Първа тренировка Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Първа тренировка Сезон 2014/2015

Мнениеот Bourgas » 22 юни 2014 21:28

pevono написа:За :-) Левски:-) Пирне имам цели 6 мача,при батОги и тренер Апо Карапчански

Знаех си, че тук сме се събрали само легенди :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 23 юни 2014 10:43

ntodorov написа:
И накрая само да ви питам кефили ва да играете на мазутския стадион и да ви водят треньори мазути ? :mrgreen: :mrgreen:

Сега...Дърпаш ме за езика, но щом толкова настояваш ще ти отговоря:
Кефи ни, не ни кефи - всеки мазут трябва да се използва рационално докато върши работа. Останалото са претенции без покритие.
Мазут, не мазут - човек е все пак - трябва да му се дава шанс. Какво е виновен човечецът, че е нямал късмета да бъде част от Черноморец.
Всички сме равни на този свят. Що се касае за стадиона - зелена е само тревата му. Който плаща - той ще играе там.
И мен ме е яд за дядовата къща в центъра на Бургас, но не мога да изгоня новите собственици. Въпреки това те разбирам. Когато минавам от там винаги показвам на щерка си, къде съм роден, отгледан и израсъл, но...Въздишам със спомените си и продължавам напред...
[offtopic]Туй 69, ако ти е набора - трябва да си ме разбрал, но ми се чини, че си разменил цифрите след името си, щом използваш тази тема за акане...Пускай водата поне след себе си.[/offtopic]

Култова реплика , записвайте и се учете :)

Zelen_Burgas
Контакти:

Мнениеот Zelen_Burgas » 24 юни 2014 09:16

Кога ще сменяте отбора - сега или другия сезон? Как все към уродите ви влече...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 юни 2014 10:07

Zelen_Burgas написа:Кога ще сменяте отбора - сега или другия сезон? Как все към уродите ви влече...

Другия сезон. Ти не успя да го смениш с Мастер, но пък с Поморие и Атлетик успя.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 юни 2014 10:25

Zelen_Burgas написа:Кога ще сменяте отбора - сега или другия сезон? Как все към уродите ви влече...

Всичко, което не се казва Нефтохимик е урод за вас. :mrgreen:
Дерзай в спасението ви, нас не ни мисли.
[offtopic]Със сигурност щеше да припознаеш обединението с Мастер и тогава нямаше да бъдете урод нали ? :oops: Бошнаков е решил да преименува отборът си. В качеството си на какви ние и вие можем да го съдим. Когато имаш/ме неговата възможност и воля да спонсорира/ме и да издържаме клуб - тогава можем да раздаваме правосъдие и да определяме кой е урод и кой - не. Вашия фен Стаматов не струва и прашинка пред всеки, който дава пари за футбол в Бургас. Когато направи и 1/3 от това, което е направил Бошнака - нека ръси мозък. Ние си следваме нашите интереси, вие вашите, Бошнаков - неговите.
ПС: И да иска човек да е солидарен с вас - вие го отказвате. Точно в този момент с такива провокативни поустове не правите услуга никому. Най-вече на себе си.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Zelen_Burgas
Контакти:

Мнениеот Zelen_Burgas » 24 юни 2014 10:54

Този сезон ще има мач между ФК Бургас и ПСФК Ч-ц. Кой ще подкрепяте вие? Този, който до вчера подкрепяхте, или този, който от утре ще ви е новия любим клуб. Осъзнавате ли колко жалко е това за вас и колко смешно е в чуждите очи. Тея неща ги пиша от няколко месеца, вие само отговаряте иронизиращо и на въпроса с въпрос. Като цяло винаги си давате гъза на силните на деня и се обръщате на където духа вятъра.
И да, ФК Бургас е новият футболен урод на Бургас, както ПСФК-то беше. Общинари и футболни хора завъртат поредната схема. Отбор без фенове не е отбор. Със или минус вашата фенска маса от 20 човека, изкуственият нов отбор няма да прокопса.
ПП: Бошнаков нямаше да преименува Мастър на Нефтохимик, а просто Мастерхаус щеше да стане спонсор на клуба, както миналата година спонсорираше вас. Има разлика, нали?
Няма ли веднъж някой да тропне по масата в Бургас и да даде да се разбере, че така не става и не може да се продължава. Бахти врътките, бахти чудото. За пореден път Бургас доказва колко НЕфутболен град е.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 юни 2014 12:31

