Пирин на точка от А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Makarona87
Контакти:

Re: Пирин на точка от А група

Мнениеот Makarona87 » 17 май 2015 01:07

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Makarona87 написа:Смешно е отбори като Дунава и Етър да цъкат във В група !!! ФАКТ !!! Вие сте се загрижили за Пирин и Локо Горна

Фактолог,най-големите публики които са гостували на градският стадион в Пловдив са на Марек и Пирин.Гледал съм ги не един път.Споменаваш Дунав и Етър,но я се замисли за Спартак Плевен и Добруджа,Ямбол или Кюстендил.,,Ние не сме се загрижили'',но искаме някой да се загрижи.Аз лично се радвам на проектите в Ловеч и Разград,но защо това не става в големи градове,като Плевен,Русе или Бургас.Нещо нишката се къса.Дори в родният ми град Пловдив нещо не е както трябва след като два отбора се радват на голяма популярност,но никой не иска или не смее да вложи пари за да направи нещо.,,Брокерите'' бяха сервитьори и на мен единият лично ми е сервирал,но след тях няма спонсор пловдивчанин на пловдивски отбор.Пирин СС знаем че вегитирате,но сте добре дошли.

Брато не ми говори кои публики къде са гостували, а виж в чичо гугъл отборите на Етър и Дунава какви стадиони имат и по колко човека им ходят на мачове във В група ? Не е нормално такива отбори да си стоят в ништета,а дървари от рода на Хасково, Марек, сега ще очакваме и Пирин и Монтана в А група

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 май 2015 06:08

Хора,колеги,всичко се решава на зеленият килим,а Перукан и кьоспетата преценяват.Един се загрижил за Етър.Нали ги видяхме.Друг се загрижил за Дунав/примерно/.Правилно и естествено,но място под слънцето имат и да кажем Спартак Плевен и Варна,Добруджа или Хебър.Аз лично ще се радвам слънце да огрее и над Видин.Всичко е въпрос на финанси и организация.И на връзки.Чичко Тревичко всеки месец почива на кьорсофра в един черноморски град.И този град е домакин на Евро 2015 до 17г.А защо не беше избран за домакин Русе да кажем.Стадиона ,ако не се лъжа ,го модернизираха,а хората в региона чакат с години голям мач.Е, от тук трябва да започнем полемиката.

Потребителски аватар
SHA9
Контакти:

Мнениеот SHA9 » 17 май 2015 06:18

Нишо против Локо (ГО) нямам, но Пирин са си класа и атмосферата на Гнездото е неповторима. Освен това 2 пъти несправедливо ги вадят от А група, докато други отбори с милиони дългове още ги държат. Дано орлетата намерят свестен нападател, ако Ванката Цветков се върне. ще е супер. Инякое младо момче да излее от школата - играта спи!

На линия
Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 май 2015 06:38

гражданин от село написа:Да попитам този велик отбор на Пирин продал ли е един играч в приличен отбор в чужбина,щото Горна подаде Ивайло Йорданов в Спортинг.

Крум Бибишков Байерн Мюнхен
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 17 май 2015 07:04

Абе разправяте се Горна и Пирин кой е по заслужил , а някой замисля ли се пушечното месо Монтана чии ше го крепи в А група.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 май 2015 09:11

Абе хора не разбирате ли, че който и да влезе догодина изпада???? Кой ще изпадне?

Има:
- 4 софийски отбора
- 2 пловдивски
ЧМ,ЛЦ,Литекс, Берое

БФС да позволи някой софийски отбор да изпадне???? - Неееее.
Някой от Пловдив???? Ако Локо не се стабилизират финансово, може
ЧМ, Лц, Литекс, Берое???? - Нееее, много са ди добре финансово

И остават 2 отбора, които всяка година да са асансьор и да попълват бройката. Ако някой от влизащите отбори успее да събере бюджет от 3-4 млн лева ще има шанс да го направи. Не виждам кой измежду Пирин, Монтана....още по-малко Горна могат да го направят. Затова и така е направена схемата на шампионата. Видяхме последните години, когато Славия и Локо Сф бяха застрашени, какви циркове бяха. Видяхте Хасково, напънаха се, влязоха, събраха 1,5 млн бюджет, биха Лц и на 2-рата седмица се започнаха някакви вътрешни интриги, караници за пари, смяна на президенти ....какво ли не беше. Разлика във футбола м/у В и Б група няма,няма и м/у Б и А, просто в А група играят много пари + много чужденци, които правят разликата

Още повече, че наесен има кметски избори и ако махнат кмета на Монтана(а там май са го нарочили, заради точене на пари) и новия ако дойде и каже...."Какви са тия милиони дето даваме за футбол?" иииии всичйко свършва. Така е и с Пирин, ако общината резне кранчето.....

@ А това да се твърди, че Боляри ходят на мач в Горна на Локо.....ахахахахаа. Горна си имат фенове, може да са малко все пак е колкото Разград, но са си верни. Отделно много се поддържат с останалите жп отбори и си гостуват с агитките.
Интериорни врати - Врати хармоника

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 май 2015 10:13

Пирин е отбора на югозапада от много време.Преди да се роди бизнеса с бензин за Югославия.По младите не знаят,но по-старите фенове на Локо София помнят какво им се случи с рейса след един скандален мач.Родното усложливо БФС беше на път да ги изгони от А група.На другият ден српски вестник излезе с главна страница ,,ако ги изгонят венага да идват при нас''.Не веднъж съм го казвал.България беше разделена от милиционерско-военна мъгла.Пирин ,Миньор и Берое бяха изключение.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 17 май 2015 10:22

james написа:Абе разправяте се Горна и Пирин кой е по заслужил , а някой замисля ли се пушечното месо Монтана чии ше го крепи в А група.

Монтана отстраниха ЦСКА за купата, биха и Левски.Ако запазят отбора и намерят пари няма да са пушечно месо със сигурност

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 17 май 2015 10:37

Феро: „Гарантирам с целия си авторитет, че ще бием „Пирин”

http://sport-vt.com/fero-vgarantiram-s- ... irinv.html
Интериорни врати - Врати хармоника

try.stan
Контакти:

Мнениеот try.stan » 17 май 2015 11:19

viali69 написа:
bobo_13 написа:Планът Пирин да влезе в А група сработи. Честито.

Разбира се, че по-добре Пирин да влезе в "А" група, отколкото Локо ГО! Какво да правят Локо ГО в "А" група ?!
Пирин са школа. Благоевград е много футболен град. Мястото на Пирин е в "А" група. Факт !

Пич, този Пирин не е "онзи" Пирин. Това е някакво ГМО, клонинг или по-скоро отпадъчен продукт от разпада на някога славна школа.
Не си гледал мачове от А група началото на 90-те, когато още не бяха изгряли анаболни "проекти" от типа Латекс, за да знаеш как Локо ГО слагаше наред под ножа всичко у дома. Всички ги беше страх от гостуването в Горна.

Върни се в “Пирин”