АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги

Мнениеот Player » 28 окт 2014 15:52

pampi написа:
Player написа:Ако си честен почтен и добър човек няма как да си от ЦСКА. Отбор който е създаден със зли намерения и да бъде на върха за сметка на другите отбори с цената на всичко. Най-престъпната и тоталитарна власт в България за цялата ни многовековна история е създава това отроче за да му бъде за имидж, престиж и избиване на комплекси. Всеки един който прочете историята на комунистическия урод трябва да го е срам до гроб, ако някога е бил от това нещо. Трябва да си дребна, жалка, крадлива и престъпна душа за да подкрепяш комунистическото ГМО ЦСКА. Един нормален човек трябва да заплюе и затрие това нещо. Така трябва да приключи спора. ЦВУ, ЦДНА или пък ЦФКА или каквото още се е наричало да отиде завинаги в историята защото така е редно!

"Ако си честен и почтен човек " не мразиш, не си комплексар и не желаеш злото на ближния...Човек, който натрапва собственото си мнение като единственото вярно и съди околните е или комунист, или фашист, или нищо още по-заблудено и от тях..а бе с една дума - нещастно човече без грам достойнство. 8-)

Ти желаеш ли доброто на ближната Турция? Въпроса ми е съвсем сериозен. Всеки уважаващ себе си българин трябва да мрази Турция и исляма заради всичко което са ни причинили , а също така и по същата логика и комунизма и ЦСКА. Има много общи неща между турското нашествие и комунистическото. И турците и комунистите направиха големи поразии на народа ни и успяха да облъчат не малка част от народа ни, като едните ги накараха на приемат исляма и ги потурчиха а другите комунизма и да станат чорбари. Ето така и Турция и Русия имат влияние у нас не малко. Най-малкото носите името на руски отбор, замислете се малко, защото сте много зле и всичко това за сметка на България и българските интереси.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 16:07

Player написа:
pampi написа:
Player написа:....

...

Ти желаеш ли доброто на ближната Турция? Въпроса ми е съвсем сериозен. Всеки уважаващ себе си българин трябва да мрази Турция и исляма заради всичко което са ни причинили , а също така и по същата логика и комунизма и ЦСКА. Има много общи неща между турското нашествие и комунистическото. И турците и комунистите направиха големи поразии на народа ни и успяха да облъчат не малка част от народа ни, като едните ги накараха на приемат исляма и ги потурчиха а другите комунизма и да станат чорбари. Ето така и Турция и Русия имат влияние у нас не малко. Най-малкото носите името на руски отбор, замислете се малко, защото сте много зле и всичко това за сметка на България и българските интереси.

Т'ва е смешно, не можеш да обвиняваш днешните турци, за събития, които когато са се случвали, те не са били родени. Ако си добър човек, не мислиш злото на никого, независимо дали той мисли твоето зло.
Другото смешно е да твърдиш, че аз като фен на ЦСКА съм облъчен от комунизма, и видиш ли щот' съм "чорбар" значи съм и комунист, или обратното.
Съжалявам ако не ти харесва какво ще ти кажа, но пробвай да се изчистиш от комплексите си, уверявам те, много по-добър живот ще живееш ако го направиш.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?

Мнениеот dickinson » 28 окт 2014 16:13

Morgause написа:Аз съм фен на ЦСКА от както се помня.... Бях в Румъния със Стяуа, а по-велико изживяване да видиш 100-тина рейса как пътуват към чужбина за да подкрепят това в което вярваш е неописуемо!

Интересно е това, 100 автобуса са около 5 000 човека, сигурен ли си в това
тук друго пише
http://www.sportal.bg/news.php?news=321061

около 1000 човека

Потребителски аватар
Rigabula
Контакти:

Мнениеот Rigabula » 28 окт 2014 16:17

Тук повечето обясняват трето, пето поколение симпатизанти. Другите пък били анти комунисти и не знам си кво. Няма лошо всеки вижда по различен начина на нещата.

