Captain Stottlemeyer написа:Gary Shaw написа:Captain Stottlemeyer написа:KOPScousers написа:Мога да ти кажа, кой няма да е шампион на Англия, и това е Ливърпул. Колкото и да ме боли да го кажа. Ако трябва да сравняваме шансовете на отборите в тройката за титлата, то те към този момент са Ман Сити с 60%, Ливърпул с 30% и накрая Челси с 10%. Ливърпул днес изпусна питомното по най-глупавия възможен начин и тепърва ще тръгва да гони дивото. Е да, ама не. Така не се става шампион в най-силното първенство в света.
Не приемай желаното за действително - понякога можеш лошо да се опариш. А най-силното първенство в Европа, респективно в света е испанската Примера. Разликата между Примера и Висшата лига в класацията на УЕФА (която е единствено меродавна) е огромна. Останалото са детски мечти и мокри сънища.Не случайно половината от полуфиналистите в ЕКТ тази година са от Испания...
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficients
Тия коефициенти до колкото виждам са главно за периода 2008-2012 и то на национално ниво ,а не на клубно което не виждам какво общо има националния отбор със клубните такива ама ок , хейтъро си е хейтър - нека Испанските тики-такита да са най-интересни , я ке си гледам скромната Висша Лига оти по - ме кефи от лайна като Меци и Румалдо .
Хейтъро си е хейтър, а тъпото си е тъпо!...Ако имаше поне малко мозък в главата си би се постарал да разгледаш цялата статия. Тя се отнася както за националните отбори, така и за клубните. Последната ранглиста за клубните отбори е от 24 април, 2014, защото се обновява след всеки кръг от ЕКТ, ама това кой да ти го каже!?...
![]()
П.П. За протокола: Аз не гледам мачове от Примера (по чисто технически причини). Гледам Бундеслигата, Висшата лига и чат-пат някой мач от Серия "А" или Лига 1. Фен съм на германския футбол, но не мога да кажа на бялото - черно. Примера е най-силното първенство в света (засега).
А немците правят най-свестните мачове