Сурово наказание за Симеоне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Сурово наказание за Симеоне

Мнениеот daniel875 » 26 авг 2014 22:36

Какво се занимавате с глупости? Естествено, че след като "Атлетико" обърка сметките на някой от двата водещи отбора в Испания, сега ще си пати. Това няма да остане безнаказано. Правилна е санкцията, но ако беше друг треньор, щеше да бъде помилван. Хайде няма нужда да се правим на принципни! Големите винаги се разминават с подобни наказания, макар че "Атлетико" също е нещо специално, но явно доста хора не искат да го признаят все още.
Последна промяна от daniel875 на 26 авг 2014 22:36, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 авг 2014 22:36

Всяко Класико или друго дерби на двата "гранда" има протести срещу решения на съдията и иронични аплодисменти, досега не съм разбрал някой от тях да е бил наказан за тези обвинения... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 авг 2014 22:37

JackPackage написа:Всяко Класико или друго дерби на двата "гранда" има протести срещу решения на съдията и иронични аплодисменти, досега не съм разбрал някой от тях да е бил наказан за тези обвинения... :roll:

Ще ви се връща. Много си позволихте през миналия сезон. Жалко, че не взехте КЕШ-а, но и трябваше да бъдете по - внимателни. Заслужавахте дубъла през миналия сезон.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2014 22:52

Моуриньо го бяха наказали за подобно нещо в един от мачове точно за иронични пляскане, че дори изгоря за цели 5 мача в ШЛ само, защото се караше на съдията.
Няма значение сега дали го е шляпнал леко или силно, по наредбата гласи посягане и си слагат наказанието. Никъде не пише за тежестта на удара или галене на съдията и да не се слага наказание. Затова е записано като посягане и никой не му е виновен на Симеоне той си е такъв и за съжаление го получи това в ситуация, която не беше кой знае каква. Разбирам да е нещо за отменен гол, за даване на червен картон на негов играч съм съгласен, ама наистина постъпи много глупаво.

От Анчелоти не чакайте подобни неща, защото той се сдържа също като Дел Боске и ще го видиш много рядко да се смее :lol:
Виж Луис Енрике май и той е леко с подобен нрав и като нищо ще изгори в някой мач :roll:

Симеоне си е такъв още като футболист и вярвам по старите помните докато играеше за Лацио как се беше хванал за пакета и правеше жестове с него :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 авг 2014 22:55

paceto написа:Моуриньо го бяха наказали за подобно нещо в един от мачове точно за иронични пляскане, че дори изгоря за цели 5 мача в ШЛ само, защото се караше на съдията.
Няма значение сега дали го е шляпнал леко или силно, по наредбата гласи посягане и си слагат наказанието. Никъде не пише за тежестта на удара или галене на съдията и да не се слага наказание. Затова е записано като посягане и никой не му е виновен на Симеоне той си е такъв и за съжаление го получи това в ситуация, която не беше кой знае каква. Разбирам да е нещо за отменен гол, за даване на червен картон на негов играч съм съгласен, ама наистина постъпи много глупаво.

От Анчелоти не чакайте подобни неща, защото той се сдържа също като Дел Боске и ще го видиш много рядко да се смее :lol:
Виж Луис Енрике май и той е леко с подобен нрав и като нищо ще изгори в някой мач :roll:

Емоциалността му пречи. Един Клоп защо не прави така? Защото може да е всякакъв, но има акъл в главата. Не би си позволил подобно своеволие, макар че е малко луд.
Моуриньо всички го знаят що за човек е. Видя се, че без него "Реал" играе в пъти по - добре 8-) И повече вкарва, и печели КЕШ. Жозе кога щеше да направи това в Мадрид? В другия живот със сигурност, но не и ако беше останал.
Разликата между Моуриньо и Дел Боске, Моуриньо и Анчелоти е, че едните са ТРЕНЬОРИ, а другият е просто един заядливец.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 авг 2014 23:02

Моуриньо го наказали ама в ШЛ... Да, прав си Испанската ФА е напълно безпристрастна и всички отбори са равни пред нея...
(да не ме баннат от форума само заради саркастично мнение?!)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2014 23:03

Грешката му беше ето това ръкопляскане и призоваване на публиката за същото.
Ако не беше го сторил и не беше давал наставления от трибуните щеше да се размине само с 4 мача като вероятно по два за Суперкупата и два за първенството.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Oz_ISJGy-wA[/youtube]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 авг 2014 23:07

Това към публиката е изключено да е призив за подкрепа към отбора (жеста) - само може да означава насърчаване към сарказъм към съдията предполагам...

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 26 авг 2014 23:10

daniel875 написа:
paceto написа:Моуриньо го бяха наказали за подобно нещо в един от мачове точно за иронични пляскане, че дори изгоря за цели 5 мача в ШЛ само, защото се караше на съдията.

Един Клоп защо не прави така? Защото може да е всякакъв, но има акъл в главата. Не би си позволил подобно своеволие, макар че е малко луд.

https://www.youtube.com/watch?v=-MJ7gxuDGxI
Да бе хич не прави така. Само малко му хлопа дъската... :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 авг 2014 23:23

Е как да не го помним Чоло като футболист то на мен това ми беше любимия играч от Атлетико после и Интер. Лацио не ги харесвах никак!
Аз самия също съм много емоционален сдърпвал съм се доста пъти на мачове ( :lol: дори и с някои от много добрите ми приятели).
Наказанието е такова каквото е, ако не го намалят на обжалване не свършва света приема се и това е 8 мача ще минат.

Върни се в “Футбол - Свят”