Фен съм на ЦСКА.
Баща ми е левскар. Бил съм на 9 годинки като ме попита на кого симпатизирам. Понеже знаех, че е от Левски му казах - ЦСКА, е така на инат. И той ме заведе на ЦСКА – Велбъжд 2:0. Много радост много нещо. От тогава подкрепям ЦСКА. Му другото почти всички резили на ЦСКА в Европа след този мач съм ги изгледал на живо. Единият ми дядо е славист. Минал през школата, опитвал си късмета там и тн. Другият гледа много футбол, само български. Играл е по заводските отбори. От тогава и мрази Левски(подчертавам не е фен на ЦСКА). Често правили контроли с различни отбори, но разправя че по-злобни и неспортсменски футболисти от левскарите по онова време е нямало. Не веднъж се случвало да има счупвания и тежки травми на хора, които след това да не могат да си вършат работа и съответно да бъдат отстранявани от работата.

Радвайте се на отбора си и колкото по-малко агресия има между феновете толкова по-добре. Щот хубаво мразите турците, ма последните 25 години жертвите от побоища му българи са повече. Ако ви се вижда нормално да се ходи с мачете и мечове на мачове, моля затвора или клиниката на 4ти км са едни удачни учреждения за вас.
Изображение

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 28 окт 2014 16:20

Като изключим кореняци софиянци (поне пето поколение са от там и предимно пишещи в този форум) и съответно наследствени фенове на двата "гранда", за другите ми е интересно. Като не сте от София, защо не сте за Славия или Локомотив София?

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 28 окт 2014 16:22

Самото име на синия отбор говори за опита да се натрапи една чужда идея. Да се скриеш зад името на един от най-великите българи, ако не и най-великият е чиста проба популизъм. Оттам насетне всичко извършено ще е оправдано, всичко друго ще е плод на скритите врагове, който обижда фк Левски не е българин и прочие. Да много е удобно така и (не)скритите намерения прозират идеално, оттам идва и едва ли не съвсем логичното обяснение за отборът на народа, отборът на свободата, който не е от нас не е патриот и не уважава историята си. Само дето първото проявление на свободата е СЛОБОДИЯТА и типичен пример за това е цялото съществуване на Подуене и наглостта и безцеремонното отношение на техните фенчета, криейки се като мишки зад един изфабрикуван идеал.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 окт 2014 16:22

CHAMP20N написа:
Player написа:
pampi написа:
Player написа:....

Т'ва е смешно, не можеш да обвиняваш днешните турци, за събития, които когато са се случвали, те не са били родени. Ако си добър човек, не мислиш злото на никого, независимо дали той мисли твоето зло.
Другото смешно е да твърдиш, че аз като фен на ЦСКА съм облъчен от комунизма, и видиш ли щот' съм "чорбар" значи съм и комунист, или обратното.
Съжалявам ако не ти харесва какво ще ти кажа, но пробвай да се изчистиш от комплексите си, уверявам те, много по-добър живот ще живееш ако го направиш.

Първо разбери думата комплекс и после може да се опитваш да я лепиш някъде. Да виждаш несправедливост и да я осъдиш не е комплекс! За да ти покажа колко се излагаш като не знаеш какво говориш, ще ти дам пример, че все едно ние българите да имаме комплекс от циганите, защото крадат, изнасилват и убиват. Мразим ги защото са заслужили и това не е комплекс, а нормална човешка адекватна реакция. Същото е и с турците и комунистите. Ако имам чиста и бъдна памет и достатъчно съм се отвратил като съм чел какво да правили и комунисти и турци на народа ни и ще ги мразя винаги което е мое право и задължание като българин. Ако някои е решил да харесва душманина си, жалко за него. Аз никога няма да предам честта и достойнството на поколенията преди мен. Някои неща от историята трябва да се помнят, защото без памет история и минало нямаш бъдеще. Можете всички чорбари да се въртите и да се чудите какво да кажете, но такава е истината и е факт, че сте от грешната страна. Отбора ви е политически проект със символ на чужда страна. Когато и да ви затрият все ще е късно!

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 28 окт 2014 16:30

Player написа:Първо разбери думата комплекс и после може да се опитваш да я лепиш някъде. Да виждаш несправедливост и да я осъдиш не е комплекс! За да ти покажа колко се излагаш като не знаеш какво говориш, ще ти дам пример, че все едно ние българите да имаме комплекс от циганите, защото крадат, изнасилват и убиват. Мразим ги защото са заслужили и това не е комплекс, а нормална човешка адекватна реакция. Същото е и с турците и комунистите. Ако имам чиста и бъдна памет и достатъчно съм се отвратил като съм чел какво да правили и комунисти и турци на народа ни и ще ги мразя винаги което е мое право и задължание като българин. Ако някои е решил да харесва душманина си, жалко за него. Аз никога няма да предам честта и достойнството на поколенията преди мен. Някои неща от историята трябва да се помнят, защото без памет история и минало нямаш бъдеще. Можете всички чорбари да се въртите и да се чудите какво да кажете, но такава е истината и е факт, че сте от грешната страна. Отбора ви е политически проект със символ на чужда страна. Когато и да ви затрият все ще е късно!

