Станишев подаде оставка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!!!- сети се кога

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 17:19

slavia_forever написа:До момента не виждам твое аргументирано мнение, кой според теб трябва да управлява.

Това е проблема, засега НИКОЙ... това е мойто мнение, нямам 18 и ще изчакам да навърша и се надявам тогава да има някой който да заслужава, за мен тези избори бяха фарс, гласуване против Доган, нищо друго
Последна промяна от fabregas_949 на 14 юли 2009 17:20, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!!!- сети се кога

Мнениеот fabregas_949 » 14 юли 2009 17:19

bigbonusprize написа:Фактор е разбира се! Не случайно се гласува над 18 годишна възраст! :)

не съм тръгнал да гласувам ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Станишев подаде оставка!

Мнениеот bigbonusprize » 14 юли 2009 17:43

Против Станишев също!!! Реално за едно качествено управление и подобряване на държавата две години са нищо! Бат Бойко е единствената реална алтернатива на тройната коалиция... Аз лично храня големи надежди! В него виждам единствения възможен изход от управленческата криза. Дано България заприлича на Европейските градове (или поне на половина) след тези 4 години!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 14 юли 2009 17:47

Е малко ли е гласуване против Доган? :roll:
БСП- коланиция с Доган;
НДСВ- коалиция с Доган;
Атака- дъщерна партия на Доган;
Лидер- партия на човек добре известен в кръга фирми около Доган;
Остават РЗС за които също имам изсвестни съмнения за продоганизъм, но не желая да спекулирам. Синята коалиция, с Костов и ГЕРБ с Бойко. Три партии евентулано не биха се коалирали с Доган. И трите евентуално ще съставят правителство. Странно? Не мисля. Вота си свърши задачата, сега ми е интересно президентът какво ще стори- дали ще се цупи на Бойко и ще се прави на опозиция или ще бъде искрен и няма да крие пристрастията си към него...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 14 юли 2009 21:26

Станишев заедно с всички мърши от БСП, ДПС и НДСВ трябваше да бъде изринати още преди година, когато бяха спрени еврофондовете. :evil: Ето сега САПАРД отново пуска спрените пари след като виждат промени към положително в България, еми много ясно няма да ги дадат на крадливите комунисти и турци... България спа повече от година, което е най-жалкото...Но пак добре, че стана така на изборите, по-добре късно отколкото никога :!: :)
NON MOLLARE MAI

bultras

Мнениеот bultras » 15 юли 2009 01:21

Аз съм аполитичен, но не не и антиобществен.Гласувах на тези избори, гласувах за сините, защото не исках ГЕРБ да управляват самостоятелно.Възхищавам се от премиера Костов, но не и от политика Костов.Адски ценя работата на столичния кмет, защото виждам ежедневно промените.В община Сердика съм и всеки ден се изненадвам положително с нещо ново.Ако предишните управници на София, бяха свършили поне една четвърт от работата , която свърши Борисов, сега София щеше да бъде сред елитните европейски столици.Затова RESPECT,господин,Кмете и успех,господин, Премиер.Грижете се за България, така както го правихте за София........И , моля Ви , не забравяйте, че "жълтите павета" не са България, а тя, нашата Родина, има нужда от силна ръка и смело сърце.Хората повярваха, че притежавате и двете.Моля, Ви , не ги разочаровайте, защото, Вие, успяхте да ги събудите, но оставите ли ги да заспят отново, това ще бъде КРАЯТ.Вие, сте последната надежда и новият месия.Ролята е трудна , но дано филмът е успешен..........................................Иначе...,здравей,апатия, и нека отново попасем овцете, а когато заблеят агънцата...,да започнем филма отначало.

С уважение: ИЗБИРАТЕЛЯт.

П.П. Когато се захванете със софийския боклук, моля ,Ви, не забравяйте и СЕЛСКИЯ такъв. Благодаря предварително.

Върни се в “Свободна зона”