Какво всъщност каза Стойчо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Какво всъщност каза Стойчо

Мнениеот boabbb » 02 юни 2015 11:39

TristaNNN написа:
memnto написа:Сточйо каза много истини, неудобни за мнозина истини. Но лаиците ще чуят от думите му само - комисиониите и заплати.
Това е. :|

И друго, което в най-голяма степен описва голямата картинка в последните години:
„ЦСКА се превърна на синоним на лъжа, на измама. ЦСКА се превърна в донор на всички, които тръгват да се борят за титлата. ЦСКА наруши своите принципи и то заради самата политика, която се води от клуба. От ЦСКА излиза всякаква информация, строго секретни документи. За да се свърши услуга. Всичко това е аматьорско, подло и на много ниско ниво“,

Няма какво да се лъжеме - истина е :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 юни 2015 11:40

Ще си позволя да вметна и едно изказване на Градев снощи при Крум Савов,който излъга или по-скоро се подмаза на Манджуков и Инджов като каза че те поели ЦСКА след 1.04.2015г. и нямали вина за лиценза.Това не е така Манджукови,баща и син и Инджов бяха в ръководството на клуба и преди тази дата и трябва да са били наясно какви са задълженията на клуба,особено пред НАП,които са най-важни за лиценза,нали Инджов заяви на всеслушание в средата на месец март че няма да има проблем за лиценза и финансирането на ЦСКА до края на сезона.А пък специално Градев,който чрез свой служител съди за 320хил.евро ЦСКА защото дружката му,адвокатчето Руди подписвал както му дойде договори по времето на Титан,да се прави на много "загрижен" за ЦСКА е скандално.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юни 2015 12:08

Щом толкова от ония се обаждат тук, смЕтай за кво става на въпрос. Те ако им е удобен биха ли го хранили така??? :lol:
Да сте ги чули една дума напрЕко да са казали за Елека или минджуците?? Не, няма и да чуете.
Ще чувате само за Стойчо Велики и Томов.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 02 юни 2015 12:48

Из едно интервюто на Градев е това което ще цитирам. Консултирах се с друг адвокат потвърдил на 100% казаното от него. Касае купи, титли история и тн.( за нищо друго не вярвам на Градев, но това тук си го проверих)

Юридическото лице, което е зад ЦСКА, не е носител на тази история и тези отличия. Почти няма български клуб в момента, да не кажа, че няма, който да не е бил пререгистриран през 90-те години като акционерно дружество. В сегашната си юридическа форма ЦСКА няма нищо общо с ЦСКА преди 90-те. Същото се отнася и за Левски. За мен историята, титлите, купите са там, където са хората. Историята е там, където са феновете.

Лично аз на Стойчо до гроб ще съм му благодарен за 6 те поредни....и до там. Томов...моля ви той не се занимава с плащане на сметки, той е президент, голяма фигура. Нищо, че вида му буди подозрения дали може да си плаща дори и сметката за телефона. Един колега над мен каза, че вече не вярва на никой. Напълно го подкрепям, но да защитавам Томов.... имам си чести достойнство и честно видя ли го някъде с Аудито му из София ще сляза да го поздравя с шамар.
Последна промяна от zaleza1234 на 02 юни 2015 12:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юни 2015 12:51

Престанете да го цитирате тоя глупак и самозванец Градев, някакво удоволствие ли ви доставя да му четете мозъчните диарии на тоя имбецил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 02 юни 2015 12:56

1982 написа:Престанете да го цитирате тоя глупак и самозванец Градев, някакво удоволствие ли ви доставя да му четете мозъчните диарии на тоя имбецил.

За мен лично няма значение кой го е казал. Ненавиждам човека Градев не по една и две причини ясни на всички нас обичащи ЦСКА. Когато обаче нещо е черно не може всички да крещят бяло е бяло е само защото Градев или някой друг който не харесваме го е казал.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 юни 2015 13:05

Не съм привърженик на вашия отбор , но кариерата на Стойчо М. ми е доста позната . Не знам какво ви е наприказвал , но неговата сила всички знаем ,че не е в устата . Ако ви е наприказвал някакви умнотии то явно някой му ги е писал , а колко истини може да каже човек който чете чужди думи ,преценявайте си сами.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юни 2015 13:24

memnto написа:Щом толкова от ония се обаждат тук, смЕтай за кво става на въпрос. Те ако им е удобен биха ли го хранили така??? :lol: ...

