BRF написа:Не ми пука!Давам прогноза!Трудно ли ти е да го разбереш?
Наистина ми е трудно да разбера, защо даваш прогноза за нещо, което не те интересува. Аз например не давам прогнози за крикет, защото не се интересувам от това.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
BRF написа:Не ми пука!Давам прогноза!Трудно ли ти е да го разбереш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
JACKO написа:Демба_Ба написа:Eastern написа:Успех на по стойностния отбор този на лудогорец.Безпроблемно 3:0, нека тишината продължи
То туй да не е Черно море с пияния "адмирал" бре,сега Лудогорец ще играе с най-титолувания отбор в България.Гледайте си там битката за оставане в групата,че се очертава да е много тежка,и не се занимавайте с грандовете.Същото важи и за аматьорите от В групите-когато атовете се ритат,магаретата стоят на страна!
P.S. Много поздрави от бай КОРитко от Минск, много му били харесали докерските дупенца,искал пак да ги пори
Визираш този "пиян адмирал" който ви взе сигурната купа ли?! Та тя купата беше синя колкото и титлата преди две години но уви, има такива като "везаловци - петковци и пияни адмирали" които не мислят така!
най-титолувания отбор няма как да е Левски при положение че ЦСКА има повече титли + два 1/2 финала за КЕШ, това изчерпва твоето твърдение. Пък ако се осланяш на това че Левски са играли в ШЛ пък ЦСКА не, то Лудогорец се представи много-много по добре от Левски там, но това прави ли ги по титолуван от Левски?
Изобщо ама хич даже не симпатизирам на червените но това твойто е или дезориентираност, или наглост и безочие.
Прогноза 3:0
W84me написа:BRF написа:Не ми пука!Давам прогноза!Трудно ли ти е да го разбереш?
Наистина ми е трудно да разбера, защо даваш прогноза за нещо, което не те интересува. Аз например не давам прогнози за крикет, защото не се интересувам от това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта