rebel написа:volf написа:galin56 написа:rebel написа:MagicMoments написа:Както бяха карък за Левски така им пожелавам на Нова и за каузата да са на карък.А щом ще им предават контролите в праймтайма по Диема смятайте какви пари им дава домусчиев
Домусчиев и такива като него са нагледци, плащат по 400 лв./мес. за заплати, а хвърля милиони за ПиАр , футболист и избиване на комплексарщина. Е как да се оправи тая държаваАко искаха Люксембург /най-богатата държава/ и те можеха да си направят отбори, ама що не го правят, защото държавата им е нормална.Точка.
Много си прав. Неговата фирмичка Биовет ги има и тука в Ботевград. Чул съм, че там хората масово взимат по 400лв и ако си малко по-нагоре в стълбицата по 6-700лв. Ама иначе си перчи мазния перчем, че дава милиони за трансфери и заплата на ........ айде да не ги обиждам едни тъмнички футболисти със съмнителни качества. Такава ни е държавата, някой ако се издигне и замогне(къде по престъпен или честен начин) после вместо да помага на сънародниците си ги мачка и им се подиграва.
Галине ти имаш ли качества да бъдеш на мясторо на онези тмничките и да ги дотикаш Лудогорец до шампионска?!
Ако те вземат в отбора заради футболните ти достойнства, аз лучно ще поема по 20 000 евра за заплатата ти плюс премия от 5000 евро за отбелязан от теб гол в турнира!
Дерзай....!
Ти си бил голям бе...20000 евро, ми отиди ги дай за наводненията в североизточна България...я ми кажи кое от това което сме написали не е вярно?
Кое да е вярно?!
Нова плаща на Домусчиев за правата да излъчва двубоите на Лудогорец, ти твърдиш че Домусчиев плаща за ПиАр!!!
Смятам че бистрата ти мисъл е силно подтисната от високи дози фенска несъстоятелност, кото те кара да звучиш в противовес на елементарни реалности!
Остави моля те ма мен да решавам как да харча или инвестирам парите, които са резултат на моя умствен и физически труд, както и аз няма да държа сметка за твоите приходи и разходи!