Настроенията на 4-те кандидати за елита

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Наглост!!! Кметът: "За футбола е по-добре Монтана да влезе"

Мнениеот Iceberg » 16 май 2014 23:32

Живко6461 написа:
Iceberg написа:... трябва и мъничко интелигентност, за да разбереш, че няма как да се каже тази дума така, че да се чуе с "й"... не вярвам някой в България да я използва в такъв вид. Поне аз не съм чувал. И тогава идва простичкото обяснение, което Стефани ти е дала точно преди моя пост, че не така е казано, а така е написано. ... А оттам идва и съмнението ми в съобразителността ти (да не казвам интелигентността, че сега ще ревнеш) или просто в желанието ти за заяждане. Така, че не се опитвай да ме изкарваш мене прост или необразован, ами прочитай първо, после попомисляй малко поне, че докато се опитваш да станеш интересен... ставаш смешен! :lol: Което пък не е за предпочитане пред аудиторията! :mrgreen: Айде със здраве... ;)

Iceberg, не съм имал намерение да те изкарвам прост. Ти изказваш подобни обвинения. Все пак достатъчно беше да се ограничиш с това, което си написал тук. Защото наистина никой в България не използва думата "предстой". Тя звучи различно от "предстоѝ". А ти интелигентно си редактирал поста си преди да констатираш неинтелигентността ми.
Благодаря за пожеланието! Желая ти здраве, щастие и успехи!

А мерси, да ти се връща! А иначе, съжалявам, ако съм те засегнал, но... ти започна с иронията, подигравките и заяждането! Нали се сещаш, каквото почукало, такова се и обадило...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Футбол - България”