2 кръг: Локомотив Сф - Литекс - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Немския модел покори и стадиона в квартал "Надежда"
Хотнишкия Йоги Льов е способен на всякакви "футболни чудеса " като треньор. На пресконференцията след мача ще каже заучените клишета на български , и ще се прибере спокоен , защото Той никга не е виновен 

Re: 2 кръг: Локомотив Сф - Литекс - 28.07 | 18:30
Моите уважения към Балъков, но ако ставаше за треньор, поне щеше да е във втора германска девизия.
Re: Немския модел покори и стадиона в квартал "Надежда"
sandi74 написа:Долу ръцете от абсолютното треньорско недоразумение Красимирчо Балъков.Мислех си аз да водя отборът на Берое срещу Литекс в Ловеч и да му разкажа за тази изключително проста и интерсна игричка футболчето но уви съдбата явно ще е благосклонна към него и Гришката май ще го ритне зверски.Жалко,много жалко щеше като домакинска гъба да попива водопада от знания които се стоварват върху клетите му немски плещи.
Уви, приятелю, каква ли гледка щеше да бъде само. Маестро Санди разкрива и последните тънкости и тайни пред опуленото треньорче Балъков, който невярващо си мрънка под носа "ми чи то туй ни съ вписвъ в кунцепцийътъ нъ немскийъ мудел уа... ми чи то тъй ни става уа, ний гръдим утбуор зъ бъдищиту уа..."
Жалко, че никога ние, любителите на тази гениална игричка и качествените сеири няма да доживеем да го видим това, защото Балъков ще е треньор някъде до изхода на София, когато най-късно ще му бъде съобщено да хваща рейса за Германия

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: 2 кръг: Локомотив Сф - Литекс - 2:0 FT
Аз пък съм в "ауфория", че не сме на последно място.
Сега сериозно: още пролетта Литекс тръгна стремглаво надолу, дори имаше шанс да изпадне от евроквотите, но дойде оня неприятен сърбин и ги стабилизира.
Сега сериозно: още пролетта Литекс тръгна стремглаво надолу, дори имаше шанс да изпадне от евроквотите, но дойде оня неприятен сърбин и ги стабилизира.
Сега гледах репортаж на положенията. Първия гол е автогол на Бодуров. Супер ! Срещу червените, Божиков вкара автогол, сега Бодуров ! Тези двамата слабаци от години са ми адски антипатични, като игра, ама сега в два мача, направо се доказаха.
-
- Контакти:
Балъков не става за треньор.
Още след контролата (Литекс-Берое) го написах.....А и не само аз...Дали Балъков ще остане на поста до неделя....?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Няма ли да гоните Балъков с камъни вече? Айде при нас е ясно, че футболистите са калпави, ама при вас е треньора... 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Reckless написа:Сега гледах репортаж на положенията. Първия гол е автогол на Бодуров. Супер ! Срещу червените, Божиков вкара автогол, сега Бодуров ! Тези двамата слабаци от години са ми адски антипатични, като игра, ама сега в два мача, направо се доказаха.
Къде го гледа този репортаж?

Оставете Краси Балъков намира,започнал е ВЕЧЕ да се притеснява,ей сега ще видите какво става........