„Възторгът е налице. Поне сред онази част от червената футболна общност, която има достъп до социалните мрежи, която живее там и коментира там. Разбира се, има и по-възрастни привърженици, които няма да се занимават с постове във Фейсбук и форуми. Няма и как да сме сигурни в тяхното настроение и отношение по случващото се. В крайна сметка – така нареченото „припознаване“ от страна на червените ще дойде с пълен стадион. Ако този факт е налице, няма проблем. И в крайна сметка бушуващите в момента драми в душите на феновете на останалите тимове някак отиват на заден план. ЦСКА е преживял бъзици за 1:7 и 2:7, за 0:8, а какво да кажем тази пролет за невижданата и рекордна суша без гол? Хисаря, Христо Кърпачев, 35 титли или 4? Дрън, дрън. Или просто звън за червените футболни уши. Ако евентуалният нов ЦСКА успее бързо да надигне снага, да започне да побеждава, да гони първото място, тези неща ще се забравят. Или най-малкото ще се пропускат покрай ушите. И е абсолютно безсмислено да даваме тук десетки, стотици дори световни или европейски примери за сливане, за преименуване, за смяна на градове, за смяна на цветове. Това е факт, да не говорим, че в Щатите, в шампионати като тези в НБА и НХЛ си е направо задължително действие в паузата на всеки сезон за поне един-два клуба. Помня преди години, едни от любимците ми бяха Сиатъл Суперсоникс. Гари „Ръкавицата“ Пейтън, какво говориш, класа! Ами те вече от няколко години са Оклахома Сити Тъндър. Абе, така като се замисля, не са много в един зонален съвет, ха-ха..Има-няма над 2 хиляди мили. Стоп, бях се зарекъл без примери.
Аааа, а за морала какво бих казал? Да не се правя на ударен? За кой морал? За дългогодишната официална или неофициална помощ на държавата към други клубове ли? Не се сещате за примери ли? Сетете се, сетете се....”
Ники Александров
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/comm ... ion-332438
На Вас пука ли Ви за Литекс ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: На Вас пука ли Ви за Литекс ?
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- OrangePower
- Контакти:
Какво всъщност се очаква да направим? Нима ако се вдигнем някой ще ни послуша? Това че тук има 2-3 фена във форума не бива да ви кара да правите крайни изводи и ако има хора, които си изказват болните неща около клуба то това е във официалният форум. Литекс не се слави с много интернет подкрепа от фенове и има много такива, които се крият и не се изказват открито че са такива.
Не знам дали ми пука, но ми е жал, че един от факторите в БГ футбола за последните 10+ години може да изчезне. От левскарска гледна точка един отбор по-малко който ще играе зверски нахъсано срещу нас в името на червената "идея"
Феновете на Литекс няма какво да направят в случая. Отборът си е на Ганчев и без него нямаше да го има на картата. Те не са виновни, че той е цесекар и иска да си има собствено ЦСКА.
Както и да го преименува, винаги Литекс ще си бъде Литекс независимо от емблемата и цветовете. 

Феновете на Литекс няма какво да направят в случая. Отборът си е на Ганчев и без него нямаше да го има на картата. Те не са виновни, че той е цесекар и иска да си има собствено ЦСКА.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Интересува ме утре какво ще ям или дали съм здрав и т.н.
За Литекс ме боли дедовия.
За Литекс ме боли дедовия.
- Captain Stottlemeyer
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...Някои жители на крайните столични квартали искат град с население от 30000 човека да имат средна посещаемост 5000.Простотията не се разхожда по керемидите.
Друго си е викаш, наборе, да живееш и да ходиш на мач примерно в Коматево - на един хвърлей от "Тремона".

