ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас?
кой ви брои за живи,че даже и задавте въпроси?"Комунизмът сеърши",още много ще имате да преживявате 

-
- Контакти:
най големия смешник в този форум е русиа ли е червениа лие не знам ,но пише само тъпотии.
за сведение в момента БФС-то е ТЪМНО ЧЕРВЕНО факт че почти всички в изпълкома са фенове на цска а тези които се пишат за фенове на "Левски" като Боби перуката и Насо гъзо работят единствено и само срещу родния си клуб.
за сведение в момента БФС-то е ТЪМНО ЧЕРВЕНО факт че почти всички в изпълкома са фенове на цска а тези които се пишат за фенове на "Левски" като Боби перуката и Насо гъзо работят единствено и само срещу родния си клуб.
- Captain Stottlemeyer
russia написа:...Благодаря за "мерси"-то! Прави впечатление голямата синя активност - blanco, Captain Stottlemeyer, Син до гроб, Mitko-Levskar, Neron, не че ги интересува ЦСКА, но да драснат по нещо, защото в тема за ЦСКА ще има кой "да ги чете"!
Айде, до нови срещи в някоя друга тема!
Всъщност, аз по тази тема досега не бях "драскал", но явно съм ти бръкнал много дълбоко отзад под кръста, след като ме споменаваш с повод и без повод...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Коя пита кого? 

1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
Пълни глупости 

Другари, почвате да ставате нагли и нахални като сините ви приятелки...поспрете се докато не е станало късно и не ви намразят всички...
Я фак оф бе, тенденция. Скрийте се някъде и се срамувайте.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Притеснително е, че за изминалите осем кръга на футболисти на ЦСКА са показани общо 27 жълти картона и 1 червен
Не става дума за това колко от картоните са заслужени според ръководството на ЦСКА. Щом са много - нередно е. А дали са заслужени 10 или 26.. карай да върви.
докато вторият и третия в класирането на А група имат сумарно по-малко - Литекс 13 жълти и Лудогорец 12 жълти картона.
Ръководството на ЦСКА не споменава нищо и по въпроса колко картона трябваше да имат Левски и Лудогорец според тях. Тревожи ги не тоя въпрос а факта, че са по-малко.
Така написано човек ще реши, че БФС има задължение да поддържа някакъв паритет в картоните и не го спазва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
А ЛУПИ защо не е в затвора ?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
КАН написа:А ЛУПИ защо не е в затвора ?
Щото делото му се гледа или ще се гледа пак, демек за момента май присъдата му не е активна или нещо такова.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein