Цървена Звезда - Партизан 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Цървена Звезда - Партизан

Мнениеот diplomat » 13 сеп 2015 23:17

Teo написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Teo написа:
Red_Pride написа:Супер приличен футбол за дерби,за мен като атмосфера си остава най-доброто е европа :!:

Определено създават невероятна атмосфера... като вкараха 3-тия гол Звезда, мача се прекъсна за 5 минути, защото Гробарите полудяха от ''време е за пиро мания'' :idea: :lol:
@ В Европа никой не може им стъпи на тия два отбора като атмосферата, която създават! :geek: Звезда и те направиха страхотно пиро..

Бил съм на доста техни дербита и наистина нямат нищо общо с българските.Но ти бил ли си в Атина,Пирея,Солун или Истнбул за да видиш каква лудница е.На запад забраняват пирото,но атмосферата е добра.И тя се чувства още като стъпиш в Мюнхен,Милано, Рим или Варшава.

Не съм бил, но съм гледал различни дербита от тези страни дето споменаваш.
@ Принципно не симпатизирам на никой друг клуб, освен на ЦСКА, но поне от това което виждам е, че Звезда и Партизан няма кой да им стъпи... поне в Европа, говоря като атмосфера - пеене, пиро и т.н. :idea: В Гърция вече няма ''Дербита'', защото няма гостуваща публика, Рома и Лацио слабо... лично за мен.... турците не ги знам... и не ме интересуват!
@ Байерн - Дортмунд от тоест наречените ''западни отбори'' правят лудница и само като Дортмунд е домакин. Руснаците и по-точно отбори от Москва правят хубави работи!

Хората из големите първенства пак си правят празненства по стадиона, просто ги няма отрепките и рецидивистите - така всякакви люде могат спокойно да си подкрепят любимия отбор.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 сеп 2015 23:27

diplomat написа:
Teo написа:
Teo написа:
Red_Pride написа:Супер приличен футбол за дерби,за мен като атмосфера си остава най-доброто е европа :!:

Определено създават невероятна атмосфера... като вкараха 3-тия гол Звезда, мача се прекъсна за 5 минути, защото Гробарите полудяха от ''време е за пиро мания'' :idea: :lol:
@ В Европа никой не може им стъпи на тия два отбора като атмосферата, която създават! :geek: Звезда и те направиха страхотно пиро..

Бил съм на доста техни дербита и наистина нямат нищо общо с българските.Но ти бил ли си в Атина,Пирея,Солун или Истнбул за да видиш каква лудница е.На запад забраняват пирото,но атмосферата е добра.И тя се чувства още като стъпиш в Мюнхен,Милано, Рим или Варшава.

@ Принципно не симпатизирам на никой друг клуб, освен на ЦСКА, но поне от това което виждам е, че Звезда и Партизан няма кой да им стъпи... поне в Европа, говоря като атмосфера - пеене, пиро и т.н. :idea: В Гърция вече няма ''Дербита'', защото няма гостуваща публика, Рома и Лацио слабо... лично за мен.... турците не ги знам... и не ме интересуват!
@ Байерн - Дортмунд от тоест наречените ''западни отбори'' правят лудница и само като Дортмунд е домакин. Руснаците и по-точно отбори от Москва правят хубави работи!

Хората из големите първенства пак си правят празненства по стадиона, просто ги няма отрепките и рецидивистите - така всякакви люде могат спокойно да си подкрепят любимия отбор.

Никой никого не е спрял да отиде и да си гледа любимия отбор, човек! Стадионите имат много сектори, не е само един!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 сеп 2015 23:56

Teo написа:
Teo написа:

От кога е трябва мачовете да приличат на лудници. Нали сме се разбрац ли, мястото на ултрасите е по затворите.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2015 00:17

Teo написа:Никой никого не е спрял да отиде и да си гледа любимия отбор, човек! Стадионите имат много сектори, не е само един!

Спира ги, щото много хора се отвращават от вашите изцепки. Да не говорим какви псевдо-патриоти сте повечето, дори и "главатарите" на т.н. групировки, които се правят на тежките нацита, татуират си български революционери и при първа възможност са в плаза или спин сити да хвърлят салфетки.

Плюя на такива фалшиви хора и фалшиви ценности! :!:

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 14 сеп 2015 14:16

Teo написа:

Най-голямото дерби в Европа :-D Даже не е най-голямото балканско дерби. Даже стадиона не могат да напълнят до краен предел. Атмосферата не се създава с пиротехника, а с пеене. Пиротехниката убива мача и се ползва само в някакви изостанали държавици, където власватт примати, а другаде, където се пробват да я прилагат след мача ги закопчават. Динамо Дрезден, които не са от 20 години в Бундеслигата смазват тези сръбски мекерета с пеене. Какво да говорим за трите истанбулски гранда, които не си гледал и не те интересуват, ама тези сръбчета били по-добри от тях :-D Къде е тази велика публика, когато играят срещу други местни отбори? Къде бяха "гробарите" срещу "Бате"?
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Футбол - Свят”