Zelen_Burgas написа:Този сезон ще има мач между ФК Бургас и ПСФК Ч-ц. Кой ще подкрепяте вие? Този, който до вчера подкрепяхте, или този, който от утре ще ви е новия любим клуб. Осъзнавате ли колко жалко е това за вас и колко смешно е в чуждите очи. Тея неща ги пиша от няколко месеца, вие само отговаряте иронизиращо и на въпроса с въпрос. Като цяло винаги си давате гъза на силните на деня и се обръщате на където духа вятъра.
И да, ФК Бургас е новият футболен урод на Бургас, както ПСФК-то беше. Общинари и футболни хора завъртат поредната схема. Отбор без фенове не е отбор. Със или минус вашата фенска маса от 20 човека, изкуственият нов отбор няма да прокопса.
ПП: Бошнаков нямаше да преименува Мастър на Нефтохимик, а просто Мастерхаус щеше да стане спонсор на клуба, както миналата година спонсорираше вас. Има разлика, нали?
Няма ли веднъж някой да тропне по масата в Бургас и да даде да се разбере, че така не става и не може да се продължава. Бахти врътките, бахти чудото. За пореден път Бургас доказва колко НЕфутболен град е.

Добре де. Защо отдаваш толкова голямо значение кой отбор ще подкрепяме ние 20 - те фена ???
Който и да подкрепяме - няма да е фатално за никой. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 24 юни 2014 13:17

Момчета можем да си ги мерим колкото искате,ама истината е че и 2та отбора сме се запътили към едно и също място,с разликата че едните ще стигнем по-бързо :oops:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 юни 2014 13:19

Zelen_Burgas написа:Този сезон ще има мач между ФК Бургас и ПСФК Ч-ц. Кой ще подкрепяте вие? Този, който до вчера подкрепяхте, или този, който от утре ще ви е новия любим клуб. Осъзнавате ли колко жалко е това за вас и колко смешно е в чуждите очи. Тея неща ги пиша от няколко месеца, вие само отговаряте иронизиращо и на въпроса с въпрос. Като цяло винаги си давате гъза на силните на деня и се обръщате на където духа вятъра.

Не си наясно, да ти кажа аз. Бошнаков щеше да си даде лиценза на Нефтохимик, защото вие няма да вземете такъв за "Б" група. Както го направиха и Атлетик. Но урода е Ч-ц, нали? А Н-к какво е, чиста света вода ненапита? Не се излагай, решавай проблемите в отбора си без Черноморец да ти е виновен за всичко. Или ако ти е виновен, поне бъди обективен, че ако ги нямаше тези 20 пияници, наркомани или там каквото искаш ги наричай, нямаше да имате агитка. Че ако Черноморец не беше в ръцете на Дражев и Общината, нямаше да имате посещаемост и нямаше да имате тази фенска маса, която се зариби покрай безплатния вход и парите на Нефтохима. Защо ме дърпаш за езика всеки път, не мога да разбера. Хич не се занимавам с вас, хич не ви мисля, желая ви най-доброто, против съм да бъдете закрити и какво ли не, но ти, вие, не можете да дишата без нас. Нещо като Ботев с Локо. Нали те са ви идоли, въпреки, че не ви смятат за живи.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 юни 2014 14:02

Откога се появиха такива светила, които да определят кой е истински футболен клуб и кой "урод" (не е в стила ми тази дума, но съм принуден да я използвам в контекста на разискваната тема)? През моя съзнателен футболен живот в Бургас е имало Ботев, Локомотив, Миньор, Черноморец, Строител, Нефтохимик, Порт, Космос, Атлетик, Мастер, Векта, Спарта, Свети Никола. Може и да пропускам някой. Ходил съм да гледам много от тях. В тях играеха и играят нормални млади хора, издържаха ги и ги издържат обичащи футбола общественици или бизнесмени. Какво е лошото в това? Как мога да нарека някои от тях "уроди"? И кой и по какви критерии определя кой футболен клуб е нормален и кой не? На тези, всезнаещите, мога да им кажа, че когато унищожиха бургаския Локомотив за сметка на никому ненужния тогава (имам предвид без фенове) Нефтохимик някои хора плачеха, хора, от деца израстнали и обичали само и само Локомотив. Питам, тогава Нефтохимик бе ли "урод"? Вписва ли се във вашите критерии за "урод"? Или когато смениха името на Строител на Нефтохимик и заигра вместо него (в сегашен стил - взе му лиценза) в окръжната група? Или когато взе лиценза на Атлетик и го преименува на Нефтохимик? Или сега, когато натискаше Бошнаков да им даде лиценза си и Мастер да стане Нефтохимик?
Знам, че няма да ми отговорите, не ви и искам отговора. Но ще си позволя да ви дам един съвет, обичайте си отбора, борете се за него, но оставете другите сами да вземат своите решения и да строят своите планове. Стига търсете в другите причините за вашите проблеми.

Върни се в “Черноморец”