Прогноза 0-1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
matador написа:Срещу Берое ви гледах за пръв път този сезон бях доста учуден от състава ви от началото на сезона само се повтаря ,че играете с много юноши и млади футболисти срещу Берое имаше 6 чужденци и само един млад Български футболистЖалка история успех на Поморие
![]()
Прогноза 0-1
tevez написа:matador написа:Срещу Берое ви гледах за пръв път този сезон бях доста учуден от състава ви от началото на сезона само се повтаря ,че играете с много юноши и млади футболисти срещу Берое имаше 6 чужденци и само един млад Български футболистЖалка история успех на Поморие
![]()
Прогноза 0-1
Краев - контузен, Цонев - контузен за 6 месеца, Орачев - наказан. Другият Цонев титуляр. Д. Иванов - проблем с колената, предстои му операция.
Как да играят? Жалка работа и дребен опит за заяждане от твоя страна.
PSvilenov написа:Ние втори отбор нямаме така или иначе . Ще излизаме с титулярите. Защо Минев няма алтернатива и 34 годишен футболист не му се дава почивка втори сезон подред не ми е ясно . Вратарският пост също е без реална алтернатива.Един Орачев, Деян Иванов и Радо може би ще се порадват на титулярни минути. Курдов също ще "оправдава" доверие най-вероятно . Очаквам измъчено 0-1 ; 1-2 с оправдание на Стоев как терена не ставал за нашата "бърза игра на къс пас "
ralka_levskarka написа:tevez написа:matador написа:Срещу Берое ви гледах за пръв път този сезон бях доста учуден от състава ви от началото на сезона само се повтаря ,че играете с много юноши и млади футболисти срещу Берое имаше 6 чужденци и само един млад Български футболистЖалка история успех на Поморие
![]()
Прогноза 0-1
Краев - контузен, Цонев - контузен за 6 месеца, Орачев - наказан. Другият Цонев титуляр. Д. Иванов - проблем с колената, предстои му операция.
Той е свикнал техните да са на сироп.
matador написа:ralka_levskarka написа:tevez написа:matador написа:Срещу Берое ви гледах за пръв път този сезон бях доста учуден от състава ви от началото на сезона само се повтаря ,че играете с много юноши и млади футболисти срещу Берое имаше 6 чужденци и само един млад Български футболистЖалка история успех на Поморие
![]()
Прогноза 0-1
Не се интересувам много от вашия отбор и това съм пропуснал.Браво не е само един но не са толкова много колкото си мислех като слушах вашия треньор предположих ,че всеки мач играете с 5-6 юноши,а то 2-3.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
седемнамалко написа:PSvilenov написа:Ние втори отбор нямаме така или иначе . Ще излизаме с титулярите. Защо Минев няма алтернатива и 34 годишен футболист не му се дава почивка втори сезон подред не ми е ясно . Вратарският пост също е без реална алтернатива.Един Орачев, Деян Иванов и Радо може би ще се порадват на титулярни минути. Курдов също ще "оправдава" доверие най-вероятно . Очаквам измъчено 0-1 ; 1-2 с оправдание на Стоев как терена не ставал за нашата "бърза игра на къс пас "
Направо ще се борим за минимална загуба срещу колоса Поморие, каквато ти беше прогнозата и срещу Олимпик (Галата), нали така?
TristaNNN написа:matador написа:ralka_levskarka написа:tevez написа:matador написа:Срещу Берое ви гледах за пръв път този сезон бях доста учуден от състава ви от началото на сезона само се повтаря ,че играете с много юноши и млади футболисти срещу Берое имаше 6 чужденци и само един млад Български футболистЖалка история успех на Поморие
![]()
Прогноза 0-1
Не се интересувам много от вашия отбор и това съм пропуснал.Браво не е само един но не са толкова много колкото си мислех като слушах вашия треньор предположих ,че всеки мач играете с 5-6 юноши,а то 2-3.
![]()
![]()
Не се интересувал, вика. Туше, цесекисте!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта