Осъзнайте се хора . Защо се делите на две
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честта преди всичко
Някой може ли да ми каже колко надолу в ярархията се намира А окръжна група и евентуално колко години (в най-добрият случей) ще са необходими на ЦСКА да се завърнат в А група ?
Re: Осъзнайте се хора . Защо се делите на две
Как на 2 бре, пак не сте разбрали...
Поне 3 ЦеСеКа-та ще има...
ЦСКА - Божков
ЦСКА - Манджуков
ЦСКА - Ганчев
И нито едното май няма да е истинското

Поне 3 ЦеСеКа-та ще има...
ЦСКА - Божков
ЦСКА - Манджуков
ЦСКА - Ганчев
И нито едното май няма да е истинското

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Hearts_on_Fire написа:Nuke написа:Red Warrior написа:Скоро видях фейсбука на един познат от квартала - левскарче, вече си е сложил като любим клуб Лудогорец.
Ей затова ще потънете - злобари до мозъка на костите си. Отборът им загива, а те се занимават с левскарчета във фейса.
А ти с какво се занимаваш в момента? С цесекари във форума. Не е ли същото?
Моят отбор не загива все още - свободен съм да си кеся във форума и да се заяждам.
RedSkin написа:За да почнем от "В" или "Б" група, трябва да вземем нечии лиценз на отбор. После цял живот подигравки от подуенци. Оздравяването на сегашния ЦСКА е немислимо, колкото и да не ми се иска да е така.
Чакай вее мен вие не си познаваате историята не за първи път този отбор се обединява имате над 10 обединения
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
-
- Контакти:
Red Warrior написа:nadiazarata написа:Предварително се извинявам на феновете на цска за думите ми по-долу но вашето ми прилича на курвенска работа - съпруга(цска) е все още жив,вярно на командно дишане и системите му отвсякъде стърчат а вие вече се хванахте със следващия чичко паричко. Поне от кумова срама изчакаите вашия цска да обяви фалит ли, несъстоятелност ли или квото е там и тогава залюбваите друг
А бе смешник, ти не гледа ли интервюто и не чете ли глупака Инджов какво каза. Ще има ново дружество. Старото ще прекрати спортна дейност. И ако не знаеш фалита е дълъг процес.
Смешко.работя в ОАРИЛ и знаеш ли колко такива ще-та съм виждал като твоя Инжов който са ми казвали че този няма да изкара деня ,че утре ЩЕ сдаде богу дух и подобни , а и сега са си живи и здрави и дано изкарат по-дълго и от мен
4823 написа: Моето предложение е да се срещнат по средата да се почне от Б или В група без дългове , защото доста срам брахме до сега та още един ли да почнем от А окръжна . А пък хората който да дават парите да са пак Божков и Гришата . Толкова ли е трудно да се направят определени компромиси в името на един сплотен отбор .
Много нагло. Всеки който не е от ЦСКА ще се съгласи с мен. Отново сте нагли, както през всичките години на вашето съществуване. И аз имам предложение. Платете си дългът и играйте в А група.
Най- добре за нас , гледащите отстрани разпада на петолъчката ще е тя да се разпадне на 5 лъча- два отбора в А окръжна и по един във В, Б и А група.Ще има по пет мача седмично с участието на отбори с името ЦСКА.Телевизията, която ще отразява мачовете ще отделя част от печалбата си за погасяване на задълженията на покойника ЦСКА.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Re: Честта преди всичко
Isco написа:Някой може ли да ми каже колко надолу в ярархията се намира А окръжна група и евентуално колко години (в най-добрият случей) ще са необходими на ЦСКА да се завърнат в А група ?
Три години, на четвъртата са в А група.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
RedSkin написа:За да почнем от "В" или "Б" група, трябва да вземем нечии лиценз на отбор. После цял живот подигравки от подуенци. Оздравяването на сегашния ЦСКА е немислимо, колкото и да не ми се иска да е така.
т.е. все сте прецакани и ние ще ви напълним шушоните с подигравки.
- Hearts_on_Fire
727150 написа:Най- добре за нас , гледащите отстрани разпада на петолъчката ще е тя да се разпадне на 5 лъча- два отбора в А окръжна и по един във В, Б и А група.Ще има по пет мача седмично с участието на отбори с името ЦСКА.Телевизията, която ще отразява мачовете ще отделя част от печалбата си за погасяване на задълженията на покойника ЦСКА.
Може и на пет Х*я да се разпадне, за вас все ще има един!
[offtopic]На който му е най-червена главата.[/offtopic]

Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()