За мен няма какво да се коментира в тази ситуация-дузпа с червен картон,тук освен задържането имаме и опит умишлено с непозволени средства да бъде избегната голова ситуация. Ако Минев не беше задържал Колев,нападателят 99% щеше да вкара гол.
За мен още по-скандална ситуация е при първия гол. Ако това не е фаул в нападение,не знам какво е фаул. Умишлена игра срещу вратаря във вратарското поле.
Към феновете на Ботев- спомнихте кой е този съдия? Същия който свири преди 6 години онзи скандален мач Черно море- Левски 4:1 и отмени гол на Левски затова ,че двама играчи на морето се сблъскаха,а на 3 метра от ситуацията нямаше играч на Левски. Тогава този съдия беше изхвърлен (уж) завинаги от съдийството ,но го върнаха. Според мен това момче трябва да бъде изхвърлено ЗАВИНАГИ от съдийството и да бъде разпитано ,ако необходимо да бъде поставен на детектор на лъжата дали му е оказван натиск как да свири. Просто скандалните грешки на този съдия станаха прекалено много. Също и (уж) случайните грешки в полза на Лудогорец,как пък един съдия не сгреши в ущърб на Лудогорец?