АНКЕТА: Да има ли подфорум "Зенит"?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: Да има ли подфорум "Зенит"?
Не съм на мнение, че има много привърженици на руския футбол у нас. По- скоро да има на ЦСКА МОСКВА, заради Георги Миланов 

- Captain Stottlemeyer
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Врачанлия,ти въобще запознат ли си със историята на футбола,та капитана ти се връзва на акъла.Капитане влез отново в гуглето и виж как и защо е създаден Петербург.От кой и какви хора живеят там.Спартак Москва няма нищо общо с милицията,и Левски не е негов еквивалент.Просто е че са най-популярният отбор на Русия.ЦСКА също имат многобройни фенове и между другото като в София са много боеспособни.Отбора на милицията е Динамо,но и Локомотив има стабилни поддръжници.Стадиона в Ленинград Киров е бил арена на велики битки.И ще бъде.Зенит е фактор в руското първенство,но не е повод за подфорум в български сайт.Да се наредат на опашка пред българските чуждопоклонци.Зад Санкт Паули и Атланта Бергамо.
Аз на лицето с никнейм Libera отдавна се старая да не обръщам внимание във форума. Момчето очевидно има някакви психични проблеми, комплексирано е и това личи от злобните му мнения в частта за софийските отбори. Иначе врачанлията, освен историята на футбола, не познава и съвременния футбол, след като дава "Зенит" като пример за успешен бизнес проект.

"Бюджет футбольного клуба "Зенит" из Петербурга в сезоне 2013/14 - самый большой среди клубов российской футбольной премьер-лиги, его расходная часть - $300 млн, сообщает Sports.ru со ссылкой на собственные данные. Второй по величине бюджет в лиге у московского "Динамо" ($210 млн), третий - у столичного "Спартака" ($155 млн), четвертый - у московского "Локомотива" ($145 млн).
На пятом месте по бюджету, по данным Sports.ru, казанский "Рубин", чья расходная часть составляет в этом сезоне $120 млн. Бюджет московского ЦСКА - $120 млн..."
http://www.vedomosti.ru/business/articl ... -v-300-mln
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Капитане,
Ангела Меркел би трябвало да е фен на Локомотиве Лайпциг.
Ангела Меркел би трябвало да е фен на Локомотиве Лайпциг.
- GA_ veliki
- Контакти:
Аз като върл фен на 2(два) руски отбора искам подфоруми за тях.Искам подфорум за Криля Советов от Смара и гранда, носител на купата на СССР за 1973г. Вулкан Петропавловск.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"