Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/
Тука една групичка от няколко човека се е настроила страшно злобно срещу мен, че дори да направим най-слабия мач пак ще извлекат положителното на нулата, само и само да не признаят, че съм бил прав. Вече ме спират хора по улиците, които не познавам и ми казват: ''браво, прав беше за всичко, което каза до тук''...
Оххххххххх...таз радиолокация...ще ме умори...
))))) Спирали го хора,които дори....не го познават....тц тц тц...представяте ли си...?
И по правилното определение е-тук един малоумник дразни постоянно с тъпите си коментари и малоумните си коментари всички съфорумници...Това вече е истината... 

-
- Контакти:
kapacitet написа:Тука една групичка от няколко човека се е настроила страшно злобно срещу мен, че дори да направим най-слабия мач пак ще извлекат положителното на нулата, само и само да не признаят, че съм бил прав. Вече ме спират хора по улиците, които не познавам и ми казват: ''браво, прав беше за всичко, което каза до тук''...
ДА, ДА, КАПАЦИТЕТ .......... ПОКЛОН ! Може ли да се видим някой ден на по-бира, искам да ти кажа някои неща и да поговорим за футбол

Съвсем сериозен въпрос към модераторите: Докога ще го търпите този трол (силно се съмнявам да е човека, за който всички го мислят) да сменя 564765837 ника и да повтаря едни и същи глупости 

Мнениеот kapacitet на 02 Авг 2015 16:29
Тука една групичка от няколко човека се е настроила страшно злобно срещу мен, че дори да направим най-слабия мач пак ще извлекат положителното на нулата, само и само да не признаят, че съм бил прав. Вече ме спират хора по улиците, които не познавам и ми казват: ''браво, прав беше за всичко, което каза до тук''...
Уважаеми Тъпчо,
Ти явно си неконтрулируем НАРЦИС.Защо занимаваш всички със себе си ????Какво,къде и как си направил или правил, мен не ме интересува.Не виждам никаква ефективност.Смятам да гледам мача.Опитах да ти обясня,защо си досаден и дразниш.Не ми даде и един отговор на въпросите.Не,че ми е важно.
Остани си с един акаунт за да мога да го блокирам и ще се разбираме най-добре

-
- Контакти:
koseto40 написа:Оххххххххх...таз радиолокация...ще ме умори...))))) Спирали го хора,които дори....не го познават....тц тц тц...представяте ли си...?
И по правилното определение е-тук един малоумник дразни постоянно с тъпите си коментари и малоумните си коментари всички съфорумници...Това вече е истината...
Да аз съм черният, дразня ли дразня с тъпите си коментари, а отборът бие ли бие...
Само този линк за мача намерих
http://futbol-tv.com/schedule.php
някой ако има по-надежден да сподели:)
BapHa1913 написа:Само този линк за мача намерих
По обикновената диема ще го дават