Феновете се събират на Лаута днес от 19:00

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

СТАМАТ

Re: Феновете се събират на Лаута днес от 19:00

Мнениеот СТАМАТ » 01 апр 2014 16:22

demy27 написа:
СТАМАТ написа:Събранията са винаги полезни. Аз искам да попитам присъстващите тук, ако Ботев фалира и го няма в "А" група, ще могат ли неговите привърженици да си имат форум, модератор който да бди за чистотата и т.н.? Къде ще се събираме при фалит на отбора? Май ще уволнят борците за чистота на нашия отбор????? Не знам, но ми е интересно! За Локото, не се притеснявам. Те са железни!!!! Ще излязат и от тази ситуация!!! Иска се повече сбирки и декларации!!!

Сигурно си мислиш, че хората се смеят на нещата, които пишеш. Смеят се, но не на писаниците ти а на теб.

Стига ми и само аз да се смея!:))))))...., а все ще се намери някой, не изчистен или друг на който откровените писания за "турци, мурци, жълтурци, Ботяф", си стоят не изчистени, който да се замисли........, ако има нещо в главата си разбира се!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 01 апр 2014 16:32

Любопитен съм "Топ ултрасите от цяла Европа" дали ще присъстват :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 апр 2014 16:34

Любопитен съм колко ли ви плаща ДПС на такива прости тролове като тебе да висите цял ден в Интернет и да спамите :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 01 апр 2014 16:39

Пловдив1926 написа:Любопитен съм колко ли ви плаща ДПС на такива прости тролове като тебе да висите цял ден в Интернет и да спамите :mrgreen:

Плащат ни добре. И благодарствени писма ни пишат! И Зеки ни плаща! Изглежда се гласи да ви прави шампиони! И на магистралата ни пращат! Важното е да има далавера!:))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 апр 2014 16:42

Ми като сте доволни ибрикчиии що не ходите по мачове бе :) 20 човека в Разград, не казвай на никой :) Пари на фес, дюнерджийници, тоя охранка, ония стюердче, добре си ви храни караибрахима, не се оплаквай да не среже парите, че от г-н Василев много бързо ще стане Цецо Турския :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 апр 2014 17:17

Добре бе!!! :)

Може ли фенове на отбор, който се има за много ГОЛЯМ да висят по цял ден във форумите на "невзрачен" такъв?!! Да не говорим, че някой измежду тях навъртват по 164864285-924854... поста... :) :)
Изображение

KA®O
Контакти:

Мнениеот KA®O » 01 апр 2014 17:31

Черно-нетолковабялата Долорес Ибарури
Коко Динев за пореден път доказва, че милее и искрено обича ,,Локомотив,,! А тези, които го мразят и обвиняват незаслужено в какво ли не, да си признаят, че бяха подло излъгани от варненският селянин Марешки! И ще им кажа още нещо, всички ЖЪЛТИ сайтове, вестници и телевизии от медийната империя нa Цветан Всилев бълват непрекъснато долни лъжи и изливат помия по адрес на Коко Динев с ясната цел да настроят част от феновете срещу него и да го принудят да напусне!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 01 апр 2014 17:31

El Grande Capitan написа:
plovdivram написа:Добре бе!!! :)

Може ли фенове на отбор, който се има за много ГОЛЯМ да висят по цял ден във форумите на "невзрачен" такъв?!! Да не говорим, че някой измежду тях навъртват по 164864285-924854... поста... :) :)

На погребение винаги има много хора-е виж тва на Жоро Илиев например......

Еххх като се стигне до да излезнете от мишите си дупки за да ви видим, винаги сте в "София", майна!!!
:lol: Смешници страхливи...
А за погребения щом тръгна да говориш, е ясно какъв бавноразвиващ се пумияр си!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 01 апр 2014 17:35

bnborisov написа:
plovdivram написа:
bnborisov написа:

Може, 1-ви Април е. Ден на хумора и шегата

Ами то този "вашия 1 април" го карате 365 дни бе майна!!! :) Лошото е че колкото и да твърдите, че това, което правите е "хумор и забава" вече за всички е ясно, че съвсем не е така... :) Ама вие продължавайте... продължавайте... :) .... Даже ако можете още... ДАВАЙТЕ!!! :)

на каквото сте се присмяли все ви се връща. Даже гледам и сдружение си имате. :twisted: а беше много срамна дума

"Сдружение"?! В смисъл?!!! :)
Когато сложим това "сдружение" при името на ФК-то, тогава може да сравняваш нещата... Не че е невъзможно някога и при нас да се случи, ама поне към момента си мисля, че пак не сте "на място" със "забележката"!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 01 апр 2014 17:37

plovdivram написа:
bnborisov написа:
plovdivram написа:
bnborisov написа:

Може, 1-ви Април е. Ден на хумора и шегата

Ами то този "вашия 1 април" го карате 365 дни бе майна!!! :) Лошото е че колкото и да твърдите, че това, което правите е "хумор и забава" вече за всички е ясно, че съвсем не е така... :) Ама вие продължавайте... продължавайте... :) .... Даже ако можете още... ДАВАЙТЕ!!! :)

на каквото сте се присмяли все ви се връща. Даже гледам и сдружение си имате. :twisted: а беше много срамна дума

"Сдружение"?! В смисъл?!!! :)
Когато сложим това "сдружение" при името на ФК-то, тогава може да сравняваш нещата... Не че е невъзможно някога и при нас да се случи, ама поне към момента си мисля, че пак не сте "на място" със "забележката"!!! :)

Забележки?!??!Няма такива. Всичко си е ОК

Върни се в “Локо Пловдив”