Siegfried написа:rusofil написа:За съжаление все повече започвам да се убеждавам , че Александров е напълно прав, като казва че България е колония на САЩ. Тази тема е поредното доказателство за това. А защо го обвинявате, че, потребителят , пуснал темата е руснак?
То по тази логика вие дето защитавате това деяние, не сте българи , а сте американци. Ами заминавайте за САЩ и не се връщайте в България!
По улиците ми прави неприятно впечатление , че има много мои връстници от моето поколение(набор 93 съм), които носят фланелка със знамето на САЩ. Тези хора са срам за моето поколение и срам за България!
Просто тези млади хора, както и 99 процента от младите хора в България, са с прогресивно мислене

Младото поколение, което не е обременено със соц-комунистическа пропаганда е свободно само да избира обекта на симпатията си. Резултатът е красноречив

Аз си имам една фланелка - България над всичко! Това не е прогресивно, а регресивно мислене.
Значи ако си сложа фланелка на Путин(аз нямам такава) ще бъда руснак, но ако сложа фланелка на американското знаме няма да съм американец така ли?
И стига с тази соц пропаганда, защо в днешно време американската пропаганда е същата. Не съм живял по времето на комунизма , но и майка ми, и баща ми казват, че по времето на социализма обикновеният народ е живял по-добре от сега. Това ли е "прогреса"?
Да разваляш събор със самолети и да бомбардираш държави "в името на прогреса"? Айде стига! До преди 1 година изобщо не се интересувах от политика, но напоследък антируската и проамериканска пропаганда ме накара да почна да си задавам въпроси в чий интерес е тази пропаганда?