Стига да не ви подценят много,Ловеч би трябвало,да го вземат,този мач.Но няма,да съм много изненадан,ако ги "понапляскате" насред Ловеч.
Все пак-2:0 .
I кръг: Литекс - ЦСКА 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: I кръг: Литекс - ЦСКА
emigo73 написа:Стига да не ви подценят много,Ловеч би трябвало,да го вземат,този мач.Но няма,да съм много изненадан,ако ги "понапляскате" насред Ловеч.
Би трябвало да го вземат този мач поради каква причина? По-добри футболисти ли имат, по-добър треньор ли имат, какво?
Сигурно ще го вземат този мач както последния в Ловеч.
Venko123 написа:emigo73 написа:Стига да не ви подценят много,Ловеч би трябвало,да го вземат,този мач.Но няма,да съм много изненадан,ако ги "понапляскате" насред Ловеч.
Би трябвало да го вземат този мач поради каква причина? По-добри футболисти ли имат, по-добър треньор ли имат, какво?
Сигурно ще го вземат този мач както последния в Ловеч.
Всъщност-да.Освен,че най-добрите ви играчи,тези които през миналия сезон правеха най-футболните неща и дърпаха отбора напред,ви напуснаха.Двама от тях в посока Ловеч.Та,освен това в Литекс,според мен,само над градиха над един отбор,които не се представи никак не зле през миналия сезон.
Този техен отбор, дето не се представи никак зле миналия сезон го победихме в три от четири мача. Виж за Косоко съм съгласен, че е добър футболист, обаче той игра добре последните 10 мача, онзи другия е посредствен и просто ще съсипе кариерата на талантливо момче като И.Миланов.
Ако треньор на Литекс не е Балъков нищо добро не чака ЦСКА, обаче с Балъков....съм много резервиран и един равен няма да е изненада голяма.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Не се сърдете,на хартия Литекс са по-класния и отбора който се готви в по-добра среда и комфорт,но също така и Литекс редовно пълнят гащите с/у софийските грандове,така че всичко е възможно,но едно 0:0 ми изглежда логично като за начало.

Ще спукаме топката в тоя мач и някой от 2-та отбора ще спечели с 1 : 0 все си мисля че ЦСКА бие.
Вече имаше един такъв мач и тогава късмета се усмихна на Литекс след като Янчев им подари победата извън редовните 90 мин.
така че сега е ред на ЦСКА.
Вече имаше един такъв мач и тогава късмета се усмихна на Литекс след като Янчев им подари победата извън редовните 90 мин.
така че сега е ред на ЦСКА.
Кашчей написа:Ако треньор на Литекс не е Балъков нищо добро не чака ЦСКА, обаче с Балъков....съм много резервиран и един равен няма да е изненада голяма.
Е,тук вече съм напълно съгласен.
Blue Mind написа:Не се сърдете,на хартия Литекс са по-класния и отбора който се готви в по-добра среда и комфорт,но също така и Литекс редовно пълнят гащите с/у софийските грандове,така че всичко е възможно,но едно 0:0 ми изглежда логично като за начало.
Вземи се скрий с тези грандове,отдавна никой не ви брои за такива.
По темата-2:1 за Литекс.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
Труден мач ! Няма да играят Тони Силва , Бергонси , Крачунов