Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Kris_men2000 написа:В този мач тото няма да има.
Kris_men2000 написа:Те са любители на кеч борбата.
Kris_men2000 написа:В този мач тото няма да има.Терена е килим а не нива.Значи с много повече зор 6:0 за ЛЕВСКИ.Тези кътъри ще ги скапем с футбол с какъвто само ние и Барселона могат да го играят.Сега ще видите истинското лице на гранда на българският футбол.Само мор и брутален секс със скубане под мишниците за варненските кечаджии.За тях думата футбол е табу.Те са любители на кеч борбата.
action66 написа:TristaNNN написа:3-0 за самочувствие преди важната турнирна битка
Ако вас ви интересува този мач,дерзайте! Нашите се готвят за нещо по-значимо. В този мач наши играчи си чистят картоните,смятай с какъв трепет очакваме двубоя......
Успех!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Kris_men2000 написа:В този мач тото няма да има.Терена е килим а не нива.Значи с много повече зор 6:0 за ЛЕВСКИ.Тези кътъри ще ги скапем с футбол с какъвто само ние и Барселона могат да го играят.Сега ще видите истинското лице на гранда на българският футбол.Само мор и брутален секс със скубане под мишниците за варненските кечаджии.За тях думата футбол е табу.Те са любители на кеч борбата.
Потребители, разглеждащи този форум: shampi и 51 госта