Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:Не знам какъв е този вой срещу БНТ и техните коментатори,вече минахте всякакви граници.Това е национална телевизия и нейния приоритет вече не е спорта,вместо да сте доволни че Световното не се предава по някой платен канал който се гледа от хиляда зрители от снощи не сте спрели да плюете.Това са коментаторите в момента на БНТ,те нямат шанса да коментират по 5-6 мача през седмицата от различни първенства, а само някои срещи на националния отбор и Лига Европа и може би за това допускат и някои грешки.Мен като ме дразни някой коментатор си намалям звука и имам достатъчно познания по играта за да си гледам мача,а и Вас вечно мрънкащите като гледам сте "компетентни" и може да мините и без коментар.
peliforewer написа:Не знам какъв е този вой срещу БНТ и техните коментатори,вече минахте всякакви граници.Това е национална телевизия и нейния приоритет вече не е спорта,вместо да сте доволни че Световното не се предава по някой платен канал който се гледа от хиляда зрители от снощи не сте спрели да плюете.Това са коментаторите в момента на БНТ,те нямат шанса да коментират по 5-6 мача през седмицата от различни първенства, а само някои срещи на националния отбор и Лига Европа и може би за това допускат и някои грешки.Мен като ме дразни някой коментатор си намалям звука и имам достатъчно познания по играта за да си гледам мача,а и Вас вечно мрънкащите като гледам сте "компетентни" и може да мините и без коментар.
luxorus написа:peliforewer написа:Не знам какъв е този вой срещу БНТ и техните коментатори,вече минахте всякакви граници.Това е национална телевизия и нейния приоритет вече не е спорта,вместо да сте доволни че Световното не се предава по някой платен канал който се гледа от хиляда зрители от снощи не сте спрели да плюете.Това са коментаторите в момента на БНТ,те нямат шанса да коментират по 5-6 мача през седмицата от различни първенства, а само някои срещи на националния отбор и Лига Европа и може би за това допускат и някои грешки.Мен като ме дразни някой коментатор си намалям звука и имам достатъчно познания по играта за да си гледам мача,а и Вас вечно мрънкащите като гледам сте "компетентни" и може да мините и без коментар.
Като не им е приоритет футбола,да не играят търгове за да взимат правата.Ако коментаторите не стават(щото рядко коментират футбол![]()
![]()
) да си намерят такива,които стават.И точно защото е държавна телевизия са длъжни да се съобразят със зрителите,щото ти и аз му плащаме заплатата)образно казано)!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта