Ботев Пловдив с нов треньор от следващата седмица!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Ботев Пловдив с нов треньор от следващата седмица!

Мнениеот Синьо сърце » 26 юли 2015 00:03

Цецо Чука написа:
Синьо сърце написа:Е аз ли ви избрах вратаря? Тоя не беше ли осрал наши мачове, али се лъжа? Детето толкова искаше да види гол, ама уви. Че и болен, инак щях да го водя на Герена, ама одеве като се прибрах, ме уведоми, че Прохазка е вкарал гол! :)

Споко!Като форма на извинение ше ви купа два билета за ВИП ложата на базата за някой от следващите мачове и ше ти ги прата да го заведеш в Пловдив да гледа на живо.
Че и фланелка ше му купя,такива деца трябва да се поощряват.. :mrgreen:

Дет се вика: ние се извиняваме за неудобството,ама има и такива дни... :oops: :oops:

Е, не забравяй, че Ботев му е втори отбор, все пак! :) . На говедото кръвта вода не става. Но зарад него ще дойда там, като стой, та гледай...на детето му харесват жълтите екипи. Ся ша ви гледаме дербито, ама ако пак се насерете-не знам... :shock:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 юли 2015 00:06

Синьо сърце написа:
Цецо Чука написа:
Синьо сърце написа:Е аз ли ви избрах вратаря? Тоя не беше ли осрал наши мачове, али се лъжа? Детето толкова искаше да види гол, ама уви. Че и болен, инак щях да го водя на Герена, ама одеве като се прибрах, ме уведоми, че Прохазка е вкарал гол! :)

Споко!Като форма на извинение ше ви купа два билета за ВИП ложата на базата за някой от следващите мачове и ше ти ги прата да го заведеш в Пловдив да гледа на живо.
Че и фланелка ше му купя,такива деца трябва да се поощряват.. :mrgreen:

Дет се вика: ние се извиняваме за неудобството,ама има и такива дни... :oops: :oops:

Е, не забравяй, че Ботев му е втори отбор, все пак! :) . На говедото кръвта вода не става. Но зарад него ще дойда там, като стой, та гледай...на детето му харесват жълтите екипи. Ся ша ви гледаме дербито, ама ако пак се насерете-не знам... :shock:

Тоя път няма да играем без вратар , така че имаме някви шансове :)

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 26 юли 2015 00:12

Като страничен наблюдател, мисля че в позицията в която е Ботев (няма кинти, но с история) трябва да се вземе легенда на отбора, но да разбира малко от малко играта, да речем Коцето Виделов, ако не стане опитайте да вземете Д Васев, ако вземете него и той доведе Гъргоров и Романов, заедно с Генов, Галев, Колев и Гамаков и капитана ви ще станете приличен отбор.
Само да кажа че най-голямата грешка на Ботев не е уволнението на Ферарио или Мъри, а назначението на Вили и всички футболисти които той е довел трябва да ги изгоните не само вратаря

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 26 юли 2015 00:18

Преди две седмици, като се заговори за смяната на Пенчев с Василев, не вярвах, че има някакъв шанс, това да се случи. Но явно всичко е театър в тоя роден футбол.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 юли 2015 00:22

Cicero написа:Преди две седмици, като се заговори за смяната на Пенчев с Василев.

Кой е тоя Василев бе братче? :shock: :shock:
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 26 юли 2015 00:26

Цецо Чука написа:
Cicero написа:Преди две седмици, като се заговори за смяната на Пенчев с Василев.

Васев имам предвид. Бившия на Локо Сф. След мача с Левски ми подхвърлиха, че се чака издънка на Пепо и ще бъде сменен с Васев. Засмях се и даже се обзаложих, че това няма как да се случи. Но след това 6:0 в Монтана ... повече от ясно е, кой ни е следващия треньор.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 юли 2015 00:29

Cicero написа:
Цецо Чука написа:

Васев имам предвид. Бившия на Локо Сф. След мача с Левски ми подхвърлиха, че се чака издънка на Пепо и ще бъде сменен с Васев. Засмях се и даже се обзаложих, че това няма как да се случи. Но след това 6:0 в Монтана ... повече от ясно е, кой ни е следващия треньор.

ОК. Аз помислих да няма няква заигравка с Гочето Василев дето е вече на 147 години и изтръпнах...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

naskov
Контакти:

Мнениеот naskov » 26 юли 2015 00:34

damyanov1963 написа:Не искам да ви се бъркам, ама голяма грешка направихте с изгонването на Мъри. Само защото бил левскар...

Не искам да ти се бъркам ,но ти ли щеше да плащаш заплатата на Мъри при това безпаричие,а?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 юли 2015 00:37

Цецо Чука написа:
Cicero написа:
Цецо Чука написа:

ОК. Аз помислих да няма няква заигравка с Гочето Василев дето е вече на 147 години и изтръпнах...

Не е сигурно, говори се и за Дерменджиев явно ще се види, кой какви футболисти може да доведе :roll:

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 26 юли 2015 01:54

Две измислени дузпи ви дадоха за два кръга-окендзахте ги.

днешната и според мене беше измислена, или да речем нападателя излъга съдята, нямаше нарушение според мене. Но за тази в Пловдив ще ме прощаваш. 100%-ва

Върни се в “Ботев”