РосенВарна написа:Що забравяш резервите?
Със сигурност няма да играят с резервите..

Мача с Реал е ясен как ще завърши.. пък имат и достатъчно време за възстановяване..

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
РосенВарна написа:Що забравяш резервите?
matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат
Teo написа:РосенВарна написа:Що забравяш резервите?
Със сигурност няма да играят с резервите..![]()
Мача с Реал е ясен как ще завърши.. пък имат и достатъчно време за възстановяване..
terata написа:matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат
Хахах лудогорско пиле ми говори за съдии. Аве кренвирш, я ми напомни чий президент е в изпълкома и после обеснявай кой кво ще си поръчва.
1Neutralen написа:terata написа:matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат
Хахах лудогорско пиле ми говори за съдии. Аве кренвирш, я ми напомни чий президент е в изпълкома и после обеснявай кой кво ще си поръчва.
Стига с тия съдии. Тук разликата в класите ще си каже думата.
terata написа:1Neutralen написа:terata написа:matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат
Стига с тия съдии. Тук разликата в класите ще си каже думата.
Това означава ли, че Хасково е далеч по-класен отбор от вашия?
РосенВарна написа:Teo написа:РосенВарна написа:Що забравяш резервите?
Със сигурност няма да играят с резервите..![]()
................и как ще завърши мачът? Ти като специалист кажи ни за да изкараме някой лев
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта