На гол тумбак чифте пищови!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: На гол тумбак чифте пищови!

Мнениеот костенурк » 19 ное 2014 16:06

сините нямат 20 стинки в джоба ама искали играчи от Ботев :shock: жълтия агент под прикритие в Левски,свети Тодор Батков е на път да завърши мисията си-фалиране и закриване на подуене :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Отговора на Вили Вуцов за гонг

Мнениеот Cicero » 19 ное 2014 16:11

dembi написа:От както съм се родил съм от ТРАКИЯ, тренирал съм там,дядо ми е з.м.с. от ТРАКИЯ,така че карай малко по-спокойно!
А другото го знам от членове на УС,просто е трагедия,не виждате ли че 80% от управата са свързани с Левски?! Колко играчи взеха лятото? Защо се чудете че и тези ще отидат там? Евала на буферите че махнаха некадърника,а ние седим и им се кланим докато разпродават отбора!

Миришеш на кИбапи, та се не трае!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 19 ное 2014 16:15

Мистри написа:......."Адам и Мариян имат договори с Ботев до 15 юни 2015 година. Ако от Левски искат да ги привлекат, идват, плащат и ги взимат. ......"

Не ,че ме вълнуват тези двама нек,дърници или защитавам гонг , но да отбележа две неща-кой слуша вуцан и второ- датата на договора. :lol:

Господа, господа! Може ли за миг да спрем да си мерим тумбаците и пищовите и да обърнем внимание на тази сакрална дата?
Какво означава тя?
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 ное 2014 16:23

baligo написа:
Мистри написа:......."Адам и Мариян имат договори с Ботев до 15 юни 2015 година. Ако от Левски искат да ги привлекат, идват, плащат и ги взимат. ......"

Не ,че ме вълнуват тези двама нек,дърници или защитавам гонг , но да отбележа две неща-кой слуша вуцан и второ- датата на договора. :lol:

Господа, господа! Може ли за миг да спрем да си мерим тумбаците и пищовите и да обърнем внимание на тази сакрална дата?
Какво означава тя?

свети Тодор ще ви закрива?
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Preparator19

Мнениеот Preparator19 » 19 ное 2014 16:47

dembi написа:
Cicero написа:
sky1 написа:
dembi написа: полужението!
Имам чувството,че на Лаута всички са приключили с обучението си в трети клас.

Нормално, на осемнадесет години ги гонят от основното училище.

От както съм се родил съм от ТРАКИЯ, тренирал съм там,дядо ми е з.м.с. от ТРАКИЯ,така че карай малко по-спокойно!
А другото го знам от членове на УС,просто е трагедия,не виждате ли че 80% от управата са свързани с Левски?! Колко играчи взеха лятото? Защо се чудете че и тези ще отидат там? Евала на буферите че махнаха некадърника,а ние седим и им се кланим докато разпродават отбора!

ЕЙ, ВЪШЛЯСАЛ КЛОШАР. ОТИВАЙ ДА МИЕШ НА НЕЖНИЯ КЕБАПЧЕТО. ИЛИ ТОВА НЕ СИ ТИ?

dembi написа:
костенурк написа:
Player написа:
костенурк написа:
Player написа:Защо се играят мачове на тренировъчно игрище? Кой го допуска и докога ще продължава това. Като нямат стадион, тогава на неутрален, но не и на тренировъчно. Следващата такава глупост сигурно ще бъде в училищен двор. Това е А група, а не В!

на тва тренировъчно игрище ходят повече хора отколкото на 99% от останалите мачове в А група.терена е перфектен за един зрелищен мач и разгром :) така че стига излишни претенции,и ние искаме да си играем на клубния стадион но за сега е в ремонт 8-)

Само че и Герена е бил в ремонт и Армията имаше някакви проблеми и двата отбора домакинстваха на Националния стадион. Има и други примери, но тези двата са достатъчни. Излиза че за всички може а за Ботев не може? Всички са имали добри терени на игрищата си, но като нямаш стадион готов за игра играеш другаде, но на стадион. Къде са местата ви за гостуващата публика? Едно коридорче между оградите без редове? Как може всички да се съгласяват там да играят и феновете им да висят прави в телени огради като животни.

в Пловдив няма друг стадион на който можем да домакинстваме. и за нас е неудобно на базата,щото маса хора които принципно биха дошли на стадиона сега ще си останат пред телевизорите,защото няма място за всички.неудобно е и за гостуващите фенове но както казах за сега стадиона ни е в ремонт и когато е готов ще е истинско бижу в центъра на Пловдив,затва всички правим компромиси в името на по доброто бъдеще :lol:

Когато-Строежа или Копнежа или както и да е името стане--вие ще станете шампиони,а това вече няма как да стане защото просто комунизма си отиде и няма АФД-та!
Иначе с лекота- 0:2

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 19 ное 2014 17:10

baligo написа:

Какво означава тя?

Означава, точно това което е казал Вуцов :?

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 19 ное 2014 17:51

костенурк написа:
baligo написа:

Какво означава тя?

За свети Цецоу ако искаш да говорим или пък за Манежа, че виждам изгаряш от желание да си ги мерим, а не да говориш по темата.
[offtopic]Пък ако ли да държиш на меренето - търси друг форум, че с тая широка халка, в този форум едва ли ще се намери кой да те бие.[/offtopic]
А иначе накратко по темата - при всичкото левскарско присъствие в Ботев, ще си правим каквото поискаме с вас :!: :!: :!: Конкретно за Мариян смятам, че е по-добре да си рита без напрежение на село в Коматево, а вратарчето ще е новия Наумовски ако дойде. Така че, не - благодаря!
Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 19 ное 2014 17:55

za nas e toj religiq написа:
baligo написа:

Какво означава тя?

Означава, точно това което е казал Вуцов :?

Щом така смяташ, добре. Футболните практики друго казват.
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 ное 2014 18:39

baligo написа:
костенурк написа:
baligo написа:

Какво означава тя?

За свети Цецоу ако искаш да говорим или пък за Манежа, че виждам изгаряш от желание да си ги мерим, а не да говориш по темата.
[offtopic]Пък ако ли да държиш на меренето - търси друг форум, че с тая широка халка, в този форум едва ли ще се намери кой да те бие.[/offtopic]
А иначе накратко по темата - при всичкото левскарско присъствие в Ботев, ще си правим каквото поискаме с вас :!: :!: :!: Конкретно за Мариян смятам, че е по-добре да си рита без напрежение на село в Коматево, а вратарчето ще е новия Наумовски ако дойде. Така че, не - благодаря!

пак ще ви скъсаме трътките и ше виете като бити псета бе пендел.след ма4а да не се покриеш като бит п********,искам те тука да се обесняваш :lol:

Върни се в “Ботев”