FLANKER написа:batceko написа:...и едно питане до автора на темата - другаря Грациани .... другарю Грациани , дарагой мой ... представи си , че това не е форум на спортен сайт в държава членка на ЕС и Нато каквато е България - т.е. според твоите разбирания част от злите мракобесни сили ... представи си , че това е форум на спортен сайт в Русия и ти си решил , без значение защо , да пуснеш тема критикуваща диктаторските приоми на путин от една страна и от друга страна възхваляваща ЕС и Нато и не на последно място рисуваща Обама като лидер на свободния свят ... представи ли си го ... сега ми отговори - какъв е шанса в прекрасната путинова Русия това да се случи ....и дали няма да се притесниш , че някой държавен орган по айпи адреса ти ще те открие и ще се окажеш с неприятности ..примерно от данъчен характер ... хм.... странно нещо е живота ....
Ти колега, си запознат с всички спортни западни (американски) сайтове, и съответно с всички спортни и не спортни сайтове в Русия,така ли да го разбирам.Разкажи ни, моля те !Как е ? А, и ми кажи коя е държавата,която подслушва най-много? Или,я по -добре да спрем да си представяме
..прав си - няма какво да си представяме - скандала с подслушването си беше шумен и САЩ си го получиха за което и аз съм последния , който ще го отрече , още повече че не съм фен на САЩ по принцип .... но моля те - прави разлика в подслушване и забрана на почти всякакво опозиционно мислене и дейност и тотална рестрикция ...
... и разбира се че не съм запознат със всички сайтове по всички страни .... но с руските правила - да ..запознат съм ... особено в последно време .... предполагам , че и във Венецуела ще е същото .. мхм ..