Суарес наказан за 9 мача и четири месеца извън терените

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Суарес наказан за 9 мача и четири месеца извън терените

Мнениеот zlato1234 » 26 юни 2014 17:49

Ето какво гласят официалните решения на ФИФА:

“1. Играчът Луис Суарес е наказан за 9 официални мача на Уругвай. Първият от тях е осминафиналът срещу Колумбия на 28 юни на Световното. Останалите двубои от наказанието ще бъдат изтърпени, ако националният отбор се класира напред или в официалните му мачове след това.”

“2. Футболистът Луис Суарес е наказан със забрана да се занимава с футбол, в независимо каква насока – спортна, административна или каквато и да било друга – в продължение на четири месеца.”

“3. Футболистът Луис Суарес е наказан да не стъпва на стадион, докато тече наказанието му. Той е санкциониран още да не стъпва на стадион, на който играе националният отбор на Уругвай, докато тече наказанието му за тима.”

“4. Играчът Луис Суарес е наказан да плати глоба в размер на 100 хил. швейцарски франка.”

Не знам какво ще мачка след като май няма да има право дори да тренира. Наказанието е прекалено, но факта, че е за трети път влияе доста! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 юни 2014 17:52

ВЪПРЕКИ пристрастията ми ,смятам ,че му беше време да отнесе нещо по- сериозно за тия идиотщини ! дано го шитнем за добри пари на Барса и се отървем от този голям,но много проблемен играч ! ЖАЛКО !! :evil:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юни 2014 17:52

wolf написа:какви сте ми смешни злобарчета ама, като се върне пак ще ви нашие всичките така че кротувайте.

Проблемът му не е в шиенето, а в хапането
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 26 юни 2014 17:58

Добре, ама онова ренде Пепе няма кой да го накаже нали? Тоя звяр са го учили да цели не топката ами краката на играчите. Пълна селяния! Каталунците да не вземат така изведнъж да се откажат от Суарез :roll:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юни 2014 18:00

Чудя се, чий ли мозък е по-голям и по-развит - на Суарес, на Балотели, или на едно пиле!?... :roll: Май пилето ще спечели убедително в това задочно съревнование... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 26 юни 2014 18:02

Малко му е! Нещастник!!!
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юни 2014 18:03

soccerav написа:Добре, ама онова ренде Пепе няма кой да го накаже нали? Тоя звяр са го учили да цели не топката ами краката на играчите. Пълна селяния! Каталунците да не вземат така изведнъж да се откажат от Суарез :roll:

Именно 8-) Ами случаят на Чех? Щяха да го убият на терена, ама нямаше никакво наказание, а и не е само той. А в този случай 9 мача без Киелини да има дори и драскотина ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 26 юни 2014 18:03

Малко е, трябваше да отнесе максимално предвиденото наказание.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 юни 2014 18:08

Хапането не е нещо болезнено или носещо риск за състезателя, но от морална и етична гледна точка е недопустимо!

Смятам, че тия 4 месеца ше му повлияят добре на това момче, малко да преосмисли поведението си! Така и така в половината от тях няма мачове, поне да му дойде акъла в главата най-после на този гениален футболист, но с огромни умствени проблеми!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 26 юни 2014 18:13

Avanti_Ragazzi написа:Хапането не е нещо болезнено или носещо риск за състезателя, но от морална и етична гледна точка е недопустимо!

Смятам, че тия 4 месеца ше му повлияят добре на това момче, малко да преосмисли поведението си! Така и така в половината от тях няма мачове, поне да му дойде акъла в главата най-после на този гениален футболист, но с огромни умствени проблеми!

Никакъв шанс да преосмисли поведението си. Имаше досега 17 мача време да го направи и не стана. Ясно е, че сам няма да се справи, но трябва да си признае пред себе си, че има проблем и да се лекува.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “World Cup 2014”