Омразата ражда само омраза :) Аз не мисля да споря повече с теб ти си доста заслепен от тази омраза. А ти нямаш никакво право да ми казваш дали съм от грешната или вярната страна, това е личен избор. И за н-ти път, политическите убеждения на повечето "чорбари" нямати нищо общо с начина на възникване на клуба, нито с комунизма.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 28 окт 2014 16:46

redtiger написа:Самото име на синия отбор говори за опита да се натрапи една чужда идея. Да се скриеш зад името на един от най-великите българи, ако не и най-великият е чиста проба популизъм. Оттам насетне всичко извършено ще е оправдано, всичко друго ще е плод на скритите врагове, който обижда фк Левски не е българин и прочие. Да много е удобно така и (не)скритите намерения прозират идеално, оттам идва и едва ли не съвсем логичното обяснение за отборът на народа, отборът на свободата, който не е от нас не е патриот и не уважава историята си. Само дето първото проявление на свободата е СЛОБОДИЯТА и типичен пример за това е цялото съществуване на Подуене и наглостта и безцеремонното отношение на техните фенчета, криейки се като мишки зад един изфабрикуван идеал.

ти чуваш ли се?????????????????????????те през 1914г тия голобради ученици са били най-големите популисти така ли ????

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 окт 2014 16:50

CHAMP20N написа:
Player написа:Първо разбери думата комплекс и после може да се опитваш да я лепиш някъде. Да виждаш несправедливост и да я осъдиш не е комплекс! За да ти покажа колко се излагаш като не знаеш какво говориш, ще ти дам пример, че все едно ние българите да имаме комплекс от циганите, защото крадат, изнасилват и убиват. Мразим ги защото са заслужили и това не е комплекс, а нормална човешка адекватна реакция. Същото е и с турците и комунистите. Ако имам чиста и бъдна памет и достатъчно съм се отвратил като съм чел какво да правили и комунисти и турци на народа ни и ще ги мразя винаги което е мое право и задължание като българин. Ако някои е решил да харесва душманина си, жалко за него. Аз никога няма да предам честта и достойнството на поколенията преди мен. Някои неща от историята трябва да се помнят, защото без памет история и минало нямаш бъдеще. Можете всички чорбари да се въртите и да се чудите какво да кажете, но такава е истината и е факт, че сте от грешната страна. Отбора ви е политически проект със символ на чужда страна. Когато и да ви затрият все ще е късно!

Омразата ражда само омраза :) Аз не мисля да споря повече с теб ти си доста заслепен от тази омраза. А ти нямаш никакво право да ми казваш дали съм от грешната или вярната страна, това е личен избор. И за н-ти път, политическите убеждения на повечето "чорбари" нямати нищо общо с начина на възникване на клуба, нито с комунизма.

Аз не съм започнал да спора а само излагам факти и малко по-различна гледна точка, но истинска. Знам че нямате нищо общо с комунизма и създаването, но като подкрепяш едно престъпно деяние ставаш съучастник. Създадени ли сте политически и от от чужда власт - да. Тази власт законна ли е- не. Избива ли българската интелигенция - да. Служи ли на чужд интерес - да. Правили ли сте нещо нечисто и лошо на други отбори за ваша сметка - да. Обвинихте най-харесвания клуб от хората които са против комунизма за фашисти за да го дискредитирате и ликвидирате като му сменяте имена, гоните от родното му място и ликвидирате негови играчи. Куп гнусни и долни неща са правили БКП и ЦСКА и заслужават както всичко свързано с Хитлер и нацизма в Германия да е забранено така и всичко у нас което е създало БКП начело с вас да се забрани, защото не сте възникнали като другите клубове от желание за спорт, а от политическа репресия и унижаване на другите. Може да не сте виновни за миналото на ЦСКА, но щом го подкрепяте сте съучастници.

Върни се в “Футбол - България”