Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Американски самолети заглушиха и събора в Рожен!

Мнениеот Siegfried » 21 юли 2015 10:23

rusofil написа:За съжаление все повече започвам да се убеждавам , че Александров е напълно прав, като казва че България е колония на САЩ. Тази тема е поредното доказателство за това. А защо го обвинявате, че, потребителят , пуснал темата е руснак?
То по тази логика вие дето защитавате това деяние, не сте българи , а сте американци. Ами заминавайте за САЩ и не се връщайте в България!
По улиците ми прави неприятно впечатление , че има много мои връстници от моето поколение(набор 93 съм), които носят фланелка със знамето на САЩ. Тези хора са срам за моето поколение и срам за България!

Просто тези млади хора, както и 99 процента от младите хора в България, са с прогресивно мислене ;) Младото поколение, което не е обременено със соц-комунистическа пропаганда е свободно само да избира обекта на симпатията си. Резултатът е красноречив :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 21 юли 2015 10:26

rusofil написа:За съжаление все повече започвам да се убеждавам , че Александров е напълно прав, като казва че България е колония на САЩ. Тази тема е поредното доказателство за това. А защо го обвинявате, че, потребителят , пуснал темата е руснак?
То по тази логика вие дето защитавате това деяние, не сте българи , а сте американци. Ами заминавайте за САЩ и не се връщайте в България!
По улиците ми прави неприятно впечатление , че има много мои връстници от моето поколение(набор 93 съм), които носят фланелка със знамето на САЩ. Тези хора са срам за моето поколение и срам за България!

Мен ме е срам и от тези с американското знаме и от тези със СССР! Не правя особена разлика, и в двата случая е белег на чуждопоклонничество и непознаване на историята.

a4o_ba4o
Контакти:

Мнениеот a4o_ba4o » 21 юли 2015 10:32

Пълна простотия e случилото се на Рожен. Толкова ниско да летят си е нарочно. Ама нали сме си дупедавци какво толкова е станало. Защо не отидат в друга държава да тормозят народа. Прав им път. Та като са тук нищо не печелим само разходи и тормоз. ЯНКИ ГОУ ХОУМ.

rusofil

Мнениеот rusofil » 21 юли 2015 10:35

Siegfried написа:

Просто тези млади хора, както и 99 процента от младите хора в България, са с прогресивно мислене ;) Младото поколение, което не е обременено със соц-комунистическа пропаганда е свободно само да избира обекта на симпатията си. Резултатът е красноречив :mrgreen:

Аз си имам една фланелка - България над всичко! Това не е прогресивно, а регресивно мислене.
Значи ако си сложа фланелка на Путин(аз нямам такава) ще бъда руснак, но ако сложа фланелка на американското знаме няма да съм американец така ли?
И стига с тази соц пропаганда, защо в днешно време американската пропаганда е същата. Не съм живял по времето на комунизма , но и майка ми, и баща ми казват, че по времето на социализма обикновеният народ е живял по-добре от сега. Това ли е "прогреса"?
Да разваляш събор със самолети и да бомбардираш държави "в името на прогреса"? Айде стига! До преди 1 година изобщо не се интересувах от политика, но напоследък антируската и проамериканска пропаганда ме накара да почна да си задавам въпроси в чий интерес е тази пропаганда?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юли 2015 10:40

Siegfried написа:Просто тези млади хора, както и 99 процента от младите хора в България, са с прогресивно мислене ;) Младото поколение, което не е обременено със соц-комунистическа пропаганда е свободно само да избира обекта на симпатията си. Резултатът е красноречив :mrgreen:

Младите хора в България не знаят как да търсят работа

Изследване на ЕК: Българските ученици са най-неграмотните в Европа

Българите – най-нещастните от живота си европейци

Проучване: 67% от младежите не правят нищо, 29% – искат да емигрират

Българските младежи - топ мързеливците на Европа

5% от българите не са отваряли книга, активно четат само 28%

2/3 от българите четат един-два пъти в годината, 8% изобщо не четат книги

Определено резултатите са красноречиви! :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 юли 2015 10:52

Captain Stottlemeyer написа:Съвместното учение между българи и американци продължава до края на седмицата. За провеждането тренировката своевременно и по надлежния ред са уведомени органите за местно управление в районите на летателната дейност, съобщават от Министерството на отбраната. Това обаче не успокоява жителите на селата в района на Пловдив, които ежедневно са подложени на невъобразим стрес.
В Белозем, например, кокошките са спрели да снасят яйца, а в района на Кричим коне и крави събориха ограда на селскостопански обор. Ниско прелитащите машини смутиха и гоститe на националния събор в Рожен....

http://tv7.bg/%D0%94%D0%BE%D0%B1%D1%80% ... a3rMKTtmko

:lol: :lol: :lol:

П.П. Явно, освен кокошките, конете и кравите, силно пострадала от американските самолети е и нежната психика на авторчето на темата и другите руски подлоги във форума. Разбира се, ако самолетите бяха руски, Алексашка щеше да напише цяла хвалебствена ода... 8-)

За такива като Александров прелитането на Натовски самолети е психически тормоз и долна провокация от страна на гадните евреи и световни господари, докато прелитането на руски самолети е повод за оргазми и гордост.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2015 10:54

OT18 написа:Три самолета направили заход по време на учение над Рожен и вече голяма драма. Сигурен съм, че това учение е организирано доста преди някой да реши да възражда събора в Рожен. Айде стига путински драми.

Ама, разбира се, че това учение е било организирано много преди това! Не се съмняваме в това. :lol:

П.П. Минали три американски самолета над някакъв си посредствен събор- чудо голямо!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 юли 2015 11:06

Siegfried написа:А момъкът от клипа, който псува като последния каруцар, е 100 на 100 гласоподавател на Волен Субсидеров и вкъщи си е сложил снимка на богатир Путин на нощното шкафче. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Естествено, че е гласоподавател на Сидеров! Даже е и мръсен комунист. Кой нормален българин иначе би проявил подобно неуважение към великата американска "нация"!?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юли 2015 11:08

sirius123 написа:Я се стегнете!

Тоест? Да не мрънкаме, а да вадим хляба и солта ли? Я ти се стегни!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 юли 2015 11:18

Американски братя отървете ни от тази селяндурщина събора в Рожен! :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”