samo_levski написа:fire написа:samo_levski написа:Безапелационо правина и обоснована статия постната от автора на темата!
за да е добре обоснована една статия, първо в нея трябва да има някакво твърдение, което да бъде обосновано. какво твърди статията?
Ами във въпроса, зададен от автора е твърдението от статията! Ти не споделяш ли това твърдение? За пословичната омраза имам в предвид не за друго?
Написах си мнението без грам намерение да влизам в някаква полемикаПросто лично мнение.
въпрос не може да бъде твърдение. пословичната омраза я има нявсякъде, хората са същества, които мразят, мразили са и ще мразят. тва е. конкретно във футбола да не мислиш, че някой от юнайтед ще спести подигравките срещу ливърпул, ако бяха отпаднали така? или някой от барса ще вика за реал? щото са испанци или англичани?
тук не играе омразата, а играе националния ни комплекс за малоценност. що са комплексар може да се чуства горд от това, че някакъв футболен отбор от неговата страна играел в групите на някакъв футболен турнир. сега сигурно в англуия дружно всички се събират на площадите да гледат отборите, които играят в шл...
глупостите с това, че тия прославяли държавата ни пред света са много голяма комплексарщина, честно. никой футболен фен не го боли фара лудогорец от къде е. държавата ни и без това се е прославила достатъчно в западна европа с ордите мангали и евтиния алкохол в слънчев бряг. а конкретния неутрален индивид да чуства гордост или патриотизъм от това, че футболен отбор победил 2-3 други футболни отбора и влезнал в групите на шл е направо нелепо.
Съгласен съм напълно, но излизаме от контекста на темата, а поста ми беше изцяло по нея! Иначе принципно нямам особени различия с мисленето ти по останалите въпроси! Успех.