Другото Локо, А група.
За Марица и Спартак от много години нищо не се чува (извън Пловдив).
Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Подкрепа за феновете на Локомотив София!!!
Последна промяна от Red_Neck на 12 авг 2015 21:24, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Другото Локо А група.
Та не разбрах и на тях ли БФС им е виновен за маймунските звуци

Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
Надявам се празните кратуни в БФС да си дават сметка какво се случва.
То лошото е, че съвсем ясно си дават сметка какво се случва, ама им е през... кратуните. Пожелавам успех на феновете на Локото, колкото по-малко касевци в българския футбол-толкова по-добре!
Уж се водиш собственик, а няма да дадеш 960 лева да покриеш разноските по мача и накрая собственика на септември да ги плати... без думи съм!
Red_Neck написа:Другото Локо А група.
В А група няма пловдивски отбори.Единият е от Кюстендил, другият-Сопот.Това са схемите.
А когато се изгаврихте с Ботев Враца, защо не ридахте?

Щеше да е голям резил, ако Локото беше отстранил Септември. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Мистри написа:Red_Neck написа:sandi74 написа:Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
И БФС какво са виновни че тези не си платиха задължениятаПравилно ги пратиха при аматьорите.Това че на никокй не му пука за този отбор какво общо има с БФС
БФС води към подобна съдба поне още няколко клуба с безумното си управление. Зорлем изгониха хората от стадионите с безбройни схеми, договорки, уговорки и т.н.
Дано не съм прав, но мисля, че един от пловдивските отбори ще напусне групата по финансови причини
Кой и коя група?
Хората от стадионите ги изгониха схемите на мутрите, управляващи клубовете.
А тези, които плачат над чужди гробища да помислят , кой изкопа "дупките".
То БФС-то и мутрите не са ли едно и също

Tommi написа:Щеше да е голям резил, ако Локото беше отстранил Септември.
Локото се наиграха,изиграха последния си мач.
ronnie написа:Мистри написа:Red_Neck написа:sandi74 написа:Red_Neck написа:Пожелавам успех на феновете на Локо Сф - клуб заслужаващ уважение и много по-добри дни!
И БФС какво са виновни че тези не си платиха задължениятаПравилно ги пратиха при аматьорите.Това че на никокй не му пука за този отбор какво общо има с БФС
БФС води към подобна съдба поне още няколко клуба с безумното си управление. Зорлем изгониха хората от стадионите с безбройни схеми, договорки, уговорки и т.н.
Дано не съм прав, но мисля, че един от пловдивските отбори ще напусне групата по финансови причини
Кой и коя група?
Хората от стадионите ги изгониха схемите на мутрите, управляващи клубовете.
А тези, които плачат над чужди гробища да помислят , кой изкопа "дупките".
То БФС-то и мутрите не са ли едно и също
Че аз да съм казал нещо различно? Нали те са в Изпълкома.

Още като му видях интервюто на тоя морж в което обясняваше как неговото име било Господин Касев и ми стана ясно че нищо хубаво не ги чака Локото с подобен селски цървул деба....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш