Red thunderstorm написа:...То не бяха "немската машина", "немското масло", немско това, немско онова, рекорди разни, кой от кой да е по-счупен и то от Мирослав Клозе, Миро Клозе, а бе от Клозе да е! Този не знам дали има гол от повече от 5м. разстояние, да не говорим, че повечето му са от 1,5м. -2м., без значение с крак или с глава! Сори, но такива "голмайстори" не ги признавам, просто не виждам нищо майсторско да отклониш топката, която лети или се търкаля на метър пред голлинията...
Искаш да кажеш, че и един Петър Жеков (когото безкрайно уважавам и съм гледал на живо, докато ти само си чувал за него) не е бил никакъв голмайстор!?...

Синко, не те знам на колко годинки си, и колко мачове (конкретно на Клозе) си изгледал през живота си, но трябва още много сол да изядеш, за да почнеш малко по малко да го разбираш това животинче - футболчето (както би се изразил един форумен трол).

Майсторството е да бъдеш на точното място в точния момент, а това не го може всеки нападател (някои не се научават цял живот), но както казах ...има още много сол да изядеш, за да вденеш...