Михов: БФС ще направи компромис за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Михов: БФС ще направи компромис за ЦСКА

Мнениеот Странджата » 31 май 2015 19:53

Понеже става дума не за нормални аргументи, а за това - какво ще стане без ЦСКА и Левски в А група, питам какво стана без Левски в първата шестица, какво ще стане и в европейските турнири без Левски и ЦСКА? Ами нищо. Никой няма да се сети в тях за тях.
Иначе съм левскр, но и без нас има футбол, и то не лош, - ние като искаме да сме в него - да го играем по правилата и като добрите. Иначе - без нас ... Както стана вчера. Това не пречи да си има Левкси и да съм си левскар , защото не съм привърженик заради победите, а въпреки загубите ...
Всеки да си каже какъв е - за отбора си или за славата, за смирението, което води към обичта, или за собствената си гордост и надменност.

Потребителски аватар
loveinblue
Контакти:

Мнениеот loveinblue » 31 май 2015 20:20

Странджата написа:Понеже става дума не за нормални аргументи, а за това - какво ще стане без ЦСКА и Левски в А група, питам какво стана без Левски в първата шестица, какво ще стане и в европейските турнири без Левски и ЦСКА? Ами нищо. Никой няма да се сети в тях за тях.
Иначе съм левскр, но и без нас има футбол, и то не лош, - ние като искаме да сме в него - да го играем по правилата и като добрите. Иначе - без нас ... Както стана вчера. Това не пречи да си има Левкси и да съм си левскар , защото не съм привърженик заради победите, а въпреки загубите ...
Всеки да си каже какъв е - за отбора си или за славата, за смирението, което води към обичта, или за собствената си гордост и надменност.

Много точно и напълно споделям мнението ти! Ъъъ, Михов да го д........!
"Ръст среден, тънък и строен; очи сиви, почти сини; мустаци червеникави, коса руса, лице бяло, околчесто и изпито от непрестанната мисъл и бдение, но което се оживяваше от една постоянна и естествена веселост!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 май 2015 21:47

Без ЦСКА СОФИЯ футбол в България не може да има!
@ Клуба дал най-много на България и европейския клубен футбол с великата си и славна история!
@ ЦСКА СОФИЯ е социален феномен! :idea:
@ Имайте уважение към най-великия футболен клуб в България!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 31 май 2015 23:32

Преди 1948 пак е имало футбол, явно не ти е вярно твърдението :)
Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 юни 2015 02:55

try.stan написа:И без ЦДНА, и без сини, зелени и пембени т.нар. А група ще си остане същата помия, че и по-зле ще става. Червените излитат в аматьорския футбол и това е. Дотука беше.

Спазвай форумните правила бе, шушлек! Че си член на аматьорската трупа е ясно. Нека да позная - другия Tristan е получил БАН! :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2015 11:06

Red thunderstorm написа: Те и онези твърдяха, че купата ще е синя, пък се оказа, че не е! :mrgreen:

Обаче също така твърдяха, че няма да има и лиценз, като гледам са познали :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 01 юни 2015 11:12

TristaNNN написа:
Red thunderstorm написа: Те и онези твърдяха, че купата ще е синя, пък се оказа, че не е! :mrgreen:

Обаче също така твърдяха, че няма да има и лиценз, като гледам са познали :?

Важното е,че Левски взима лиценз за ЕКТ! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2015 11:16

***cska*** написа:Важното е,че Левски взима лиценз за ЕКТ! :lol:

Не е срамно да загубиш на финала, с което да си пресечеш пътя за Европа, па макар и с наличен лиценз. Срамното е да не получиш лиценз за кочината, наречена А група. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 01 юни 2015 11:24

TristaNNN написа: Срамното е да не получиш УМИШЛЕНО лиценз за кочината, наречена А група. :?

Изпускаш една думичка,която дава отговор на въпроса ти. :|
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 юни 2015 12:13

Странджата написа:Понеже става дума не за нормални аргументи, а за това - какво ще стане без ЦСКА и Левски в А група, питам какво стана без Левски в първата шестица, какво ще стане и в европейските турнири без Левски и ЦСКА? Ами нищо. Никой няма да се сети в тях за тях.

Напълно си прав.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “ЦСКА”