина само парите мотивират вече хората. :|

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2015 17:05

В качеството на първия човек в този форум писал ,какво ще се случи с КТБ и Цв.Василев (когато го написах бях пращан в лудницата от някои членове на форума ,особено от жълто-черната част на форума). Досега всичко каквото съм писал по темата се е оказало вярно ;) .
Изгледах с интерес интервюто. За мен си е чисто поръчково интервю- бяха спестени няколко интересни въпроса:
1. Как КТБ може да си позволи да изплаща лихви по депозити над 10%( аз знам за лихви достигащи 14%)?
2. Има ли друга банка в държава от ЕС ,която да изплаща подобни лихви по депозитите? Примери?
3. Кои и на кого са фирмите изтеглили кредити от КТБ? При всички случаи лихвите по кредитите трябва да са по-високи от тези по депозитите и коя е тази фирма ,която ще изтегли кредит при положение ,че може да получи кредит от друга банка при по-нисък лихвен процент?-За мен единствения отговор е чко теглиш кредит,който знаеш че никога няма да връщаш.
4. Защо ръководството на банката не направи НИКАКЪВ опит за преодоляване на кризата?
5. Защо след като банката е била в стабилно състояние,не беше направен опит да бъдат продадени или заложени активи на банката и с влезлите свежи средства да бъде преодоляна кризата?
6. Защо след като започна атаката срещу КТБ Цв.Василев напусна(май по-правилно е да се каже избяга) България изоставайки ръководството без правомощия да се опита да се справи с атаката?
7. Не е ли разигралата се ситуация най-изгодната за всички замесени в нея. Реално погледнато ситуацията се замита и вече едва ли е възможно да се достигне до виновниците за катастрофата с КТБ. Реално погледнато едни пари потънаха , всички действащи лица май излизат в никакъв случай по-бедни от ситуацията и май накрая виновни няма.
8. Какъв е произхода на средствата на Цв.Василев? Как от зам.директор на Алианц-България(позорно уволнен от Д.Желев) се превърна в най-богатия човек в България ,контролиращ( по неговите собствени думи) 10% от БВП?
9. Как един банкер може да си позволи да каже ,че е играл "рисково"? Работата на един банкер е всичко друго ,но не и да играе "рисково" ,все пак неговата основна задача е да осигурява сигурност за депозитите на клиентите на банката ,а не да се включва в рискови проекти ,тук е голямата разлика между един бизнесмен и един банкер.
10. Как би коментирал неформалните му и абсолютно недопустими контакти с ръководството на БНБ?
11. Как би коментирал неформалните си контакти с политици и собствените му думи,че атаката срещу него е атака срещу правителството на Орешарски, в качеството си на какъв се олицетворява с правителството на България?
Виждам че тук спора се превръща в нещо като добрия Цв.Василев срещу лошите. За мен в цялата ситуация няма добри- всички замесени Цв.Василев, Д.Пеевски, А.Доган, С.Цацаров, И.Искров,С.Станишев трябва да бъдат разследвани и съдени. Не знам доколко Орешарски и Б.Борисов са замесени най-вероятно и те са замесени.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 окт 2015 17:08

peliforewer написа:
Tommi написа:
peliforewer написа:Не знам дали е случайно но основно сините фенове говорят против Цв.Василев,това е черна неблагодарност от тяхна страна,нека попитат техния гуру Тити Папазов колко години Цв.Василев наливаше милиони в баскетболния отбор и ако не беше банкера дали щяха да детронират от шампионската позиция Лукойл,нека попитат Тити колко пари даде Цв.Василев за юбилея им.Аз не защитавам банкера,само ми прави впечатление че много от нещата които казва се потвърждават и са реални,защо държавата даде едни 800 мил.лв. на ПИБ за да не фалира,като не се знае дали някога ще бъдат върнати,а отказа да помогне на КТБ,ако беше дала заем 1милиард лв.,банката едва ли щеше да фалира,но управляващите решиха че е по-добре да платят после 3 милиарда лв. за фалита,явно целта беше банката да се фалира умишлено,защото ако не беше фалирала, Пеевски и компания щяха да бъдат отстранени от там.

Значи сините пишат против, а червените и жълтите пишат обективно? Още от заглавието на темата лъха една изключителна обективност. :lol:
А разликата между КТБ и ПИБ е разяснявана много пъти, но вие сте си хванали една песен и си я пеете нея.

