Лудогорец - Партизан - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Лудогорец - Партизан

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2014 14:36

flo написа:
miro_rz написа:Смазахме ЦСКА 4 пъти , отстранихме побратимите им Партизан с 2 победи , дори и техния приятел Стяуа с 4-2 ........ армейците да мълчат

Кои сте тези "ние", бе? Кой ви знае вас, бе, смешници? Банда платени селяци и турци, дано отпаднете колкото се може по-рано, че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда.

В ШЛ има запазено място санио един български отбор. Гордостта на народа - Левски.

Дай Боже да ми се плаща , но уви :(
Изображение

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 18 юли 2014 14:39

Сега ще се види Лудогорец дали въобще са надградили.Май резултатът между Лудогорец и Партизан е 1:1,като отстранявания в ЕКТ!
Да видим тази година кой ще надделее?!Дори и да отпаднат Лудогорец,ще отпаднат от сравнително класен тим!Под класен, имам предвид отбор от нашата балканска черга,отбор от под средноевропейско ниво!

ПП Обърках "Партизан" с "Динамо" Загреб,нищо и "партизаните" не са никак за подценяване!
Последна промяна от Caligula furious 77 на 18 юли 2014 14:44, променено общо 1 път.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 18 юли 2014 14:41

Сега ще стане ясно дали миналата година ги отстраниха с късмет.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 юли 2014 14:42

мили написа:
boabbb написа:Аре изчезвай, бе, Ешпиньо :lol: Ще мълча ... Срещу сервитьорите бяхте цял отбор цигани, на това ли да се радвам :roll:

Циганите са във вашия двор. :o
Ще имате право да приказвате след мнооого години, когато вземете първа победа от Лудогорец. :) :) :)
Нц. :oops:

Какъв отбор е Лудогорец, та трябва чак да се бориме за първа победа срещу тях :? На Киро Домуса сбирщината ... Радвайте се докато е у време, скоро ще последате Ботев ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2014 14:44

Лудогорец са с класа над тези помияри...Ще ги отстранят с лекота.Това че имат да си връщат не върви.Като нямаш класа и играч не става.Има примери с Български отбор отстранил 2 пъти Щутгарт подред.....на и падал 2 пъти от анонимници...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2014 14:47

Шансовете са 50 на 50 според мен.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 юли 2014 14:48

flo написа:
miro_rz написа:Смазахме ЦСКА 4 пъти , отстранихме побратимите им Партизан с 2 победи , дори и техния приятел Стяуа с 4-2 ........ армейците да мълчат

Кои сте тези "ние", бе? Кой ви знае вас, бе, смешници? Банда платени селяци и турци, дано отпаднете колкото се може по-рано, че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда.

В ШЛ има запазено място смао един български отбор. Гордостта на народа - Левски.

Боже каква интелигентност лъха от говеждата ти клета душица! Гордостта на народа наистина е Левски, но Васил Левски, а не ПФК Левски.......не петни името на апостола! По полека, не злобей толкова ще си докараш някоя по тежка болест! ;)

Относно -"Кои сте тези "ние", бе?" - Ами Лудогорец сме, най младия отбор в А група с 3 поредни шампионски титли за сега!
Относно - "Кой ви знае вас, бе, смешници?" - Ами освен теб, на който му е писнало от нас защото ви бием където и когато ви хванем, за нас знаят още цяла България, и Европа......малко ли е?
Относно - "Банда платени селяци и турци".......само един комплексар може да напише подобно определение! Жалък си!
Относно - "дано отпаднете колкото се може по-рано" - Това ще го разберем след двубоя с Партизан ;)
Относно - "че ми е писнало от вашата гнусна пропаганда" - Твой проблем! И на мен ми е писнало от кретени ама те са навсякъде! ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 18 юли 2014 14:55

JimBeam написа:Сега ще стане ясно дали миналата година ги отстраниха с късмет.

Наистина, след този мач с Партизан миналата година започна европохода на Лудогорец! И зелените остраниха сърбите не с голям,а с много голям късмет,особено във втория мач!
На Лудогорец ще му е много трудно да отстрани Партизан,а сърбите имат и да си връщат!
Едно отпадане на разградчани ще доведе до плейоф за групите на ЛЕ! Където последните ще бъдат непоставени!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 18 юли 2014 14:58

Caligula furious 77 написа:

Наистина, след този мач с Партизан миналата година започна европохода на Лудогорец! И зелените остраниха сърбите не с голям,а с много голям късмет,особено във втория мач!
На Лудогорец ще му е много трудно да отстрани Партизан,а сърбите имат и да си връщат!
Едно отпадане на разградчани ще доведе до плейоф за групите на ЛЕ! Където последните ще бъдат непоставени!

Пак ще сме поставени, погледни коефициентите
сега като се замисля двубоя ще покаже дали наистина Лудогорец е израстнал, Партизан са същия отбор но в по добро състояние
искаше ми се да дойде отбор от Европа в Разград а не тия сърби

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 18 юли 2014 15:06

dickinson написа:
Caligula furious 77 написа:

Пак ще сме поставени, погледни коефициентите
сега като се замисля двубоя ще покаже дали наистина Лудогорец е израстнал, Партизан са същия отбор но в по добро състояние
искаше ми се да дойде отбор от Европа в Разград а не тия сърби

В плейофът независимо дали за ШЛ, или за ЛЕ Лудогорец ще са непоставени!

Върни се в “Лудогорец”