Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Isco
Контакти:

Re: Честта преди всичко

Мнениеот Isco » 21 юни 2015 14:45

Някой може ли да ми каже колко надолу в ярархията се намира А окръжна група и евентуално колко години (в най-добрият случей) ще са необходими на ЦСКА да се завърнат в А група ?

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две

Мнениеот Yoda_ » 21 юни 2015 14:46

Как на 2 бре, пак не сте разбрали... :lol:
Поне 3 ЦеСеКа-та ще има...

ЦСКА - Божков
ЦСКА - Манджуков
ЦСКА - Ганчев

И нито едното май няма да е истинското :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 21 юни 2015 14:47

Hearts_on_Fire написа:
Nuke написа:
Red Warrior написа:Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец.

Ей затова ще потънете - злобари до мозъка на костите си. Отборът им загива, а те се занимават с левскарчета във фейса.

А ти с какво се занимаваш в момента? С цесекари във форума. Не е ли същото?

Моят отбор не загива все още - свободен съм да си кеся във форума и да се заяждам.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 21 юни 2015 14:48

RedSkin написа:За да почнем от "В" или "Б" група, трябва да вземем нечии лиценз на отбор. После цял живот подигравки от подуенци. Оздравяването на сегашния ЦСКА е немислимо, колкото и да не ми се иска да е така.

Чакай вее мен вие не си познаваате историята не за първи път този отбор се обединява имате над 10 обединения
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

nadiazarata
Контакти:

Мнениеот nadiazarata » 21 юни 2015 14:49

Red Warrior написа:
nadiazarata написа:Предварително се извинявам на феновете на цска за думите ми по-долу но вашето ми прилича на курвенска работа - съпруга(цска) е все още жив,вярно на командно дишане и системите му отвсякъде стърчат а вие вече се хванахте със следващия чичко паричко. Поне от кумова срама изчакаите вашия цска да обяви фалит ли, несъстоятелност ли или квото е там и тогава залюбваите друг

А бе смешник, ти не гледа ли интервюто и не чете ли глупака Инджов какво каза. Ще има ново дружество. Старото ще прекрати спортна дейност. И ако не знаеш фалита е дълъг процес. :idea:

Смешко.работя в ОАРИЛ и знаеш ли колко такива ще-та съм виждал като твоя Инжов който са ми казвали че този няма да изкара деня ,че утре ЩЕ сдаде богу дух и подобни , а и сега са си живи и здрави и дано изкарат по-дълго и от мен

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 14:50

4823 написа: Моето предложение е да се срещнат по средата да се почне от Б или В група без дългове , защото доста срам брахме до сега та още един ли да почнем от А окръжна . А пък хората който да дават парите да са пак Божков и Гришата . Толкова ли е трудно да се направят определени компромиси в името на един сплотен отбор .

Много нагло. Всеки който не е от ЦСКА ще се съгласи с мен. Отново сте нагли, както през всичките години на вашето съществуване. И аз имам предложение. Платете си дългът и играйте в А група.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 21 юни 2015 14:50

Най- добре за нас , гледащите отстрани разпада на петолъчката ще е тя да се разпадне на 5 лъча- два отбора в А окръжна и по един във В, Б и А група.Ще има по пет мача седмично с участието на отбори с името ЦСКА.Телевизията, която ще отразява мачовете ще отделя част от печалбата си за погасяване на задълженията на покойника ЦСКА.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Честта преди всичко

Мнениеот korteneca » 21 юни 2015 14:50

Isco написа:Някой може ли да ми каже колко надолу в ярархията се намира А окръжна група и евентуално колко години (в най-добрият случей) ще са необходими на ЦСКА да се завърнат в А група ?

Три години, на четвъртата са в А група.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

dozz12

Мнениеот dozz12 » 21 юни 2015 14:51

RedSkin написа:За да почнем от "В" или "Б" група, трябва да вземем нечии лиценз на отбор. После цял живот подигравки от подуенци. Оздравяването на сегашния ЦСКА е немислимо, колкото и да не ми се иска да е така.

т.е. все сте прецакани и ние ще ви напълним шушоните с подигравки.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 21 юни 2015 14:52

727150 написа:Най- добре за нас , гледащите отстрани разпада на петолъчката ще е тя да се разпадне на 5 лъча- два отбора в А окръжна и по един във В, Б и А група.Ще има по пет мача седмично с участието на отбори с името ЦСКА.Телевизията, която ще отразява мачовете ще отделя част от печалбата си за погасяване на задълженията на покойника ЦСКА.

Може и на пет Х*я да се разпадне, за вас все ще има един!
[offtopic]На който му е най-червена главата.[/offtopic] :lol: :lol: :lol:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Върни се в “ЦСКА”