16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nosorog

Re: 16.06.2014 Първа "тренировка" на коковия отбор

Мнениеот nosorog » 11 юни 2014 20:43

Ванко_Ултраса написа:smurfcho, дай точно в този момент, когато повече от всякога имаме нужда от сплотяване, да не се делим на коковци и анти-коковци. ;)
Няма нужда да се обвиняваме - всички сме от един отбор, но всеки по своемо мисли,преценя и решава.
И такива понятия, като "семкаджии" и "крайни" няма - има локомотивци!
По-съм склонен да се съглася с фенове, които посещават трибуна Спортклуб, и такива, които отиват на трибуна Бесика.
Във фейса и по медии има отправен апел към масово посещение на всички черно-бели на първата тренировка, нали така?
Е този апел не е само за крайните, а и за тези, които посещават Спортклуб, както има някои НЕтрезвомислещи, които ги наричат семкаджии, както и феновете на централната трибуна.
Можеш ли да си представиш картинката на "Лаута" без тези "семкаджии" щото те са поне 3 пъти повече от тези на Бесика?
Всеки не може да бъде тартор или ултрас - на "Лаута" има място за всеки, който обича Локомотив...прав ли съм?
А това, че всеки мисли различно е напълно в реда на нещата...все пак феновете на Локомотив не излизаме на конвейер, така че ще има фенове, които приемат по една или друга причина определена политика на собственика, ще има и такива, които няма да са съгласни.
Аз си спомням по времето на Жоро, когато с Ераносян биехме наред, че имаше една не малка част на централната трибуна, които го псуваха, какво трябва да направим с тях тогава - да вземе да ги разпънем на кръст публично на центъра ли?
Трудностите би трябвало да ни сплотяват, а не да стават повод да се разединяваме, обвиняваме и да се дръглим като крастави магарета. ;)

Браво! Много си прав Ванко.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 юни 2014 09:05

Да не си изпуснат букетите някои хора само и да не могат да ги вдигнат :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 12 юни 2014 09:23

Феновете на Коко ги видяхме колко са през последния сезон.Лаута - празна, а за гостуванията да не говорим. Достатъчно чакахме да се "нагодим"... на всеки бе даден шанс. Стига толкова.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 12 юни 2014 09:25

платените защитници на коковия пак налазиха :mrgreen: Санданският е пътник

Потребителски аватар
Oskar
Контакти:

Мнениеот Oskar » 12 юни 2014 11:55

Да изринем боклука веднъж за винаги от Лаута.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 юни 2014 17:35

По добре да играем във Б окръжна, от колкото да търпим Динев. Аз ходя на мач, за да гледам Локомотив, не заради Левски или Цска. И в долните дивизии се играе футбол. Аз искам да гледам чист Локомотив независимо в коя дивизия.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 12 юни 2014 17:48

Кокича обикаля града и предлага пари на сотаджии и охранителия да го пазят, мма отворковци и тн. До къде я докара тоя жалкар. Ама просто ще разбере, че това са пари на вятъра :) Да си беше покрил задълженията към милицията поне, те да го опразят от народната любов.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 12 юни 2014 18:31

Все си мислих,че Динев е нагъл ама то това неговото вече минава всякакви граници. Не знам какви действия вече трябва да се вземат за да си хване пътя тоя боклук! Щом вече си плаща и за фенове...

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес в пощата ни пристигна писмо от привърженик на Локомотив Пловдив, който разкрива как Коко Динев купува хора от клубове по бойни изкуства, които да всяват напрежение у феновете на Локомотив.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте, пише Ви фен на Локомотив Пловдив, на 44 години. Ходя на „Лаута“ от 35 години и съм преживял много щастливи и много трудни моменти с любимия отбор. Такъв колапс като през последните няколко години под управлението на лицето Динев никога не съм мислел, че ще доживя да видя. Срам ме е от това, в което се превърна Локомотив Пловидв. Срам ме е и от някои от феновете на Локомотив, които все още сляпо вярват на един доказан мошеник и болен комарджия. Същият този индивид от вчера обикаля града и се опитва да вербува определени спортни клубове по-бойни изкуства, който да го подкрепят в борбата му против феновете. Предлагат се пари за услугата, но Пловдив е малък град и всичко се разбира до часове. До там ли стигна Коко да си купуваш фенове, които да пращаш да се разправят с истинските фенове на Локомотив. Мислех, че си стигнал дъното, но явно винаги може да се копае още . Запомни, че Локомотив е на Пловдив и ние ще го браним, каквото и да ни коства и дори платените ти биячи няма как да ни спрат.

Изпратил: Петър Жечев

http://www.tribunaplovdiv.bg/?p=33389

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 12 юни 2014 18:57

TribunaPlovdiv.bg потърси за коментар Димитър Колев от сдружение „Бъдеще за Локомотив”, който бе част от привържениците на “смърфовете“, дали пресконференция в понеделник.

Както е известно, на нея те представиха документи, които доказаха, че задълженията на отбора са 5 милиона и 300 хиляди лева, както и документи, с които футболисти и треньори изискват парите си, които не са получили по времето на Константин Динев.

Г-н Колев, читатели на TribunaPlovdiv.bg ни сигнализираха, че днес са се предлагали пари на хора, за да дойдат и да подкрепят новото ръководство на тима в понеделник. Знаете ли нещо по въпроса?

“Да, и аз така разбрах. Хората, които го казват, че при тях са ходили не са хора, които ще излъжат. Голяма част от тях не са футболни фенове и нямат нужда да лъжат. Страничен човек, който няма нищо общо, няма да тръгне да се замесва в такива неща и да идва на “Лаута“. В понеделник ние ще посрещнем новия отбор с Емил Велев. Нека дойдат на “Лаута“, а ние ще ги посрещнем подобаващо. Вие и Вашите колеги казвате, че ще има камъни и бомби, аз това няма да го коментирам“, започна Колев.

„Искам да използвам вашата трибуна, защото Локомотив има отново благодетел в лицето на Коко Динев, който обещава клуб като Тотнъм. Явно той вече разполага с големи средства, така че нека всички кредитори да се възползват от това. Нека да си вземат парите от Локомотив. Като адвокат ги съветвам, нека целият отбор, треньори, футболисти, служители, пожарна, полиция, Марешки и които и да е нека си вземат парите. Явно Коко Динев е вече заможен и има пари да дигне на едно високо ниво Локомотив, а всичко това минава през плащане на тези задължения. Ако ги плати обаче, това ще е доказателство, че той идва с големи пари и с големи очаквания. Днес сутринта аз разговарях с една от легендите на клуба, която застава зад него. Той ми каза, че зад Динев имало много сериозен инвеститор, но трябвало да започне шампионата. Според мен това е поредната лъжа от негова страна“, продължи той пред TribunaPlovdiv.bg.

На въпрос какво ще стане утре когато изтича три дневния срок, който дадоха привържениците на Коко Динев да си тръгне, Колев заяви:

“Пътя към “В“ група ще го предприемем когато му е времето. Нека първо се спука балона Коко Динев“, завърши той.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 12 юни 2014 19:53

Oskar написа:Да изринем боклука веднъж за винаги от Лаута.

Тук във форума може да пишеш и ''ринеш боклука'' като фадрома 8-)
Накрая, да не ви остане голямото ''ЛАЛАНЕ'' по форумите ? :lol:

Велев дойде на "Лаута" в отлично настроение, говори за Plovdiv24.bg

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/498789.html#ixzz34RfcW0te

Върни се в “Локо Пловдив”