BadBoy написа:Като толкова ви се коментира мача на мъжете защо дискутирате в тази тема, пълни абдали сте.
Ти се имаш за някакъв коректив ли?

Иначе за мача - напълно нормално за отборчето от Подуяне да падне.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BadBoy написа:Като толкова ви се коментира мача на мъжете защо дискутирате в тази тема, пълни абдали сте.
memnto написа:BadBoy написа:Като толкова ви се коментира мача на мъжете защо дискутирате в тази тема, пълни абдали сте.
Ти се имаш за някакъв коректив ли?![]()
![]()
Иначе за мача - напълно нормално за отборчето от Подуяне да падне.
sostenere написа:zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал...![]()
И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...
sostenere написа:zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал...![]()
И кво си гледал ти бе, аман от олигофрени. Затова на Герена сме 4 хиляди човека за първи мач, защото дебилите в сектор В им плескат, те направили равен на отбор, който не се знаеше дали ще ги има изобщо, без тренировки, без треньор до преди седмица, а тея се радват. А оня шушляк треньора ни вика, че се радва че е видял желание за победа... е това не е ли смешно. Трябва да сме благодарни и да се радваме, че виждаш ли тези са играли за победа... Те такава е целата ни смешна държава...
mtaraduda написа:sostenere написа:zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал...![]()
Я се стегни бе, въшкар. Тия хора в сектор В ходят на мачове, когато ти си бил в топките на баща ти. Къв си ти да даваш квалификации на 50-60-70 годишни левскари, посещаващи мачове от 30-40 години бе, ултрасче? Аман от повярвали си дебили, дет си мислят, че като си купят нинджа и се обръснат стават най - големите ултраси на Левски. Аре у лево.
zlato1234 написа:Мисля, че голяма част от феновете не ходят и заради такива като теб. Които не ходят за да гледат мач, а за съвсем други неща. Бил съм във всички сектори и к'во? Мислиш си, че само ако ходиш във Сектор Б си истински левскар ли? Кой е казал, че съм благодарен и се радвам на тази игра. Да може да съм недоволен, но това не значи, че трябва да ходя да се бия с футболистите, да ги обиждам или да ги събличам щото не са играли добре. В тази тема, аз защитавах това, че Локо Пд не са ни изпуснали и надиграли, а не играта на отбора.
sandi74 написа:Долгопол написа:ПФК "Левски" ги бият навсякъде. Жалко за феновете им, съчувствам им.
Абсолютно никакво съчувствие.Тези дайренца колкото повече ги биеш толкова по-хубаво и по-драго им става.Факт.![]()
sostenere написа:mtaraduda написа:sostenere написа:zlato1234 написа:От цялата статия не ми стана ясно само кога Локо Пд са ни изпуснали на Герена? Не беше ли обратното или аз друг мач съм гледал...![]()
Я се стегни бе, въшкар. Тия хора в сектор В ходят на мачове, когато ти си бил в топките на баща ти. Къв си ти да даваш квалификации на 50-60-70 годишни левскари, посещаващи мачове от 30-40 години бе, ултрасче? Аман от повярвали си дебили, дет си мислят, че като си купят нинджа и се обръснат стават най - големите ултраси на Левски. Аре у лево.
Спокойно чича ми. 90 % от хората, които подкрепят Левски от години ги няма заради комунистическия каскет начело на Левски. Във В сектор в момента има много малка част от тези, за които говориш, другите просто са отишли да псуват. След като псуваха и Мъри Стоилов на мачовете с жълтите по най-грозен начин. Абе кво се обяснявам на някъв, където не се знае дали ходи и на мачове. И аз съм на 27 години, но имам мозък и не търпя да ми се подиграват някакви като Гаджев, Минев и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта