Стивън Сегал: Искам Путин да ми е брат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Стивън Сегал: Искам Путин да ми е брат .

Мнениеот batceko » 28 мар 2014 22:40

FLANKER написа:
batceko написа:...и едно питане до автора на темата - другаря Грациани .... другарю Грациани , дарагой мой ... представи си , че това не е форум на спортен сайт в държава членка на ЕС и Нато каквато е България - т.е. според твоите разбирания част от злите мракобесни сили ... представи си , че това е форум на спортен сайт в Русия и ти си решил , без значение защо , да пуснеш тема критикуваща диктаторските приоми на путин от една страна и от друга страна възхваляваща ЕС и Нато и не на последно място рисуваща Обама като лидер на свободния свят ... представи ли си го ... сега ми отговори - какъв е шанса в прекрасната путинова Русия това да се случи ....и дали няма да се притесниш , че някой държавен орган по айпи адреса ти ще те открие и ще се окажеш с неприятности ..примерно от данъчен характер ... хм.... странно нещо е живота ....

Ти колега, си запознат с всички спортни западни (американски) сайтове, и съответно с всички спортни и не спортни сайтове в Русия,така ли да го разбирам.Разкажи ни, моля те !Как е ? А, и ми кажи коя е държавата,която подслушва най-много? Или,я по -добре да спрем да си представяме ;)

..прав си - няма какво да си представяме - скандала с подслушването си беше шумен и САЩ си го получиха за което и аз съм последния , който ще го отрече , още повече че не съм фен на САЩ по принцип .... но моля те - прави разлика в подслушване и забрана на почти всякакво опозиционно мислене и дейност и тотална рестрикция ...

... и разбира се че не съм запознат със всички сайтове по всички страни .... но с руските правила - да ..запознат съм ... особено в последно време .... предполагам , че и във Венецуела ще е същото .. мхм ..

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 мар 2014 22:47

http://putin.ru/

Влизайте и коментирайте! Не знам как е във Венецуела, но тук е спокойно.:))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 мар 2014 22:56

СТАМАТ написа:http://putin.ru/

Влизайте и коментирайте! Не знам как е във Венецуела, но тук е спокойно.:))))))

Благодаря Стамате! Нека го прегледат всички, и тогава да плюем!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Стивън Сегал: Искам Путин да ми е брат

Мнениеот damyanov1963 » 28 мар 2014 22:58

Каква е разликата м/у Сегал и Путин - единия има 400 млн. долара, другия - 40 милиярда. Е как няма да иска да му е брат. Па макар и кръвен. Като Гойко Митич, в една от серийте му от бившето ГДР!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 29 мар 2014 00:08

Промитите мозъчета роби на Русия пак пускат малоумни теми, може би в опит да убедят самите себе си дават линкове към неофициални сайтове,
които самите те не са чели.
В сайта putin.ru се забелязва предимно критика към настоящото управление и се показва какво всъщност представлява съвременна Русия.

В една тема, например, медицинска сестра пита как се живее със заплата 6000 рубли, което е около 240лв!
Не знам някой връзва ли им се на тия родоотстъпници?

Ето официалните сайтове на Путин, в които няма как да се изрази лично мнение, понеже няма форуми и така се спестяват мъките
на модераторите :)

http://eng.putin.kremlin.ru/

Относно Стивън Сегал хората са го казали по-горе.
За някой долар в повече яко се надупил.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2014 02:25

grasiani написа:
damyanov1963 написа:Какъв е замисълът на темата?

Коментаро-аналитичен.

Успя да ме разсмееш :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 мар 2014 12:46

Panicanwhyasker написа:Промитите мозъчета роби на Русия пак пускат малоумни теми, може би в опит да убедят самите себе си дават линкове към неофициални сайтове,
които самите те не са чели.
В сайта putin.ru се забелязва предимно критика към настоящото управление и се показва какво всъщност представлява съвременна Русия.

В една тема, например, медицинска сестра пита как се живее със заплата 6000 рубли, което е около 240лв!
Не знам някой връзва ли им се на тия родоотстъпници?

Ето официалните сайтове на Путин, в които няма как да се изрази лично мнение, понеже няма форуми и така се спестяват мъките
на модераторите :)

Относно Стивън Сегал хората са го казали по-горе.
За някой долар в повече яко се надупил.

Аз все съм си мислел, че това е http://www.gov.ru/ правилният сайт... Иначе не знам с какъв акъл искаш в правителствен сайт да има форумец. Ти лично с кой очакваш да си чатиш?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 29 мар 2014 13:15

ehh написа:
grasiani написа:
damyanov1963 написа:Какъв е замисълът на темата?

Коментаро-аналитичен.

Успя да ме разсмееш :lol:

На такъв въпрос ,как да отговориш освен хумористично,и темата на мен по -скоро ми е за забавление отколкото да внушавам нещо ,който както иска да си го разбира, нямам намерение да влизам в безсмислени и не водещи до нищо спорове.Аз тук написах но явно са го изтрили,някои са приели темата с чувство за хумор въпреки, че не харесват Путин ,а други прекалено навътре,по -спокойно и по- полека да го дават някои хора.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 мар 2014 20:24

Путин е най-големият политик на нашето време. Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”