Иначе на други географски ширини и дължини подобен процент на посещаемост е напълно реален: При 590000 жители население на Дортмунд (2014 година) на домакинските мачове на "Борусия" стадион "Сигнал Идуна Парк" е винаги пълен, а той събира близо 81000 зрители. Само че, нерде Ямбол, нерде Стамбул, и как ще ги стигнем германците!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Пука ми са Осъм Ловеч. За частния отбор на мутрата Ганчев не ми дреме въобще, да го мести където иска
Captain Stottlemeyer написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:...Някои жители на крайните столични квартали искат град с население от 30000 човека да имат средна посещаемост 5000.Простотията не се разхожда по керемидите.
Друго си е викаш, наборе, да живееш и да ходиш на мач примерно в Коматево - на един хвърлей от "Тремона".А според мен средна посещаемост от 5000 зрители в Ловеч искат най-напред г-н Гриша Ганчев, ръководството на ПФК "Литекс" и феновете на отбора, само че едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. За протокола: Ловеч има над 35000 жители (2013 г.).
Иначе на други географски ширини и дължини подобен процент на посещаемост е напълно реален: При 590000 жители население на Дортмунд (2014 година) на домакинските мачове на "Борусия" стадион "Сигнал Идуна Парк" е винаги пълен, а той събира близо 81000 зрители. Само че, нерде Ямбол, нерде Стамбул, и как ще ги стигнем германците!?...
Да си чувал нещо за областта около Дортмунт, гледам , ползваш статистика, виж колко хора живеят там и каква е гъстотата на населението ...хил./кв.км.
- Red thunderstorm
На мен да, пука ми. Не само за Литекс, а за всеки един български клуб, който има фенове, които го подкрепят, обичат и живеят с проблемите му.
- dreben23
- Контакти:
На мен ми пука, но няма друг начин.
Предлагам новото ръководство да дава безплатни абонаментни карти доживот на Ловчанлии на "Армията", по друг начин не виждам как ще им се отблагодарим!
Сигурен съм, че хората като мен футболни естети оцянават направеното от отбора на Литекс в българския футбол, но пък трябва да са горди според мен с факта, че най-великият клуб е избрал тях, а съответно хубавите неща тепърва предстоят, така че няма защо чак такива големи драми да има- единствено трябва човек да си променя мисленето и фланелките на гърба. Но подобни неща са необходими според мен, иначе футболът ни ще загине напълно. Ако искаме да го спасим, ще трябва да сме готови и на саможертви - боли доста, но само за кратко, после други ще ги боли!
Мога само да кажа евала на Литекс за свършеното дотук и евала, че са избрали правилния отбор! Време е да пренапишем историята си заедно!
Горе главите, и оттук насетне само ЦСКА!
[offtopic]Имам един въпрос, който си ме гложди от едно известно време- Литекс дали наистина е чак толкова финансово стабилен клуб, колкото ни се представя в медиите или може би има и някаква друга истина, защото е възможно е и да се окаже, че и вие имате нужда от нас, не само ние? Предполагам като по-малко градче в Ловеч хората са си наясно с някои неща, които ние или журналистите няма как да знаем.
[/offtopic]
[offtopic]А левскарите да спрат да тормозят хората, ами да се обединят с братчето си Лудогорец (моята мила Родопа), за да се почувстват и те като белите хора!
А и аз съм добре наясно на какво е способен г-н Батков, така че остава да си оформите като нас нещата по документи, за да се разбере и публично!
[/offtopic]

Сигурен съм, че хората като мен футболни естети оцянават направеното от отбора на Литекс в българския футбол, но пък трябва да са горди според мен с факта, че най-великият клуб е избрал тях, а съответно хубавите неща тепърва предстоят, така че няма защо чак такива големи драми да има- единствено трябва човек да си променя мисленето и фланелките на гърба. Но подобни неща са необходими според мен, иначе футболът ни ще загине напълно. Ако искаме да го спасим, ще трябва да сме готови и на саможертви - боли доста, но само за кратко, после други ще ги боли!

Мога само да кажа евала на Литекс за свършеното дотук и евала, че са избрали правилния отбор! Време е да пренапишем историята си заедно!

Горе главите, и оттук насетне само ЦСКА!

[offtopic]Имам един въпрос, който си ме гложди от едно известно време- Литекс дали наистина е чак толкова финансово стабилен клуб, колкото ни се представя в медиите или може би има и някаква друга истина, защото е възможно е и да се окаже, че и вие имате нужда от нас, не само ние? Предполагам като по-малко градче в Ловеч хората са си наясно с някои неща, които ние или журналистите няма как да знаем.

[offtopic]А левскарите да спрат да тормозят хората, ами да се обединят с братчето си Лудогорец (моята мила Родопа), за да се почувстват и те като белите хора!

Последна промяна от dreben23 на 14 юни 2015 13:46, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Литекс са един от най-симпатичните клубове в България последните години заради развиването на ДЮШ и реално колкото и да ни е слаб национала, то пак Литекс допринасят той да съществува, а не ЦСКА например.
Това което е по-важно, че не е позволено отборите да мигрират в други области и този закон се спазва от доста време, а сега отново ще се покаже двоен аршин. Ако иска някой отбор да се преименува на ЦСКА, то той трябва да е от София, в А група са Левски и Славия, в Б група няма, така че се отива чак към В. Но това е само ако се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, но някои хора отново искат да ги нарушат, а по-голямата част от феновете на ЦСКА изобщо не им пука че правилата отново ще бъдат погазени, тях ги интересува само собственият интерес.
п.п. През 2010 на Ботев не бе позволено да направи такова "обединение" със Свиленград и да започне от Б група, но сега от БФС нямат нищо против. Как после да не се отвратиш от всичко...
Това което е по-важно, че не е позволено отборите да мигрират в други области и този закон се спазва от доста време, а сега отново ще се покаже двоен аршин. Ако иска някой отбор да се преименува на ЦСКА, то той трябва да е от София, в А група са Левски и Славия, в Б група няма, така че се отива чак към В. Но това е само ако се СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ, но някои хора отново искат да ги нарушат, а по-голямата част от феновете на ЦСКА изобщо не им пука че правилата отново ще бъдат погазени, тях ги интересува само собственият интерес.
п.п. През 2010 на Ботев не бе позволено да направи такова "обединение" със Свиленград и да започне от Б група, но сега от БФС нямат нищо против. Как после да не се отвратиш от всичко...