Най-непревземаемата крепост в Европа е стадионът на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mtaraduda
Контакти:

Re: Най-непревземаемата крепост в Европа е стадионът на ЦСКА

Мнениеот mtaraduda » 12 апр 2014 12:52

Кировец написа:
mtaraduda написа:И да ми се молиш и да не ми се молиш, като ми изложиш факти различни от "всекидневната" тогава можем да водим дискусия. Такива лаици като тебе са ми ясни. Пусни си мачовете и преброй положенията.

Ама аз не виждам да си изложил факти, а мнение - хипотеза. ти си пусни - направи клипче и ми набий фактите. след като ти първи метна това твърдение, значи ти си този, който трябва да го докаже. Капиш?

Аз на тебе да ти правя клипче и да ти отварям очите ли? Нещо си в грешка. Аз мачовете съм ги гледал и на базата на това твърдя подобно нещо. В горните 4 мача имате 3 гола, от които само 2-рия гол срещу Ботев може да се начисли към тези добри положения. Срещу Левски за цял мач имахте цифром и словом 1 добро положение, срещу Лудогорец освен стандартните центрирания нищо, срещу Черно Море 1 положение на Тони Силва с глава, срещу Ботев втория гол и то след грешка на вратаря.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 апр 2014 12:52

Аз вече се сетих за 1 положение специално срещу Левски в 20-30 секунда :lol: Пропуска на Иван Стоянов,вместо да я пусне на Бадема. Давай - твой ред е да ги скалъпиш до 4-5. Остават ти 3-4.

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 12 апр 2014 12:58

Levskar_90 написа:Стойчо е некадърник и ЦСКА играе антифутбол, трудно връзват по-няколко паса, ако не беше Сухия сега щяха да са на 2-3 точки пред Левски.
Преди време и Левски и ЦСКА играеха по-добре. Явно хората са занишили критерия си.

Кво преди време бе, момче! Когато ЦСКА и Левски са играли по-добър футбол от това ти си бил в ташкен, както казва Пената. Това, че Стойчо ви изнасилва много ви боли, намажете си анусите другия път да влиза по-добре.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 апр 2014 12:59

Това, че не играем красив футбол е както казах заради финансовите възможности. Ако имаме пари като Лудогорец и ние ще си накупим от Латинска Америка качествени футболисти, които да си цъкат топката. И на мен не ми харесва това, че в голяма част от мачовете М'боли изритва топката напред, но това е положението за момента. От защитната ни 4-ка само Менди може да изнася топката, в халфовата линия също имаме резерви. Бековете не се включват добре в атака и не дублират фланга. Треньора играе стила в зависимост от това с какви футболисти разполага.
Последна промяна от Red Warrior на 12 апр 2014 13:00, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 12 апр 2014 12:59

Red Warrior написа:
Levskar_90 написа:Стойчо е некадърник и ЦСКА играе антифутбол, трудно връзват по-няколко паса, ако не беше Сухия сега щяха да са на 2-3 точки пред Левски.
Преди време и Левски и ЦСКА играеха по-добре. Явно хората са занишили критерия си.

Лесно е с много пари да купиш качествени футболисти и да играеш красив футбол. Лудогорец го направиха, а Ботев дори това не успяха. Критикуват Стойчо, че не налагал юноши, а Лудогорец и Ботев колко юноши наложиха? Оставяме на страна това, че ни откраднаха цели набори от нашата школа. Левски и те пускат по някой юноша за цвят, но нищо повече. Колкото да си оправдаят слабото представяне пред феновете и да ги умилостивят. :roll:

Трудно е със всичките държавни пари да играеш футбола на Левски :idea: това са думи на Наско Сираков, има и видео, така че не го казвам аз 8-)

Потребителски аватар
Торук Макто

Мнениеот Торук Макто » 12 апр 2014 13:03

Дайте статистика и ЦСКА колко гола са вкарали на армията. Да не се окаже че освен противниците и самия ЦСКА не може да вкара на този стадион :mrgreen:

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 12 апр 2014 13:04

gzagorov написа:Айде по-малко злоба, че ако имаше половин читав нападател в някой от останалите отбори, крепостта нямаше да е чак толкова непревземаема.

Много тъпо изречение! Доре и Хамза не са ли нападатели класа?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 12 апр 2014 13:06

Торук Макто написа:Дайте статистика и ЦСКА колко гола са вкарали на армията. Да не се окаже че освен противниците и самия ЦСКА не може да вкара на този стадион :mrgreen:

Е не сме с 3-ма национални нападатели като вас. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 апр 2014 13:07

Лудогорец къде ви тресна ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 апр 2014 13:08

Торук Макто написа:Дайте статистика и ЦСКА колко гола са вкарали на армията. Да не се окаже че освен противниците и самия ЦСКА не може да вкара на този стадион :mrgreen:

32 в 15 срещи, което прави по 2.13 гола на среща.

http://www.betexplorer.com/soccer/bulgaria/a-pfg/?stage=U5DdHa4T#thome
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”