Стойчо М. е едно просто селянче от село Плоски, което между другото често си е позволявало да обижда "Левски" и публиката на "Левски". В случая със Стойчо важи поговорката: "Каквото повикало, такова се обадило"... ;)
Има хора от ЦСКА (за някои от които ти само си чувал и чел - бил си много малък, за да ги гледаш на живо на терена), от които "Левски" е страдал много на футболния терен - много повече, отколкото заради Стойчо. Ще ти дам само един пример - великият Димитър Якимов, един голям футболист и човек. Когато ме видиш (говоря от свое име, но съм убеден, че така мислят повечето левскари) да напиша и една лоша дума за Митата - обади ми се и ме докладвай на модераторите. Веднага ще си сложа аватар и подпис по твое предложение за срок от една година... :)
П.П. И още нещо (лично мнение): Не обичам красноармейците, но предпочитам силен ЦСКА в "А" група, отколкото някакво недоразумение във "В" или в окръжните. Това е... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 юни 2015 14:33

Captain Stottlemeyer написа:
memnto написа:Щом толкова от ония се обаждат тук, смЕтай за кво става на въпрос. Те ако им е удобен биха ли го хранили така??? :lol: ...

Стойчо М. е едно просто селянче от село Плоски, което между другото често си е позволявало да обижда "Левски" и публиката на "Левски". В случая със Стойчо важи поговорката: "Каквото повикало, такова се обадило"... ;)
Има хора от ЦСКА (за някои от които ти само си чувал и чел - бил си много малък, за да ги гледаш на живо на терена), от които "Левски" е страдал много на футболния терен - много повече, отколкото заради Стойчо. Ще ти дам само един пример - великият Димитър Якимов, един голям футболист и човек. Когато ме видиш (говоря от свое име, но съм убеден, че така мислят повечето левскари) да напиша и една лоша дума за Митата - обади ми се и ме докладвай на модераторите. Веднага ще си сложа аватар и подпис по твое предложение за срок от една година... :)
П.П. И още нещо (лично мнение): Не обичам красноармейците, но предпочитам силен ЦСКА в "А" група, отколкото някакво недоразумение във "В" или в окръжните. Това е... 8-)

Не вярвам да си забравил че Младенов избухна срещу Левски и феновете му след като няколко години беше провокиран от тях,то не беше тройчо,шесторчо и др.подобни и явно в даден момент,а именно като стана шампион на Г.Аспарухов нервите му не издържаха,това едва ли го оправдава защото не беше нормално да падаш на нивото на феновете.А ако говорим за примери от лагера на Левски,си спомням Иванков с фанелка....Аз мразя ЦСКА...,Боримиров как искаше автомат да стреля по феновете на Армията,някои изцепки на Кокала,изказванията на Гонзо последните година-две в които винаги намира повод да се заяде с ЦСКА,като че ли Левски са цъфнали и вързали,така че като изключим Стойчо от страна на ЦСКА са доста по умерени в изказванията си спрямо Левски.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 юни 2015 15:19

memnto написа:Щом толкова от ония се обаждат тук, смЕтай за кво става на въпрос. Те ако им е удобен биха ли го хранили така??? :lol:
Да сте ги чули една дума напрЕко да са казали за Елека или минджуците?? Не, няма и да чуете.
Ще чувате само за Стойчо Велики и Томов.

Ще кажа и на теб: Много често от трибуната на този форум съм призовавал тия двамцата да останат завинаги при вас, защото бях сигурен, че рано или късно ще ви докарат дотук! Да не говорим какъв смях пада с лъжите и обещанията на единия и плачкането на другия, абе същински сеир!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”