warhead написа:terata написа:mtaraduda написа:Няма как може би и вие да не виждате политиката на сашетата и треньора, която провеждат. Те не са нищо повече от демагози, на които вярват може би само слепци. Вчерашните интервюта за пореден път го доказаха. Треньора: имахме много положения, малшанс. Който не му харесва да си гледа работатаДемек, който е срещу нас няма какво да направи. Ние сме единствените правилни хора. Томов: Много положения, малшанс. Вървим напред. Къде аджеба ги видяха тия положения? Набива се в главите на хората, че отбора бил нов? Еййййй Богу, срещу тия дървари един дори среден по класа треньор би си взел резултат от сорта на 2:0.
И точно в такива мачове се вижда един треньор става ли за нещо или не. Имаше шанса да промени нещо, но той се самозакопа още повече. Милисавлевич, най - острия ви играч седи на пейката, защото треньора не го харесва ... За какво взе футболисти като не ги пусна? Убеден съм, че нито 1 от играчите на Зимбру не взима повече от 2-3к евро месечно. Дори нямам представа как играчи като супу ... дори не му знам името взима 15 000лв, сънди или там какъвто е ... Галчев, който става само да ходи да брули орехи ... Просто футбола ни е тотално сбъркан и вместо да се влага в кадърни кадри( имам предвид треньори, методисти и т.н.), се влага в смешни чужденци и слаби треньори. И не на последно място - миналия шампионат бяхте най - добре физически, а сега след 60 минута бяхте тотално гроги. Не знам кой ви е кондиционен, ама трябва да се закрие веднага.
Ми май Перота кат ги напусна сложиха Тошко Янчев за кондиционен "специалист".Ма кат почне да им раздава от неговите си сиропчета за кашлица ще се оправи положението с физическата им подготовка.
Ще помоля само фенове на отбори извън челото на таблицата да не коментират лидерите ,а да си оправят бакиите в техните клубове и тогава да ръсят мозък!
П.С.Ще рече човек като ви слуша че вие сте цъфнали и вързали и оня ден не паднахте от Берое с 3-0??? Малко е смешно да давате акъл!Стойчо както са му зле играчите така ще ви пори пак тая година!!!![]()
Помъчих се да не пиша ама като видя такива мнения като твоето и като на още един двама не издържах .Докато си го мерим кой е по голям евроидиот ще е така .Наяма 1-ви или 2-ри идиота си е идиот.И другото никой от ЛЕВСКИ не казва, че тази година ще се бори за титли митли и тем подобни за разлика от вас или по точно вашите ръководители които се виждат в групите на ЛЕ и в борбата за титлата с Лудогорец това е комичното в този случай .Аз макар и левскар не желая Цска да отпаднат ама в интерес на истината снощи бяхте трагични