Какво му е на заглавието,то касае медиите на Пеевски,които вече седми час не обелват дума за интервюто,аз мисля че това не е нормално след като вчера цял ден за това все още неизлъчено интервю заливаха Кулезич с тонове помия,днес да не го забележат е много странно.Това говори и за свободата на словото и медиите в България и е много притеснително.Не знам защо ти си против заглавието ,споменатия бизнесмен не е обвързан доколкото знам с футболен отбор,остава да работиш в някоя от фирмите му за да го защитаваш.Ще ми бъде много интересно да ми обясниш каква беше разликата между ПИБ и КТБ че може да съм пропуснал нещо.Аз това което видях е че и пред двете банки се наредиха хиляди вложители и КТБ нямаха пари и затвориха,а ПИБ получи 800мил.лв. финансова инжекция от държавата,премиерът и финансовият министър успокоиха вложителите и гарантираха сигурността на банката и хората се кротнаха.

Така си решил, така си го написал заглавието и още с него си изразил мнение. Аз нямам против. Също така не съм написал нито една дума за Пеевски, така че не знам в кое видя, че го защитавам.
Разликата между банките е, че в единия случай говорим за неплатежоспособност, а в другия за ликвидни затруднения на платежоспособна банка. Между понятията ликвидност и платежоспособност в банковото дело съществува разлика, която обаче често се пропуска.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 08 окт 2015 17:16

phd написа:Е, какво сега? Касиера на Групировката го изхвърлиха, той продължава да сипва на успелия млад ПР на същата тая Групировка......... а публиката симпатизира на единия или другия и се делка на лагери.

У нас нещата са такива, каквито са, по една единствена причина: народецът така и не разбра, че това не е някакъв Биг Брадър, не е Левски-ЦСКА (или ги заменете там с каквито отбори искате). ТОВА Е НАШИЯТ ЖИВОТ И ТОЗИ НА РОДИТЕЛИТЕ И ДЕЦАТА НИ. Виртуално и реално нещо съвсем се смесиха в пълна бълвоч.

Разбирате ли, колеги? От това кой ще е шампион и кой ще спечели някое тв състезание не зависи по никакъв начин реалният ви живот. От врътките и "бизнеса" на Пеевски, Доган, Ц. Василев, настоящи и бивши депутати и министри зависи ВСИЧКО ОКОЛО ВАС. Дали ще ви лъжат по телевизията, дали ще ви павират улицата, дали ще ви приемат на детска градина, дали ще ви оперират без рушвет в болницата, дали ще имате пари за закуска утре.

За мен това е най-точното мнение по темата.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 окт 2015 17:17

diplomat написа:
plamenst7 написа:
petko.h.markov написа:

:lol: :lol: :lol:

Като ти дадат 100 бона ей така и ти ги вземеш, ставаш техен роб, без значение дали го желаеш или не. Но в днешния свят явно наистина само парите мотивират вече хората. :|

Има две спирали в падението:
1. Мързелът поражда глупост, глупостта поражда бедност, бедността поражда завист, завистта поражда омраза, омразата поражда престъпление....
2. Мързелът поражда суетата, куетата поражда надменност, надменността поражда алчност, алчността поражда престъпление...
Макар че в основата на всичко е мързелът - стремежът да се уредиш по лесния начин, по втория начин...през простотията и суетата накрая се стига до едно и също..

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 окт 2015 17:19

Tommi написа:Така си решил, така си го написал заглавието и още с него си изразил мнение. Аз нямам против. Също така не съм написал нито една дума за Пеевски, така че не знам в кое видя, че го защитавам.
Разликата между банките е, че в единия случай говорим за неплатежоспособност, а в другия за ликвидни затруднения на платежоспособна банка. Между понятията ликвидност и платежоспособност в банковото дело съществува разлика, която обаче често се пропуска.

Томи, коментарите ви все повече започват да звучат в типичен ДПС-арски стил. :roll: Режи и мажи... :|

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 08 окт 2015 17:30

[quote="honda"]В качеството на първия човек в този форум писал ,какво ще се случи с КТБ и Цв.Василев (когато го написах бях пращан в лудницата от някои членове на форума ,особено от жълто-черната част на форума). Досега всичко каквото съм писал по темата се е оказало вярно ;) .
Изгледах с интерес интервюто. За мен си е чисто поръчково интервю- бяха спестени няколко интересни въпроса:
1. Как КТБ може да си позволи да изплаща лихви по депозити над 10%( аз знам за лихви достигащи 14%)?
2. Има ли друга банка в държава от ЕС ,която да изплаща подобни лихви по депозитите? Примери?
3. Кои и на кого са фирмите изтеглили кредити от КТБ? При всички случаи лихвите по кредитите трябва да са по-високи от тези по депозитите и коя е

..........................
Гоподин Хонда, не ти ли е ясно, че става дума за съдбата на парите на банката сега, не за морала на Василев.
Последна промяна от Вал на 08 окт 2015 17:36, променено общо 1 път.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 08 окт 2015 17:35

Мойте поздравления,Адашче! Отлично защити името ни.А злобата ще ни затрие като нация,особено злобата срещу "Отбора на народа" ЛЕВСКИ.

Върни се в “Свободна зона”