Роснефт взима Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SINOTE

Re: Роснефт взима Локо Пд!

Мнениеот SINOTE » 29 май 2014 11:51

El Commandante написа:Много трудно,да не кажа невъзможно, е да се направи нещо по въпроса...

На първо време червените боклуци да си идат е добра стъпка.
Изображение

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 29 май 2014 11:53

puf-paf написа:Кви са тези глупости ,роснефт ,Путин мутин. :) Да няма нефт под Лаута?

А, бе, за Мутин не знам, но при Путин черното тото ще бъде за винаги зачертано. Ако е истина не се правете на русофили и русофоби, а оценете какво е да имаш за собственик или основен спонсор сериозна фирма, а не далавераджия. Пожелавам късмет и успех! /И дано не стане като "Газпром"/

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 29 май 2014 11:59

С раздвоени чувства съм относно тази новина. От една страна ще се радвам, защото това е наистина голяма фирма, от друга обаче и аз не ги искам руснаците. Не знам, ще видим какво ще стане накрая :roll:
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 29 май 2014 12:00

Bradat-brat написа:
puf-paf написа:Кви са тези глупости ,роснефт ,Путин мутин. :) Да няма нефт под Лаута?

А, бе, за Мутин не знам, но при Путин черното тото ще бъде за винаги зачертано. Ако е истина не се правете на русофили и русофоби, а оценете какво е да имаш за собственик или основен спонсор сериозна фирма, а не далавераджия. Пожелавам късмет и успех! /И дано не стане като "Газпром"/

Лично Путин ще звъни всеки понеделник на Бонев да пита дали всичко е било честно и почтено.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 29 май 2014 12:06

SINOTE написа:На първо време червените боклуци да си идат е добра стъпка.

Червените,сините,пембените...се тая. Като немаш два лева у джоба,винаги ше те плякат-икономическа реалност...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 май 2014 12:44

Явно някои хора искат за собственик на Локомотив задължително прабългарски род започващ с буквата Л и завършващ на око :?: Какви са тези претенции за руснаците, разбира се може да е партенка новината, но е безумно да не искаме и тези. С тези претенции нищо хубаво не ни чака, дай да ги замеряме с бомби и тези, засрамете се :!:

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 29 май 2014 12:54

mark1926 написа:Явно някои хора искат за собственик на Локомотив задължително прабългарски род започващ с буквата Л и завършващ на око :?: Какви са тези претенции за руснаците, разбира се може да е партенка новината, но е безумно да не искаме и тези. С тези претенции нищо хубаво не ни чака, дай да ги замеряме с бомби и тези, засрамете се :!:

Не искаме този, не искаме онзи!!! Най-добре изкарайте списък с тези които може да са ни собственици.Други въобще да не се напъват, че ги чакат бомбите.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 май 2014 13:00

Аз честно казано не смея да се зарадвам.
Въпроса - иска ли Санданският въобще да се маха от Лаута все още ме притеснява.
От Варна и Хасково се пише, че не го искат заради комарджийския му нрав.
Ако ТОТО не може да си намери друг отбор, където да си прави тото-машинациите ми се струва, че ще опъне ръчната на макс.
И това кои са, и какви са не е толкова важно...по-важното е, каква визия имат за развитието на отбора, ДЮШ и базите...какви пари ще осигуряват, като бюджет - това е от значение, щото с трици маймуни не се ловят.
Изображение

genev32
Контакти:

Мнениеот genev32 » 29 май 2014 13:02

Пичове пак почвате да търсите под вола теле и това стана тотално локомотивска черта, което все повече си мисля, че е лошо... Eто, че е истина това за което се говори

Информацията, че руската фирма гигант Роснефт има интерес към отбора на Локомотив Пловдив бе потвърдена от източници на TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно, кандидат-купувачът на клуба е изключително мощната петролна и газова компания, която възнамерява скоро да влезе на българския пазар и да изкупи бензиностанциите на “Петрол“. 70% от дяловете на гиганта са държавна собственост, като фирмата е близка до президента на Русия Владимир Путин.

От компанията са поискали да бъде направен одит, за да се знае финансовото състояние на клуба. За момента обаче няма нищо сигурно, тъй като преговорите още са в ход и е рано да се твърди, че Роснефт ще закупи със сигурност “черно-белите“, научи още TribunaPlovdiv.bg.

http://www.tribunaplovdiv.bg/?p=32245

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 май 2014 13:07

Е тия от Трибуната бяха първи писали и за Георги Домусчиев, но човекът и той не знаел, че ни купува!
Та да не стане така, че от Роснефт да не знаят, че преговарят за акциите на Локомотив Пловдив?
Ицо няколко пъти много отчетливо написа, че се преговаря със съвсем други хора :!:
Аз лично предпочитам да вярвам на него отколкото на "източници на TribunaPlovdiv.bg.".
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”