ЛЕ: Литекс - Дьошдьор - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Литекс - Дьошгьор - 17.07 | 20:45
Успех на Литекс.
OrangePower написа:Кашчей написа:OrangePower написа:Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Примерът ми е абсолютно адекватен, но трябва главата да не е само закачалка за шапката ти!
Дьошгьор и Диошдьор са две различни имена, които нямат нищо общо помежду си, освен българската спортна журналистика и фенове, като теб!
Успех на Литекс срещу тях!
Пич забелязвам те, че се взимаш за най-вещият в този форум и знаеш всичко за всички, но хайде пред мен такива неща да не говориш след като не ме познаваш. Не си ти последна инстанция във форума, за да се съобразяваме с твоето мнение и да се мислиш за най-умният от всички и да ми казваш кое става за закачалка и кое за шапка. Казвам ти от къде взимам информацията и не съм си ги измислял аз, така че не ме карай ако обичаш да използвам по остри думи, за да те поставя на мястото ти и после да изям някое наказание. Ако имаш какво да коментираш по тази тема го направи като всички останали, а ако не просто си напусни и си гледай там отбора на който си фен и не се опитвай да наливаш акъл на останалите. Това е най-малкият проблем в момента как се изписва даденият отбор след като всички знаем за кой става дума. В руският еизк се изписва точно както то го казваш, а съдейки по ника ти май си с руски наклонности и затова скачаш за изписването.
Този екземпляр, няма живот извън нета. Как така, ще го гониш. Изгонят ли го от форума, сигурно ще си пререже вените. Над 18000 мнения, все ръсещи мозък наляво и надясно и все пита за нещо, за да се заяде и разбира се.....въпроса не е по темата. Пълен трол
OrangePower написа:Кашчей написа:OrangePower написа:Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Примерът ми е абсолютно адекватен, но трябва главата да не е само закачалка за шапката ти!
Дьошгьор и Диошдьор са две различни имена, които нямат нищо общо помежду си, освен българската спортна журналистика и фенове, като теб!
Пич забелязвам те, че се взимаш за най-вещият в този форум и знаеш всичко за всички, но хайде пред мен такива неща да не говориш след като не ме познаваш. Не си ти последна инстанция във форума, за да се съобразяваме с твоето мнение и да се мислиш за най-умният от всички и да ми казваш кое става за закачалка и кое за шапка. Казвам ти от къде взимам информацията и не съм си ги измислял аз, така че не ме карай ако обичаш да използвам по остри думи, за да те поставя на мястото ти и после да изям някое наказание. Ако имаш какво да коментираш по тази тема го направи като всички останали, а ако не просто си напусни и си гледай там отбора на който си фен и не се опитвай да наливаш акъл на останалите. Това е най-малкият проблем в момента как се изписва даденият отбор след като всички знаем за кой става дума. В руският еизк се изписва точно както то го казваш, а съдейки по ника ти май си с руски наклонности и затова скачаш за изписването.
Шекспир го е написал отдавна: "Много шум за нищо"! Много отбори не се пишат така в оригинал, както ги произнасяме ние, но нали у нас все някой знае повече, включително и аз

Вече написах, че очаквам и желая пълен успех на "Литекс"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Puldin написа:OrangePower написа:Кашчей написа:OrangePower написа:Примера ти е доста смешен и ако нямаш друга работа и си тук с цел да се заяждаш по-добре си намери друго занимание.
Този екземпляр, няма живот извън нета. Как така, ще го гониш. Изгонят ли го от форума, сигурно ще си пререже вените. Над 18000 мнения, все ръсещи мозък наляво и надясно и все пита за нещо, за да се заяде и разбира се.....въпроса не е по темата. Пълен трол
Майна, ходи да вържеш арматура на Строежа, а не ръси мозък там, където и твоят не е достатъчен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Наште трябва да играят с повече самочувствие а не страхливо и ще ги бием с 2 гола разлика,дано поне половината стадион се напълни[*тои и без това малък 8000 души]когато има публика момчетата ще играят по надъхано а и противника ще е притеснен.
Успех на Литекс,бием с 2:0.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- anihilator
- Контакти:
Не лек противник , не харесвам отбора на литекс но все пак се надявам да продължат или поне да спечелят някоя точка.
Дано ви тръгне добре мача с някой ранен гол и после по-спокойно да играете .Както някой каза по-горе трябва топката да е на земята щото те унгарците са си ботушари ,ако разчитате на разни центрирания и карамболи просто няма как да се получат нещата.Както казах,дано тръгнете с победа ,изглеждат по-грамотен тбор от вашия ,но очаквам да биете нещо на мъка 1:0 или 2:1 

- anihilator
- Контакти:
А Ботев с кого ще играят ? 

Кашчей написа:Ако пишат Верин вместо Пирин дали ще е важно името на отбора?
Кое е правилно Солун или Тесалоники, Одрин или Едирне, Воден или Едеса. В България доста имена на градове, на местности или на отбори не ги произнасяме "правилно" поради особеностите на другите езици. В тази връзка искам да те попитам как точно е името на защитника на Лудогорец - Мантула или Мантила? Благодаря ти!